Electric Festival 2020 K-18

Hinta: 31.50 €
Ajankohdat:
Tämä tapahtuma on mennyt, katso tulevia tapahtumia täältä.

Huom! Tapahtumat ovat pääosin peruttu koronavirustilanteen johdosta. Nettilähetyksiä ja muuta hupia löytyy silti paljon.

Lisätietoa tapahtumasta:

ELECTRIC FESTIVAL 2020 - HELSINKI

Elektroniseen musiikkiin keskittynyt tapahtuma, Electric Festival kutsuu tällä kertaa poikkeuksellisesti ihmiset bailaamaan The Circukseen Helsinkiin lauantaina 28.3.2020. Electric Festival haluaa olla osa suomalaista konemusiikki historiaa ja kunnioittaa omalla tapahtumallaan The Circusta joka sulkee ovensa loppullisesti kesäkuussa 2020.


Electric Festival haluaa tuottaa bailaajille tapahtuman jota on jälkikäteen mukava muistella. Aikaisemmissa Electric Festival tapahtumissa on nähty esiintymässä lukuisia DJ-artisteja esim. Tiësto, Gareth Emery, Above & Beyond, Markus Schulz, Aly & Fila, Paul van Dyk, Benny Benassi, Dash Berlin sekä monia muita maailman supertähtiä. 

The Circukseen mahtuu mukaan vain hieman yli 1000 nopeinta lipun hankkinutta bailaajaa. Pääsylippujen kanssa kannattaa toimia nopeasti sillä tätä tapahtumaa et todellakaan halua missata! Electric Festival on kevättalven 2020 kiistaton kohokohta.

TAPAHTUMAPAIKKA / VENUE
The Circus
Salomonkatu 1–3
00100 Helsinki
Suomi / Finland

TAPAHTUMA-AIKA / SHOW TIME
Lauantai / Saturday 28.3.2020
Ovet / Doors: 20:00 – 05:00

IKÄRÄJA / AGE LIMIT
Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. / Age limit is 18+

GET READY!

Electric Festival 2020 on musiikillisesti ja visuaalisesti samaa genreä kuin taustalla olevan tuotantoteamin aiemmin tuottamat Electric Festival 2017, 2018 & 2019. Haluamme nähdä yhden kerran Electric Festival tapahtuman historiassa bailaajien kädet ilmassa ja kuulla musiikin pauhaavan nimenomaan legendaarisessa The Circuksessa.

The Circuksen sijainti on ainutlaatuinen, niin läheltä kuin kaukaa tuleville festivaalivieraille. Metro pysähtyy Kampin asemalla, josta on 200 metrin kävelymatka The Circukseen. Useat raitiovaunut sekä bussit saapuvat niin ikään Kampin keskuksen läheisyyteen. Kaikki paikallis- sekä kaukojunat saapuvat Helsingin päärautatieasemalle josta on vain 350 metrin kävelymatka The Circukseen. Ravintolan ympäristössä on myös runsaasti niin majoitus, ruokailu kuin paikoitus mahdollisuuksia.

*****
PÄIVÄLIPPU / ONE DAY TICKET

Päivälippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn lipun osoittamana päivämääränä. Päivälippua ei vaihdeta rannekkeeseen.

One day ticket entitles you to one entry on the date indicated by the ticket. We do not change the day ticket to wristband.

*****
PREMIUM -LIPPU / TICKET

Lippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa edestakaiseen pääsyyn alueelta ulos ja sisään tapahtuman aikana.

Ticket is changed to a wristband at the door that entitles back and forth from within and out during the event.

- Premium -lippu sisältää / Premium -ticket includes
- Pääsy Premium-alueelle / Access to the Premium area.
- Premium -ranneke kulunvalvontaan / Premium wristband for access control.
- Edestakaiseen pääsyyn The Circukseen eli ulos ja sisään tapahtuman aikana / Entitles back and forth from within and out during the event.

*****
IKÄRÄJA / AGE LIMIT

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Tapahtumaan pääsy edellyttää 18 vuoden ikää, sekä kuvallista henkilöllisyystodistusta (esim. ajokortti tai passi). Tapahtuman ovet aukeavat kello 20:00 ja tapahtuma päättyy kello 05:00.

The age limit of the event is 18+ years. Access to our event is requires 18 years of age and over. Remember to take your ID with you (eg, driver's license or passport). The doors of the event open at 20:00 and the event ends at 05:00.

*****
LIIKENNEYHTEYDET / TRANSPORT CONNECETIONS

Ruuhkien välttämiseksi toivomme, että festivaalivieraat käyttäisivät julkisia liikennevälineitä jos mahdollista. The Circuksen sijainti on ainutlaatuinen, niin läheltä kuin kaukaa tuleville festivaalivieraille. Metro pysähtyy Kampin keskuksen asemalla, josta on 200 metrin kävelymatka The Circukseen. Useat raitiovaunut sekä bussit saapuvat niin ikään Kampin keskuksen läheisyyteen. Kaikki paikallis- sekä kaukojunat saapuvat Helsingin päärautatieasemalle josta on vain 350 metrin kävelymatka The Circukseen.

The location of the The Circus is unique and easy to arrive. Metro stops at Kampi Center station, which is only 200 meters walk to the Circus. Several trams and busses also stops right next to The Circus. All local and long-distance trains arrive at Helsinki Central Station, just 350 meters' walk from The Circus. There are plenty of parking spaces around the area.

