Stadissa-mediassa tavoitat helposti

Kun haluat tavoittaa vapaa-ajan yleisön, kannattaa se tehdä oikeassa mediaympäristössä.

Ympäri vuoden Helsingin seudun lukemattomista tapahtumista ja kiinnostavista kohteista kertova sivusto tavoittaa laajan ja vapaa-ajan toimijalle tarkoitukseen sopivan yleisön. Sivuilla virittäydytään vapaa-ajan suunnitteluun ja kiinnostavien ja inspiroivien vaihtoehtojen äärellä.

Kampanjalla tavoitat paikallisen, sekä Helsingin seudulle saapuvan vapaa-ajalleen inspiraatiota hakevan yleisön. Stadissa.fi on vapaa-ajan työkalu - joka on aina mukana.

Ketterä kumppani

Kuratoidut kampanjat tavoittavat laajan yleisön ja kiinnostavat mainokset vastaanotetaan mielellään. Ennakkokampanja helpottaa tapahtumasi myyntiä ja lippukauppasi on vain klikkauksen päässä. Lahjakortit helpottavat merkkipäiviksi inspiraatiota etsiviä.

Mainosvaihtoehtoja löytyy kaikenkokoisille kampanjoille. Voit räätälöidä kampanjan joustavasti tarpeisiisi istuen. Meiltä saat myös mainoksen suunnittelun ja toteutuksen ketterästi.

Paikallisena ja ketteränä toimijana palvelemme asiakkaita aina henkilökohtaisesti. Alansa tunnetuin media on vastuullinen ja kotimainen.

Kotimaan vapaa-ajan kohteiden ykkönen luottaa Stadissa-mediaan

Mediamme pitkä-aikainen kumppani Korkeasaaren eläintarha tekee yhteistyötä ja saa kampanjoillaan arvokasta näkyvyyttä tärkeälle eläinsuojelutyölle Stadissa-sivuilla. Korkeasaari oli kotimaan vuoden 2023 vapaa-ajan kohteiden ykkönen Taloustutkimuksen tekemässä vapaa-ajankeskusten imagotutkimuksessa.

Monet matkailu-alan ammattilaiset luottavat sivustoon ja hyödyntävät sitä työssään päivittäin. Se kuuluu myös Helsingin viiden tähden hotellielämykseen panostavan The Hotel Marian Head Conciergen työkalupakkiin. Lue juttu

Sovi yhteydenotto mediaan, nostoihin tai mainospaikkoihin liittyen ja varmista paikkasi suositussa elämysten ja tapahtumien mediassa.

Jätä yhteystietosi sähköpostilla: info(at)stadissa.fi niin olemme sinuun yhteydessä toivomanasi ajankohtana.


"Tämä on ollut ehdottomasti yksi urani parhaista yhteistöistä – ja niitä on kertynyt vuosien varrella aika paljon sekä myyjänä että ostajana – sekä siitä näkökulmasta, että kaikki lopulta onnistuu ja tekeminen on äärettömän mutkatonta, että siitä, että Stadissa.fi kautta tulee meidän sivuille paljon liikennettä" -Pitkäaikainen asiakasPalaa takaisin etusivulle

Stadissa-sivusto on suosittu kaupunki- ja elämysopas vuoden ympäri