Hanna Tuomisto: Keinolihan perusteet, mahdollisuudet ja haasteet
Hinta: vapaa pääsy
Ajankohdat:
Tapahtumasta:
Helsingin yliopiston kestävien ruokajärjestelmien apulaisprofessori Hanna Tuomisto luennoi Skepsis ry:lle otsikolla: Keinolihan perusteet, mahdollisuudet ja haasteet. Luennolla käsitellään mm. seuraavia asioita:
• Mitä keinoliha tarkoittaa ja miksi sitä kehitetään?
• Minkälainen on keinolihan valmistusprosessi ja missä vaiheessa sen kehitys on tällä hetkellä?
• Keinolihan elinkaaritason ympäristövaikutukset suhteessa muihin vaihtoehtoihin?
• Onko keinoliha terveellistä?
• Miltä keinoliha maistuu?
• Keinolihan tulevaisuus, haasteet ja rohkeimmat visiot?
Lisätietoja luennoitsijasta: https://tuhat.helsinki.fi/portal/fi/person/htuomist
http://skepsis.fi/Tapahtumat
https://www.facebook.com/events/2316141135285543
• Mitä keinoliha tarkoittaa ja miksi sitä kehitetään?
• Minkälainen on keinolihan valmistusprosessi ja missä vaiheessa sen kehitys on tällä hetkellä?
• Keinolihan elinkaaritason ympäristövaikutukset suhteessa muihin vaihtoehtoihin?
• Onko keinoliha terveellistä?
• Miltä keinoliha maistuu?
• Keinolihan tulevaisuus, haasteet ja rohkeimmat visiot?
Lisätietoja luennoitsijasta: https://tuhat.helsinki.fi/portal/fi/person/htuomist
http://skepsis.fi/Tapahtumat
https://www.facebook.com/events/2316141135285543
Tapahtumapaikka / Venue
Jaa valitsemassasi palvelussa:
Stadissa.fi tarjoaa vinkkejä vapaa-aikaan vuoden ympäri.
Voit vinkata mukaan tapahtuman tai uutisen Helsingin seudulta.







































































