Stadissa-media tekee brändisi näkyväksiTavoita vapaa-ajalleen inspiraatiota hakevat


Kun haluat tavoittaa vapaa-aikaansa suunnittelevan pk-seutulaisyleisön, onnistuu se helpoiten näyttävällä kuva- tai videomainoksella.

Mainos huomataan, kun mainosympäristö on oikea mainostetteavalle tuotteelle ja se sopii vapaa-ajan teemaan. Halutessasi viestisi voi tavoittaa kerralla suuren yleisön tai muistutella tarjonnasta pidempikestoisella Top-of-mind tyyppisellä mainoksella.

Stadissa - ikkuna aktiviteetteihin


Stadissa-media on suosituin tapahtuma- ja vapaa-ajan sivusto, joka tavoittaa paikallisen, sekä pk-seudun vapaa-ajalleen inspiraatiota kaipaavan yleisön. Se on paikallisille sekä pääkaupunkiseudulle saapuville tärkeä työkalu - joka on aina mukana.


Ympäri vuoden suosittu media tarjoaa vaihtoehtoja kaikenkokoisille kampanjoille. Se toimii festivaalien viestinnässä, kuten myös yksittäisten tapahtumien kampanjoissa. Kampanjan ja mainosajan voi räätälöidä aina joustavasti kokonaisuuteesi sopivasti.


Pyydä ehdotus ja arvio suunnitelmiisi sopivasta kampanjasta. Arvioimme mainosdataamme perustuen, miten voit optimoida viestisi puhuttelemaan tavoiteltua kohderyhmää vapaa-ajan kontekstissa.

Kysy lisää mainoksiin ja näkyvyyteen liittyen mediatoimistostasi tai suoraan sähköpostitse missä vain mediatilaan liittyvissä asioissa info(at)stadissa.fi

Muutamia esimerkkejä mainoksista sivuilla
Sivuilta löytyy vapaa-ajan sisältöjä ja mainosmahdollisuuksia joka makuun.

Palaa takaisin etusivulle