Ken Mai Butoh Solo Performance
Premiered at Chile International Butoh Festival/Oct.2018/Santiago, Chile.
Ken Mai is a Japanese Butoh Artist, Choreographer, and Teacher. He has experience Butoh close to 30 years and has studied with a founder of Butoh "Kazuo Ohno" and also a member of Byakko Sha Butoh Company in Japan. Background: Gymnastics, Karate, and Rock Drums since childhood. Acting, German Expressionist Dance, Laban, Ballet, Wing Chun Kung Fu, Tao Shiatsu, Zen Meditation 16 years at Monastery in Kyoto, Japan. Ancient Hatha Yoga Teacher Training Certified in Rishikesh, India. He has been performing and teaching all over the world.
The scene of this work, "To the depth of awakening", VIGYAN means consciousness, BHAIRAVA means the state which is beyond consciousness. I'll be dancing through Contemporary society to Pure Consciousness and love ? The awareness of consciousness should come through the body and various physical exercises. However, it is a process and an attempt as to how much we can observe, capture, feel, intrude into the universal space by the heart and soul, and dance the eternal dance in outer space. It is also a journey to the world beyond human concept. In other words, through recognition of numerical values, techniques, physical limits, etc., the recognition and importance to the free and universal world beyond these will be expressed here. And what matters is the truth that the universe has destruction and harmony. There is no truth in dancing without these. The social education, mind, pattern, prejudice, desire, ego etc. existing in the concept of human cover the pure heart which is the nucleus, the true self's appearance, and the fundamental cosmic consciousness is not recognized. It is the fact that it is being spent. The space filled with love that dances in the pure universe space embraced by the mother's womb forever and I can not help feeling ecstasy.
http://www.hoyhentamo.fi
https://www.facebook.com/events/376442336422260/
Pääkaupunkiseutu on täynnä upeita vapaa-ajan kohteita ja tapahtumatarjontaa riittää vuoden ympäri.
Vinkkaa tästä valitsemassasi kanavassa:
"Järjestyy" - Bugatti ovelle, yksityislentokone tai helikopteri pikana |
Itä-Pasilan katutaidekierroksilla sukelletaan tarinoihin töiden takana |
SCOPE-kollektiivi haluaa nostaa esiin nuoria tekijöitä |
"Sota apatiaa vastaan" - pop-up -näyttely pureutuu suomalaisen punkin historiaan |
Improvisaatio ja musikaali yhdistyvät luovalla tavalla Stella Polariksen uudessa esityksessä |
Tiina halusi korona-aikana piristystä arkeen - päätyi stand-up koomikoksi |
Mistä löytyvät maukkaimpia pizzoja tarjoavat ravintolat? |
Seagullsin kausi huipentuu jatkopeleihin korisliigassa |
Talvinen retkiluistelu on hauskaa ja onnistuu vaikka hokkareilla |
Munkkiniemeen avattiin ensimmäinen second hand -liike |
Tästä rakastetusta kaupasta löytyy makeaa joka makuun |
Heurekaan torstaisin vain kympillä koko kevään ajan |
Sofi Oksasen odotettu näytelmä saa kantaesityksensä keväällä |
Stand-up piristää harmaata arkea - Katso keikkatarjontaa |
Ryhmäteatterin keväässä tragikoominen kuvaus selviytymisestä |
Second handin suosio jatkuu. Rediin avattiin myymälä lastenvaatteille |
Uuden pikaratikan varrelta löytyy paljon nähtävää |
Suksiasioiden asiantuntijaliike löytyy Haagan sydämestä |
Ryoji Ikeda tarjoaa datailotulitusta kaikille aisteille |
Värikäs kuplatee on suosittu ja eksoottinen juomaherkku |
Tähtitaivasta pääsee ihailemaan Kaivarin talvisissa illoissa |
Korkeasaaressa luvassa ilmaispäiviä jälleen kevätkaudella |
Käärijä paketoi menestyksekkään vuoden Kansalaistorin ilmaiskeikalla |
Tulevaisuuden taide hyödyntää tekoälyä luovasti ja leikitellen |
Ikoninen sisustusliike Day sulki ovensa Bulevardilla |
Vesipuistoissa polskitaan ja nautitaan - lämpimissä vesissä |
Tämä puisto täyttyy yleisöstä kukinnan aikaan, mutta on upea vuoden ympäri |
Kiasman ilmaisperjantaina kannattaa piipahtaa katsomassa nykytaiteen uusimmat tuulet |
Mistä löytyy seudun maukkaimmat burgerit? Nämä kannattaa testata |
Freestyle-futiksen taitaja Minna näyttää miten pallo kesytetään |
Tämä olutravintola vähentää hävikkiä tuoppi kerrallaan |