BANNER1_ALT

Stadissa.fi - Ikkuna kiehtovaan ja elävään Helsinkiin

Stadissa.fi on suosituin tapahtuma- ja vapaa-ajan sivusto, joka tavoittaa paikallisen, sekä kaupunkiin viihtymään saapuvan yleisön kaikilla päätelaitteilla. Se on jokaisen kaupunkilaisen ja tänne saapuvan vapaa-ajan viettäjän tärkein työkalu.


Kävijäpohjaltaan vakaasti kasvava ja ympäri vuoden suosittu sivusto sopii hyvin sekä lyhytkestoisiin kampanjoihin, että pidempiaikaisiin kumppanuuksiin. Valittavanasi on aina itsellesi edullisin ja kokonaistehokkain ratkaisu, joka räätälöidään tavoitteidesi mukaan. Kampanjan voi varata viikko-, tai näyttöpohjaisesti.

Ota tehot irti Stadissa.fi -sivustosta


Varmista, että tapahtumasi, kampanjasi tai kaupunkilaisille avoin tapahtuma löytyy Stadissa.fi -sivuilta. Tapahtumien lisääminen on maksutonta, nopeaa ja helppoa. Annamme myös vinkkejä, miten helpoiten voit lisätä esim. viikottain tai kuukausittain toistuvat tapahtumat helposti sivuille.


Sivuston kattava mainoskampanja


Kun haluat tavoittaa vapaa-aikaansa suunnittelevan kaupunkiyleisön, onnistuu se helpoiten kuvallisella ilmoituksella. Paljon kaupunki- ja vapaa-ajan tietoa sisältävillä sivuilla näyttävät visuaaliset haltuunotot nousevat hyvin ja toimivat tehokkaasti.

Pyydä meiltä arvio, onko yleisömme sinun kohderyhmäsi ja tavoittedesi osalta relevantti. Pienilläkin asioilla voit tehokkaasti nostaa kampanjasi huomio-arvoa, interaktiota ja aktivointia eri kanavissa.

Mainos voi olla pieni tai suuri. Olennaisinta on, että se on haluttuun budjettiin sopiva kampanja-ajan ja sen tavoittamat silmäparit huomioiden. Isompi mainospinta saa luonnollisesti lyhyemmässä ajassa paljon huomiota ja korkeamman konversion. Pienempi ilmoitus voi olla hyvä vaihtoehto pidempiaikaiseen näkymiseen, muistuttamiseen ja top-of-mindissa pitämiseen.

Kysy lisää mainos- ja näkyvyysmahdollisuuksista sivuilla: 045 2585573