BANNER1_ALT
BANNER1_ALTOta tehot irti Stadissa.fi -sivustosta


Varmista, että tapahtumasi, tempauksesi tai muu kaupunkilaisille avoin tilaisuus löytyy Stadissa.fi -sivuilta. Tapahtumien lisääminen on helppoa, nopeaa ja maksutonta. Voit myös lisätä esim. viikottain tai kuukausittain toistuvat tapahtumat helposti sivuille.

Kaupallinen yhteistyö


Kaupallinen yhteistyö toimii parhaiten silloin, kun tuotteesi sopii sivun henkeen eli iloiseen ja elämykselliseen vapaa-aikaan kaupungissa. Tuotteesi tulee olla sellainen, mitä kaupunkilainen voi aidosti ja rehellisesti suositella muille. Se voi olla elämys, joka sopii kuin nenä päähän kaupunkilaiseen elämäntyyliin tai on kiinnostusta ja keskustelua herättävä ilmiö. Suunnittelemme kanssanne tai teidän puolestanne parhaiten yleisöämme ja siten tavoitteitanne palvelevan yhteistyön.

Sivuston kattava mainoskampanja


Kun haluat tavoittaa vapaa-aikaansa suunnittelevan kaupunkiyleisön, onnistuu se helpoiten kuvallisella ilmoituksella. Näyttävät visuaaliset haltuunotot nousevat hyvin sivuilla ja toimivat tehokkaasti.

Mainos voi olla pieni tai suuri. Olennaisinta on, että se on haluttuun budjettiin sopiva kampanja-ajan ja sen tavoittaman yleisön huomioiden. Isompi mainospinta saa luonnollisesti lyhyemmässä ajassa paljon huomiota ja korkeamman konversion. Pidempiaikaiseen näkymiseen, palvelusta muistuttamiseen ja top-of-mindissa pitämiseen taas toimii muut monipuoliset ratkaisut.

Pyydä meiltä arvio, onko yleisömme sinun kohderyhmäsi ja tavoittedesi osalta relevantti. Pienilläkin asioilla voit tehokkaasti nostaa kampanjasi huomio-arvoa, interaktiota ja aktivointia eri kanavissa.

Kysy lisää mainontaan ja näkyvyyteen liittyen myynnistämme 045 2585573 tai laita sähköpostilla viestiä tulemaan info(at)stadissa.fi

Some-kampanjat

Riippuen kampanjastasi, voimme sen ohessa nostaa viestiäsi Somessa aiheeseen sopivasti. Myös tuote-arvonnat toimivat hyvin.


Stadissa.fi - ikkuna kiehtovaan Helsinkiin

Stadissa.fi on suosituin tapahtuma- ja vapaa-ajan sivusto, joka tavoittaa paikallisen, sekä kaupunkiin viihtymään saapuvan yleisön. Se on jokaisen kaupunkilaisen ja tänne saapuvan vapaa-ajan viettäjän tärkein työkalu kaikilla päätelaitteilla.


Kävijäpohjaltaan vakaasti kasvava ja ympäri vuoden suosittu sivusto sopii hyvin niin perinteisiin kampanjoihin, pidempiaikaiseen näkymiseen, kuin strategisiin kumppanuuksiinkin. Valittavanasi on aina itsellesi edullisin ja kokonaistehokkain ratkaisu, joka räätälöidään tavoitteidesi mukaan. Kampanjan voi varata viikko-, tai näyttöpohjaisesti.


Katso myös:

Tapahtumien ja paikkojen lisäys
Kaikki tapahtumapaikat
Vinkkejä hakutoimintoon
Mediatiedot

Stadissa.fi