Finlandia Bistro avautuu
Finlandia-talo avautui tammikuussa 2025 ensimmäistä kertaa yleisölle.
Finlandia-talon Bistro sijaitsee maatasolla, uudessa katetussa tilassa.
Bistro on moderni kunnianosoitus artesaanityölle ja suomalaiselle raaka-aineelle. Ensimmäistä kertaa Finlandia-talossa toimiva à la carte -ravintola palvelee illallisaikaan torstaista lauantaihin ja on muina aikoina varattavissa yksityistilaisuuksiin.
Ruokalista elää sesongeissa ja paikalliset raaka-aineet sekä satokausivaihtelut näkyvät menussa. Ruokailuelämystä rikastuttaa huolella valikoidut viinit ja cocktailit, joissa klassikot kohtaavat suomalaisen luonnon puhtaat ja aidot maut.
Ravintolaa luotsaavat keittiöpäällikkö Mikko Puuronen, keittiömestari Juho Lindström ja ravintolapäällikkö Mirva Heino. Puuronen on työskennellyt aikaisemmin mm. Michelin-palkituissa ravintola Kadeaussa Kööpenhaminassa, ravintola Kontrastissa Oslossa, ravintola Enoteca by Paco Pérezissä Barcelonassa ja ravintola Chapterissa Helsingissä.
64-paikkaisessa Finlandia Bistrossa tunnelmallisen miljöön luovat Alvar Aallon uniikki arkkitehtuuri ja design yhdistettynä Finlandia-talon alkuperäisiin huonekaluihin ja kotimaiseen taiteeseen.
Avoinna:
To 17-23
Pe 17-24
La 15-24
Lue lisää ja varaa pöytä:
https://www.finlandiatalo.fi/ravintolapalvelut/finlandiabistro/
Tapahtumapaikka / Venue
Jaa valitsemassasi palvelussa:
Stadissa.fi tarjoaa vinkkejä vapaa-aikaan vuoden ympäri.
Voit vinkata mukaan tapahtuman tai uutisen Helsingin seudulta.










































































