Stadissa.fi - Ikkuna kulttuurin ja tapahtumien Helsinkiin

Kaupungin suosituin tapahtuma- ja kaupunkisivusto tavoittaa vapaa-aikaansa suunnittelevan, kaupunkiin viihtymään saapuvan yleisön kaikilla päätelaitteilla. Stadissa.fi kohdistaa sanomasi tehokkaasti yleisölle relevantissa ja positiivisessa ympäristössä.


Voit varata kampanjan viikko-, tai näyttöpohjaisesti tai sopia pidempiaikaisen kumppanuuden. Valittavanasi on aina itsellesi edullin ja kokonaistehokkain ratkaisun, jonka voit räätälöidä haluamaksesi. Autamme sinua suunnittelemaan tarkoituksiisi parhaiten toimivan yhteistyön.


Koko sivuston kattava kuvallinen mainos


Kun sinulla on viesti, jonka pitää tavoittaa suuri aktiivinen kaupunkiyleisö, onnistuu se helpoiten kuvallisella ilmoituksella. Tekstisisältöön painottuvilla sivuilla näyttävät visuaaliset kuvat nousevat nousevat tehokkaasti esiin.

Pyydä meiltä arvio ja ehdotus, onko yleisö sinun tavoittedesi osalta relevantti. Kerromme myös mitä kamppis maksaisi, miten saat jokaisen kampanjaan laittamasi euron tehokkaimmin käyttöön, keitä kampanja tavoittaisi ja miten se arviolta kohdeyleisössä toimisi. Myös mainosten tekninen toteutus sekä useamman mainoskuvan ratkaisut onnistuvat.

Kuvallinen ilmoitus voi olla pieni tai suuri. Olennaisinta on, että se on tarkoitukseen sopiva huomioiden kampanja-ajan ja sen tavoittamat silmäparit. Pienempi ilmoitus voi olla paras pidempiaikaiseen näkymiseen ja tarjonnasta muistuttamiseen. Isompi mainospinta taas saa lyhyemmässä ajassa luonnollisesti paljon huomiota ja korkeamman konversion.

Kysy lisää mahdollisuuksista ja paikoista sivuilla: sasu (at) stadissa.fi tai soittamalla 045 2585573


Ota tehot irti Stadissa.fi -sivustosta


Varmista, että tapahtumasi, kampanjasi tai kaupunkilaisille avoin tapahtuma löytyy Stadissa.fi -sivuilta. Tapahtumien lisääminen on maksutonta, nopeaa ja helppoa.

Tapahtumien lisääminen


Lisääminen onnistuu avaamalla sivun ylälaidasta "lisää tapahtuma" -lomake ja täyttämällä lomakkeeseen ensin tapahtumapaikan, sitten tapahtuman tiedot. Helppo vinkki on mennä ensin hakua käyttämällä tapahtumapaikan sivulle, sitten klikata "lisää tapahtuma". Moderointi julkaisee tapahtuman/t viimeistään n. vuorokauden sisällä ilmoittamisesta. Tapahtumien muokkaus onnistuu helposti laittamalla päivitetyt/muuttuneet tiedot sähköpostilla meille (info @ stadissa.fi).