Allas Konsertit: Dumari & Spuget & Blosarit, Joose Keskitalo
Tuomari Nurmion hahmo on paradoksien täyttämä: korkeakirjallinen kapakkasoittaja, perfektionisti ja boheemi, lakimieheksi opiskellut stadin slangia bamlaava katupoika Kalliosta, joka on kotonaan myös Pohjanmaan puukkojunkkareiden maailmassa. Viime vuosina Dumari & Spuget -kokoonpanolla keikkaillut artisti on keskittynyt nimenomaan stadin slangista sanoituksensa ammentaviin kappaleisiin ja julkaisee siitä jatkumona uuden levyn tulevana vappuna.
Joose Keskitalo julkaisi ensimmäisen pitkäsoittonsa Luoja auta vuonna 2004, jonka jälkeen artisti on ehtinyt levyttää kahdeksan pitkäsoittoa, joista tuorein, Julius Caesarin anatomia, ilmestyi maaliskuussa 2017. Keskitalo on urallaan tehnyt musiikkia useiden eri kokoonpanojen kanssa ja uudella levyllään artisti loi jälleen nahkansa ja uudisti yhtyeensä. Julius Caesarin anatomilla Jooselle tutut aiheet uskonto, filosofia ja absurdit ihmiskohtalot ovat saaneet paikoittain jopa kepeän sovituksen, jossa kuuluu kaikuja kansamusiikista, chansonista ja Keskitalolle tyypillisestä lyriikkavetoisesta synkästä folkista.
Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.
Pöytäpaikka ovelta 55 €, mikäli jäljellä.
Pöytäpaikkoja myydään min. 2 lippua / tilaus. Pöydät ovat tarkoitettu max. 4 henkilölle.
Pöytäpaikka sisältää:
- Pääsylipun
- Pöytäpaikan yhdelle henkilölle kattoterassilta
- Kaksi juomaa / asiakas
- Pöytäpaikka tarjoaa asiakkaan viihtymisen ennen konserttia ja pöytä on asiakkaan käytössä konsertin keston ajan. Kaikilta paikoilta ei ole näköyhteyttä lavalle.
Lippujen varausaika 2 päivää.
Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ ohjeistamista varten.
Pääkaupunkiseutu on täynnä upeita vapaa-ajan kohteita ja tapahtumatarjontaa riittää vuoden ympäri.
Vinkkaa tästä valitsemassasi kanavassa:
Lintsin avautuminen on lähes varma kevään merkki |
Manta viettää vappua Vantaalla, lakitustapahtuma nähdään Helsingissä |
Kuvan Kevät tutustuttaa yleisön kiinnostaviin uusiin taiteilijoihin |
Artesaanioluiden festivaali hemmottelee oluen ystäviä kesäisessä Viikissä |
Michelin-tähdet jaetaan ravintoloille ensi kertaa Suomessa |
Palapelinrakenteamisen SM-kisat järjestetään ensimmäistä kertaa |
100-vuotistaivaltaan juhliva Gnistan lähtee historialliseen liigakauteen |
"Järjestyy" - Bugatti ovelle, yksityislentokone tai helikopteri pikana |
Itä-Pasilan katutaidekierroksilla sukelletaan tarinoihin töiden takana |
SCOPE-kollektiivi haluaa nostaa esiin nuoria tekijöitä |
"Sota apatiaa vastaan" - pop-up -näyttely pureutuu suomalaisen punkin historiaan |
Improvisaatio ja musikaali yhdistyvät luovalla tavalla Stella Polariksen uudessa esityksessä |
Tiina halusi korona-aikana piristystä arkeen - päätyi stand-up koomikoksi |
Mistä löytyvät maukkaimpia pizzoja tarjoavat ravintolat? |
Seagullsin kausi huipentuu jatkopeleihin korisliigassa |
Talvinen retkiluistelu on hauskaa ja onnistuu vaikka hokkareilla |
Munkkiniemeen avattiin ensimmäinen second hand -liike |
Tästä rakastetusta kaupasta löytyy makeaa joka makuun |
Heurekaan torstaisin vain kympillä koko kevään ajan |
Sofi Oksasen odotettu näytelmä saa kantaesityksensä keväällä |
Stand-up piristää harmaata arkea - Katso keikkatarjontaa |
Ryhmäteatterin keväässä tragikoominen kuvaus selviytymisestä |
Second handin suosio jatkuu. Rediin avattiin myymälä lastenvaatteille |
Uuden pikaratikan varrelta löytyy paljon nähtävää |
Värikäs kuplatee on suosittu ja eksoottinen juomaherkku |
Korkeasaaressa luvassa ilmaispäiviä jälleen syksyllä |
Käärijä paketoi menestyksekkään vuoden Kansalaistorin ilmaiskeikalla |
Tulevaisuuden taide hyödyntää tekoälyä luovasti ja leikitellen |
Ikoninen sisustusliike Day sulki ovensa Bulevardilla |
Vesipuistoissa polskitaan ja nautitaan - lämpimissä vesissä |
Tämä puisto täyttyy yleisöstä kukinnan aikaan, mutta on upea vuoden ympäri |
Kiasman ilmaisperjantaina kannattaa piipahtaa katsomassa nykytaiteen uusimmat tuulet |
Mistä löytyy seudun maukkaimmat burgerit? Nämä kannattaa testata |
Freestyle-futiksen taitaja Minna näyttää miten pallo kesytetään |
Tämä olutravintola vähentää hävikkiä tuoppi kerrallaan |