BANNER1_ALT

Stadissa.fi - Ikkuna kulttuurin ja tapahtumien Helsinkiin

Kaupungin suosituin tapahtuma- ja kaupunkisivusto tavoittaa vapaa-aikaansa suunnittelevan, kaupunkiin viihtymään saapuvan yleisön kaikilla päätelaitteilla. Stadissa.fi kohdistaa sanomasi tehokkaasti yleisölle relevantissa ja positiivisessa ympäristössä.


Voit varata kampanjan viikko-, tai näyttöpohjaisesti tai sopia pidempiaikaisen kumppanuuden. Valittavanasi on aina itsellesi edullin ja kokonaistehokkain ratkaisun, jonka voit räätälöidä haluamaksesi. Autamme sinua suunnittelemaan tarkoituksiisi parhaiten toimivan yhteistyön.


Koko sivuston kattava kuvallinen mainos


Kun sinulla on viesti, jonka pitää tavoittaa suuri yleisö, onnistuu se helpoiten kuvallisella ilmoituksella. Tekstisisältöön painottuvilla sivuilla visuaaliset tehokeinot nousevat nousevat tehokkaasti oikein käytettynä. Pyydä meiltä pika-arvio (045 2585573), mitä kamppis maksaisi, keitä se tavoittaisi ja miten toimisi. Myös mainosten tekninen toteutus sekä useamman mainoskuvan ratkaisut onnistuvat.

Ota tehot irti Stadissa.fi -sivustosta


Varmista, että tapahtumasi, kampanjasi tai kaupunkilaisille avoin tapahtuma löytyy Stadissa.fi -sivuilta. Tapahtumien lisääminen on maksutonta, nopeaa ja helppoa.

Tapahtumien lisääminen


Lisääminen onnistuu avaamalla sivun ylälaidasta "lisää tapahtuma" -lomake ja täyttämällä lomakkeeseen ensin tapahtumapaikan, sitten tapahtuman tiedot. Helppo vinkki on mennä ensin hakua käyttämällä tapahtumapaikan sivulle, sitten klikata "lisää tapahtuma". Moderointi julkaisee tapahtuman/t viimeistään n. vuorokauden sisällä ilmoittamisesta. Tapahtumien muokkaus onnistuu helposti laittamalla päivitetyt/muuttuneet tiedot sähköpostilla meille (info @ stadissa.fi).