BANNER1_ALT

Stadissa.fi -sivuilta löydät kaupungin tapahtumat helposti


Stadissa.fi -sivuilta näet, mitä ja missä Helsingissä tapahtuu, sekä mikä ihmisiä kiinnostaa
juuri nyt.

Edessäsi on vapaa-ajan suunnittelun työkalu, joka tuo kiinnostavat tapahtumat tietoosi vaivatta. Kaupunki sykkii niin pienten kuin suurempienkin tapahtumien tahdissa. Helsingistä löytyy ympäri vuoden monipuolista tekemistä ja aktiviteettia vapaa-aikaan.

Sivusto lähti liikkeelle ajatuksesta, että kaupungin tärkeimmät tapahtumatiedot olisi kätevää saada selkeästi löydettäväksi yhteen paikkaan. Leikillään ilmaan heitetty nimi Stadissa.fi jäi elämään ja palvelu julkaistiin yleisölle 2010-luvun alkuhämärissä. Palvelua on kehitetty pitkälle painottaen toimivuutta palvelun "pellin alla". Sivuston takana hyrrääkin pieni ihmisten ja bittien muodostama moottori, joka yhdessä aktiivieen ja tapahtumajärjestäjien kanssa takaa tapahtumien kattavuuden ja niiden selkeän esitystavan.Tapahtumien lisäys

Tapahtumien lisääminen on helppoa ja ilmaista. Se ei vaadi rekisteröintiä ja onnistuu sivun ylälaidan Lisää tapahtuma -linkistä aukeavalla lomakkeella. Varmistathan ensin, ettei tapahtumasi jo ole sivuilla. Muista, että tapahtumapaikan tulee löytyä sivuilta ennen tapahtuman lisäystä. Jos tapahtumapaikkaa ei vielä ole, tulee sinun lähettää ensin tiedot paikasta ja sen kuvausteksti samalta lomakkeelta löytyvästä Ehdota paikkaa -linkistä.Ammattilaisten työkalu

Stadissa.fi on helppokäyttöisyydessään saavuttanut myös kaupungin tapahtuma-ammattilaisten suosion. Sivua käytetään laajalti hotelleissa, kaupungin turisti-infoissa, sekä yritysvieraille ohjelmaa suunniteltaessa. Kaupunkiin tulevien yritysvieraiden ja maakuntamatkailijoiden viihtyminen kaupungissa on yhtälailla tärkeää paikallisten ja lähikuntalaisten lisäksi.


YhteistyössäYhteystiedot

Kaikissa kysymyksissä voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info(at)stadissa.fi tai soittaa 045 2585573.Mitä muuta haluaisit tietää kaupungista tai onko sinulla ehdotuksia palveluun?

Mikäli meiltä puuttuu jokin tiedossasi oleva tapahtuma, vinkkaa siitä meille
tai lisää se helposti "lisää tapahtuma" -linkistä Älä epäröi lähettää ajatuksiasi tai palautetta meille joko sähköpostilla info(at)stadissa.fi tai allaolevalla lomakkeella.