Basque Dinner Experience with Michelin-Star Chef Aitor Fernández
Hinta: Menu 65,90 € / 99,90 €
Ajankohdat:
Tapahtumasta:
Elokuussa Hansa Café Bar & Brasserie juhlistaa Baskimaan makuja. Baskimaan makujen juhla huipentuu, kun arvostettu baskikeittiön taitaja Aitor Fernández tuo Bilbaon eläväiset maut NH Collection Helsinki Grand Hansaan kolmena ainutlaatuisena iltana.
Fernández on voittanut useita kansallisia ruoka-alan palkintoja ja työskennellyt Espanjan tunnetuimmissa huippukeittiöissä, kuten El Celler de Can Roca, Enoteca ja nykyisin kolmen Michelin-tähden ravintola Cenador de Amós.
Tällä hetkellä Fernández luotsaa Bilbaossa sijaitsevaa La Palmaa, joka on valittu vuoden 2024 parhaaksi ravintolakonseptiksi ja palkittu muun muassa parhaasta turskapintxosta ja parhaasta Idiazabal-juustopintxosta.
Fernándezin suunnittelemat ja valmistamat eksklusiiviset Baskimaan illalliset tarjoillaan Hansa Café Brasseriessa keskiviikkona 27., torstaina 28. ja perjantaina 29. elokuuta klo 18.00–21.30. Maistelumenu on saatavilla myös lauantaina 30.8. Hansa Café Brasseriessa.
Menu 65,90 € / juomaparituksella 99,90 €
Alkupala
Valeosteria Idiazabal-juustokreemillä, osterijogurttihelmellä ja rapealla vihreä omena -vinaigretellä
NH Collection 10th Anniversary, Vilarnau Cava Brut
Alkuruoat
Turskafritterit paahdetun paprikan ja geelin kera
Astobiza Txakoli-Álava, Basque country, Spain, 2021
Munaa, herkkutatteja, perunaa ja rapeaa porsaanrintaa
Trus Tempranillo Roble, Ribera del Duero, Spain, 2023
Kala
Kummeliturskaa koskerakastikkeessa
Zárate Albariño, Rías Baixas, Spain, 2022
Liha
Naudanposkea baskityylisessä sukalki-padassa
Álvar de Dios Aciano, Toro, Castilla y león, Spain, 2019
Jälkiruoka
”La Carolina” – La Palman tapaan
Varaa pöytäsi ja koe tämä ainutlaatuinen illalliselämys.
https://www.hansacafehelsinki.com/fi/basque-month/
https://www.instagram.com/hansacafe_bar_brasserie/
Fernández on voittanut useita kansallisia ruoka-alan palkintoja ja työskennellyt Espanjan tunnetuimmissa huippukeittiöissä, kuten El Celler de Can Roca, Enoteca ja nykyisin kolmen Michelin-tähden ravintola Cenador de Amós.
Tällä hetkellä Fernández luotsaa Bilbaossa sijaitsevaa La Palmaa, joka on valittu vuoden 2024 parhaaksi ravintolakonseptiksi ja palkittu muun muassa parhaasta turskapintxosta ja parhaasta Idiazabal-juustopintxosta.
Fernándezin suunnittelemat ja valmistamat eksklusiiviset Baskimaan illalliset tarjoillaan Hansa Café Brasseriessa keskiviikkona 27., torstaina 28. ja perjantaina 29. elokuuta klo 18.00–21.30. Maistelumenu on saatavilla myös lauantaina 30.8. Hansa Café Brasseriessa.
Menu 65,90 € / juomaparituksella 99,90 €
Alkupala
Valeosteria Idiazabal-juustokreemillä, osterijogurttihelmellä ja rapealla vihreä omena -vinaigretellä
NH Collection 10th Anniversary, Vilarnau Cava Brut
Alkuruoat
Turskafritterit paahdetun paprikan ja geelin kera
Astobiza Txakoli-Álava, Basque country, Spain, 2021
Munaa, herkkutatteja, perunaa ja rapeaa porsaanrintaa
Trus Tempranillo Roble, Ribera del Duero, Spain, 2023
Kala
Kummeliturskaa koskerakastikkeessa
Zárate Albariño, Rías Baixas, Spain, 2022
Liha
Naudanposkea baskityylisessä sukalki-padassa
Álvar de Dios Aciano, Toro, Castilla y león, Spain, 2019
Jälkiruoka
”La Carolina” – La Palman tapaan
Varaa pöytäsi ja koe tämä ainutlaatuinen illalliselämys.
https://www.hansacafehelsinki.com/fi/basque-month/
https://www.instagram.com/hansacafe_bar_brasserie/
Tapahtumapaikka / Venue
Jaa valitsemassasi palvelussa:
Stadissa.fi tarjoaa vinkkejä vapaa-aikaan vuoden ympäri.
Voit vinkata mukaan tapahtuman tai uutisen Helsingin seudulta.










































































