Vapaa-ajan tarjonta vaivattomasti ✨Stadissa-sivuilta löydät lähialueen tapahtumat ja aktiviteetit kätevästi. Palvelu on työkalu vapaa-ajan suunnitteluun, kun haluat saada katsauksen lähialueesi tapahtumista ja aktiviteeteista. Pääkaupunkiseutu on runsaan vapaa-ajan tarjonnan keskus vuoden jokaisena päivänä.

Kätevä työkalu - helposti ja aina taskussa

Stadissa-palvelu on toteuttu ja suunniteltu kaupunkilaisten ja alueella matkailevien, mutta myös paikallisten yritysten ja muiden vapaa-ajan toimijoiden tarpeisiin. Se muuttuu ja elää kaupungin mukana. Vapaa-ajan tapahtumat ja kohteet ovat käden ulottuvillasi.

Palvelut tapahtumajärjestäjille ja yrityksille

Varmista, että palvelusi, tapahtumasi tai tarjouksesi löytyy Stadissa-sivuilta. Tapahtumien vinkkaaminen/lisääminen sivuille on maksutonta. Viikottaiset tai kuukausittaiset päivitykset voit tilata myös huolettomasti avaimet käteen -palvelullamme.

Markkinoija - Haluatko tavoittaa tehokkaasti vapaa-ajan yleisön?

Lue lisää Stadissa-mediatiedoista

Tule mukaan tekemään hyödyllistä paikallismediaa

Haemme jatkuvasti apukäsiä, kuten kirjoittajia, vinkkaajia ja korttelijournalismista kiinnostuneita avustamaan mediassamme. Jos kiinnostuit, voit laittaa sähköpostia meille info(at)stadissa.fi. ❤️

Lipunmyyjäriippumaton tapahtumamedia

Stadissa-media ei myy lippuja ja on siten täysin riippumaton tapahtumamedia. Ilmoittaessasi tapahtuman, voit käyttää mitä tahansa markkinoiden lipunvälittäjää. Linkkaamalla tapahtumastasi kuhunkin voit antaa asiakkaasi valita mielekkäimmän ja sujuvimman lippujen toimituksen.

Lippuja ei tarvitse antaa myyntiin vain yhdelle välittäjälle. Voit parhaimmillaan reaaliaikaisesti optimoida myytäviä lippuja välittäjän tehokkuuden mukaan. Hyvä välittäjä haluaa aidosti auttaa tavoitettasi tapahtuman suhteen. Lipunmyyjien vertailu voi olla järjestäjälle vaikeaa. Kannattaakin vaatia välittäjältä avoimuutta monenkirjavissa kustannuksissa, kuten veloitettavissa välitys- ja muissa palkkioissa.️

Palaa takaisin etusivulle