BANNER1_ALT


Kulttuurikeskus Caisa

Kulttuurikeskus Caisa järjestää on kansainvälinen kulttuurikeskus Helsingin Kaisaniemessä Fennia-korttelissa. Se järjestää paljon monikulttuurisia tapahtumia, kuten konsertteja, ruokafestivaaleja, näyttelyitä, seminaareja, kursseja ja kerhoja. Se järjestää myös vuosittaista omaa, Ourvision -laulukilpailua.

Caisa toimii ennakkoluuloja ja rasismia vastaan kulttuurin keinoin. Keskuksessa järjestetään tiuhaan tahtiin konsertteja, näyttelyitä, kursseja, kerhoja, työpajoja, seminaareja ja ruokafestivaaleja sekä paljon kiitosta saanut vuosittainen Ourvision – laulukilpailu Suomen ulkopuolelta kotoisin oleville laulajille ja yhtyeille.

Kaikkiin Caisan näyttelyihin ja osaan kursseista ja työpajoista on vapaa pääsy.

Kulttuurikeskuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva Café Caisa on Helsingin ainut kurdilainen ravintola.

Caisa järjestää tilauksesta ilmaisia esittelykierroksia ryhmille, ja vuokraa tiloja sitoutumattomille monikulttuurisuutta ja suvaitsevaisuutta edistäville seuroille, ryhmille ja yhdistyksille, joiden toiminta ei ole ristiriidassa Caisan toiminta-ajatuksen kanssa.

Caisan toiminta huomioitiin tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla vuonna 2008 ja se on saanut myös Helsingin kaupungin monimuotoisuus-palkinnon.

Caisan tavoitteena on tukea monimuotoisen kaupungin kehittymistä edistämällä eri maista tulleiden ihmisten vuorovaikutusta, tukemalla etnisten vähemmistöjen omaehtoista kulttuurin harjoittamista ja antamalla tietoa erilaisista kulttuureista ja suomalaisesta yhteiskunnasta.

Caisassa toimii useita omia tuottajia, jotka suunnittelevat ja toteuttavat Caisan ohjelmaa. Caisa myös vuokraa tilojaan ja toimii tiiviissä yhteistyössä eri järjestön ja organisaatioiden kanssa.


Caisa is an international cultural centre established in the core of Helsinki in 1996. It is subject to the City of Helsinki Cultural Office. Its object is to support the development of a diversified city by promoting interaction between people from different countries, encouraging the independant original practice of new ethnic minority cultures whilst integrating them into a finnish society and giving out information on Finland.

The International Cultural Centre Caisa organises and executes concerts, food festivals, exhibitions, seminars, courses, clubs and its own singing competition The Ourvision Singing Contest. Caisa has several producers that plan and execute Caisa's own programmatic repertoire. Caisa also lets out its various rooms for educational and entertainment purposes and functions closely with different societies and organisations working for similar causes.

Caisan tapahtumat

Ehdota kiinnostavaa paikkaa Lisää kokemuksesi


<a target=*_blank* href=*http://caisa.fi*>Kulttuurikeskus Caisa</a> <a target=*_blank* href=*http://caisa.fi*>Kulttuurikeskus Caisa</a> <a target=*_blank* href=*http://caisa.fi*>Kulttuurikeskus Caisa</a>
Ehdota kuvia paikkaan

Osoite

Mikonkatu 17
00100 Helsinki
(09) 310 37500

Kerro kokemuksesi paikasta. Mistä pidit tai mikä on erityisesti mainitsemisen arvoista? *

(maks. 500 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista, vain valinnainen nimimerkki)

Kuvavarmistus

captcha
Jos koodi on liian vaikea, lataa uusi tästä
* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Tarvitseeko paikan kuvaus mielestäsi muokkausta tai lisäystä? Kirjoita muokkaus-ehdotuksesi allaolevaan kenttään.

(maks. 1000 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista)

Kuvavarmistus

captcha
Jos koodi on liian vaikea, lataa uusi tästä
* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Ehdota kuvaa tähän paikkaan. Huomioithan, että sinulla tulee olla oikeudet kuvaan ja sen julkaisemiseen.

(maks. 20 kuvaa ja 500 kilotavua)

Kuvavarmistus

captcha
Jos koodi on liian vaikea, lataa uusi tästä
* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.