*****
SAAPUMINEN JA POISTUMINEN / ENTERING AND LEAVING

Sisäänkäynti alueelle tapahtuu The Circuksen pääsisäänkäynnin kautta. Pääsyliput vaihdetaan ovella rannekkeeseen mikäli ostettu lippu oikeuttaa siihen. Ovella on turvatarkastukset. Lasin, terävien tai muuten vaarallisten esineiden, laittomien aineiden ja alkoholin tuominen alueelle on kielletty. Tapahtuman järjestyksenvalvojilla on oikeus evätä sisäänpääsy huomattavan päihtyneeltä tai uhkaavalta henkilöltä.

The entrance to the area is located at the main entrance of the Circus. The tickets will be exchanged at the door to the wristband if the ticket purchased entitles you. On the door has security checks. Importing glass, sharp or otherwise dangerous objects, illegal substances and alcohol into the area is prohibited. The Security personnel of the event have the right to refuse access to a person who has been intoxicated or threatened.

*****
JUOMA / DRINKS

Ravintolassa on anniskelua, joten omia juomia ei voi tuoda tapahtuma-alueelle. Alueelle ei saa tuoda minkäänlaisia pulloja tai tölkkejä, ei myöskään muovisia.

Inside the Circus area has several bars so your own drinks can not be brought to the event area. There must be no bottles or cans of any kind, not plastic, either.

*****
VALOKUVAUS / PHOTOGRAPHY

Kännykkäkämerat on sallittu, ja kuvien ja videoiden lataaminen internetiin on sallittua! Järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat tapahtumassa kielletty.

Cell phones are allowed, and downloading pictures and videos online is allowed! System cameras and video camera are prohibited.

*****
LIIKUNTARAJOITTEISET
The Circuksen, kaikkiin tiloihin pääsee pyörätuolilla. Kohteessa on myös inva-WC.

At the Circus, all areas and drink points are wheelchair accessible. There is also an in-toilet.

*****
PÄÄSYLIPUT / TICKETS

Sinun tulee esittää sisäänkäynnin yhteydessä voimassa oleva lippu. Lipuissa on uniikki koodi, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn. Osta lippusi vain viralliselta lipunmyyjältä Lippupisteestä, ollaksesi varma lipun aitoudesta. On sinun vastuullasi, että lippu on aito! Pääsylippu on tapahtumaan eikä artistin tai artistien peruuttaminen ole syy lippujen tai osan hinnasta palautukselle. Artistien ja ohjelman esiintymisajat saattavat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Poistumisoikeuden sisältävät liput vaihdetaan portilla henkilökohtaiseen rannekkeeseen. Rannekkeen siirtäminen toiselle henkilölle ei ole sallittua. Rannekkeet on suunniteltu niin, että niitä ei voi irrottaa kädestä ilman niiden rikkoutumista. Rikkinäinen ranneke ei kelpaa sisäänpääsyyn, joten huolehdi rannekkeestasi kunnolla.

Tapahtuman lipunmyynti ja rannekkeenvaihto suljetaan joka päivä kello 04:00. Muistathan siis saapua paikalla ajoissa. Huomioithan, että festivaalin tuotannossa käytetään strobo- ja savuefektejä, tämä voi aiheuttaa joillekin epileptisen kohtauksen.

You must present a valid ticket at the entrance. Tickets have a unique code that entitles you to entry. Buy your ticket only from an official ticket vendor at Lippupalvelu, to be sure of the ticket's authenticity. It is your responsibility to have the ticket authentic! Tickets are for the event, not for a specific artist/artists show. Event set-times for the artists and programs may change without notice. The ticket is an event and the cancellation of the artist is not the reason for the ticket or part of the price for the refund.

*****
YHTEYSTIEDOT

Festivaalikontakti: electricfestivalfin@gmail.com

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin
We reserve all rights to program changes
Salomonkatu 1
00100 Helsinki
Kotisivu:
http://thecircus.fi/
Puhelin:
010 4233 231

Reittiopas opastaa sinut perille. Syötä vain oma lähtöosoitteesi kenttään.Kerro kokemuksesi paikasta. Mistä pidit tai mikä on erityisesti mainitsemisen arvoista? *

(maks. 500 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista, vain valinnainen nimimerkki)

Kuvavarmennus

Voit tällä laskutoimituksella helposti varmistaa meille (mikset myös itsellesi), ettet ole robotti.

captcha
Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi tehtävä klikkaamalla tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa)

Halutessasi nosta tapahtumaasi sivuilla vapaa-aikaa suunnittelevalle yleisölle. Voit laittaa kysymyksiä sivuista tai tarjouspyynnön meille osoitteeseen: info(at)stadissa.fi.

* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Tarvitseeko paikan kuvaus mielestäsi muokkausta tai lisäystä? Kirjoita muokkaus-ehdotuksesi allaolevaan kenttään.

(maks. 1000 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista)

Kuvavarmennus

Voit tällä laskutoimituksella helposti varmistaa meille (mikset myös itsellesi), ettet ole robotti.

captcha
Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi tehtävä klikkaamalla tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa)

Halutessasi nosta tapahtumaasi sivuilla vapaa-aikaa suunnittelevalle yleisölle. Voit laittaa kysymyksiä sivuista tai tarjouspyynnön meille osoitteeseen: info(at)stadissa.fi.

* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Ehdota kuvaa tähän paikkaan. Huomioithan, että sinulla tulee olla oikeudet kuvaan ja sen julkaisemiseen.

(maks. 20 kuvaa ja 500 kilotavua)

Kuvavarmennus

Voit tällä laskutoimituksella helposti varmistaa meille (mikset myös itsellesi), ettet ole robotti.

captcha
Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi tehtävä klikkaamalla tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa)

Halutessasi nosta tapahtumaasi sivuilla vapaa-aikaa suunnittelevalle yleisölle. Voit laittaa kysymyksiä sivuista tai tarjouspyynnön meille osoitteeseen: info(at)stadissa.fi.

* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.Stadissa.fi