Stadissa.fi -sivuilta löydät kaupungin tapahtumat helposti


Stadissa.fi -sivuilta näet, mitä ja missä Helsingissä tapahtuu, sekä mikä ihmisiä kiinnostaa
juuri nyt.

Edessäsi on vapaa-ajan suunnittelun työkalu, joka tuo kiinnostavat tapahtumat tietoosi vaivatta. Kaupunki sykkii niin pienten kuin suurempienkin tapahtumien tahdissa. Helsingistä löytyy ympäri vuoden monipuolista tekemistä ja aktiviteettia vapaa-aikaan.Tapahtumien lisäys

Tapahtumien lisääminen on helppoa ja ilmaista. Se ei vaadi rekisteröintiä ja onnistuu sivun ylälaidan Lisää tapahtuma -linkistä aukeavalla lomakkeella. Varmistathan ensin, ettei tapahtumasi jo ole sivuilla. Muista, että tapahtumapaikan tulee löytyä sivuilta ennen tapahtuman lisäystä. Jos tapahtumapaikkaa ei vielä ole, tulee sinun lähettää ensin tiedot paikasta ja sen kuvausteksti samalta lomakkeelta löytyvästä Ehdota paikkaa -linkistä.


Helpointa lisäys on, kun etsit haku-toiminnolla ensin tapahtumapaikan sivun. Kun sivu on auki, klikkaa ylhäältä Lisää tapahtuma -linkkiä ja lomake aukeaa. Muista, että kuvan tulee olla pienennetty web-kokoon (alle 500kb). Voit myös jättää kuvan pois ja lähettää siihen osoittavan linkin meille sähköpostilla info@stadissa.fi. Lisää viestiin tapahtuman nimi ja päivämäärä.Suosittu työkalu ammattilaisten ja yritysten käytössä

Stadissa.fi on helppokäyttöisyydessään saavuttanut paitsi kuluttajien, myös monialaisten ammattilaisten suosion. Liikematkaajien ja ammattilaisten näkökulmasta olennaista on, että vapaa-ajan kohteet on löydettävissä helposti ja nopeasti.

Sivua käytetään lukemattomissa eri yhteyksissä kaupunkiin ja vapaa-aikaan liittyvillä sektoreilla. Sivut ovat kiitetty ja käytetty apu mm. liikennöinnissä, turisti-infoissa, matkailupalveluissa, sekä yksityisellä sektorilla virkistyspäiviä tai yritystapahtumia suunniteltaessa. Kaupunkiin tulevien yritys- ja vapaa-ajan matkailijoiden viihtyminen on meille myös tärkeää.

"


Taustaa: Miksi tv-oppaan näköinen sivu ja mistä kaikki alkoi?

Sivusto lähti liikkeelle ajatuksesta, että kaupungin tärkeimmät tapahtumatiedot olisi kätevää saada selkeästi löydettäväksi yhteen paikkaan. Leikillään ilmaan heitetty nimi Stadissa.fi jäi elämään ja palvelu julkaistiin yleisölle 2010-luvun alkuhämärissä. Palvelua on kehitetty pitkälle painottaen toimivuutta palvelun "pellin alla". Sivuston takana hyrrääkin pieni ihmisten ja bittien muodostama "moottori", joka yhdessä kulttuuri- ja tapahtuma-alan aktiivien ja tapahtumajärjestäjien kanssa takaa tapahtumien kattavuuden ja selkeän esitystavan.

Teemme yhteistyötä laajalla rintamalla monipuolisten toimijoiden kanssa. Velvollisuutenamme on ymmärtää ja tuoda yhteen niin yrityspuolta, kulttuuripuolta kuin virallisen kaupunginkin rooleja saadessamme osaltamme tehdä kaupungista hauskempaa paikkaa elää ja viettää aikaa.
YhteistyössäYhteystiedot

Kaikissa kysymyksissä voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info(at)stadissa.fi tai soittaa 045 2585573.Mitä muuta haluaisit tietää kaupungista tai onko sinulla ehdotuksia palveluun?

Mikäli meiltä puuttuu jokin tiedossasi oleva tapahtuma, vinkkaa siitä meille
tai lisää se helposti "lisää tapahtuma" -linkistä Älä epäröi lähettää ajatuksiasi tai palautetta meille joko sähköpostilla info(at)stadissa.fi tai allaolevalla lomakkeella.