Quantcast
Töölön aamiais- ja brunssipaikkoja | Stadissa.fi

Töölön aamiais- ja brunssipaikkoja

Töölössä aamiaismahdollisuudet ovat tunnetusti hyvät. Legendaarinen Cafe Tin Tin Tango porskuttaa Töölöntorin kupeessa tarjoten koko päivän aamiaista. Korona-aika teki loven myös Töölön paikkoihin ja legendaarinen Ravintola Töölönranta jäi historiaan.

Katso myös muut Helsingin brunssipaikat


Finlandia Cafe&Wine / Pikku-Finlandia
, Karamzininranta 4
Töölönlahdella Finlandia-talon remontin ajan (2022-24) toimiva väistötilana toimivan Pikku Finlandian tyylikkäässä miljöössä on mahdollista nauttia Lazy Saturday Brunch. Ruokaisan brunssin teema vaihtelee viikoittain. Ruokafilosofia suosii kotimaisia raaka-aineita, luonnonmukaisuutta ja puhtautta. Alvar Aallon sisustus kruunaa elämyksen.
Pikku-Finlandia

Fazer Cafe Runeberginkatu, Runeberginkatu 32
Fazerin kahvila Apollonkadun spåra- ja bussipysäkkien vieressä, Kanniston kahvilan naapurissa. tuoreet leivät tulevat joka aamu Sörkan leipomosta.  Tarjolla aamiaissettejä kuten monenlaisia tuoreita täytettyjä sämpylöitä. Kahvilan ehdoton suosikki on kinkku-juusto croissantti, joka on monelle kanta-asiakkaalle ehdoton aamun aloitukseen.
Fazer Runeberginkatu

Kanniston leipomo, Runeberginkatu 32
Pienestä leipomomyymälästä voi ostaa mukaan arkiaamuisin aamiaissettejä, joissa Kanniston leipomosta päivittäin levottuja tuoreita täytettyjä sämpylöitä. Samalla voit ostaa päivän tuoreen leivän, patongin tai makeita leivonnaisia mukaan päivän piristykseksi. 
Kanniston leipomo Töölö

Ravintola Fat Lizard
, Töölönranta
Entisen Ravintola Töölönrannan tiloihin vuonna 2024 rantautunut Fat Lizard tarjoaa runsaan ja monipuolisen aamiaisen päälle, sekä seisovasta pöydästä kasviksia, kalaa, lihaa ja äyriäisiä. Erikoisuutena aidolla tulella valmistetut herkut. Plussana tietysti upea merellinen sijainti Töölönlahden rannalla. Ennen tai jälkeen brunssin, voit kävellä kierroksen-pari Töölönlahtea ympäri kansallismaisemaa ihaillen.
Fat Lizard Töölö 

Cafe TinTin Tango
, Töölöntorinkatu 7
Legendaarinen viihtyisä aamiaispaikka ja kahvila Töölöntorin kupeessa. Tunnelmallisessa kahvilassa aika on pysähtynyt ja sisään astuessaan voisi kuvitella olevansa missä tahansa pariisilaisessa kahvilassa. Tintissä tarjoillaan runsaita aamiaissettejä aamusta iltaan. Voit myös pestä pyykkisi itsepalvelupesulassa aamiaisen nauttimisen lomassa.
TinTin Tango

Espresso House Töölöntori, Topeliuksenkatu 1
Topeliuksenkadun ja Runeberginkadun risteyksessä, Töölöntoria ja Töölö kirkkoa vastapäätä. Espressohousen tutussa viihtyisästi sisustetussa kahvilassa aamiaisella saa mysli-jogurtteja (mustkka, agave). Lisäksi croissantit, sekä täytetyt leivät (mm. kinkku-juusto-, tomaatti-artisokka) Aamiaissettiin kuuluuvat terveellisest ja raikkaat shotit, suodatinkahvi ja teet. Töölön kahvilan asiakkaiden keskuudessa pidettyjä ovat olleet herkulliset aamiaisjogurtit, croissantit ja kinkku-juusto moniviljaleipä.
Espresso Cafe


Fazer Cafe Töölö
, Topeliuksenkatu 17
Töölön kirjastoa vastapäätä Topeliuksenkadulla löytyy Fazerin vuonna 2018 avaama kahvila. Voit aloittaa arkiaamun omavalintaisella Mix & Mach -aamiaisella kahvilan aamupalatuotteista. Viikonlopuisin Cafe Töölöstä saa kiireetöntä brunssia.
Fazer Cafe Töölö

Ravintola Perho, Mechelininkatu 7
Perhossa on sunnuntaisin tarjolla teemabrunsseja. Perho on opetusravintola, jossa Perho Liiketalousopiston ravintolaa-alan opiskelijat saavat ensimmäiset asiakaskokemukset sekä salin että keittiön puolella. 
Perho


Levain,
 Runeberginkatu 29

Töölössä ja Punavuoressa toimiva Levain on eatery-tyylinen ravintola, jonka oman leipomon kiviarinauunissa paistuu myös tuore aito hapanjuurileipä. Voit hakea uunituoreen, lämpimän leivän myös mukaan aamusta iltaan asti. Lauantaisin tarjolla on aamiainen koko päivän.
Levain

Ravintola Kaarti, Mechelininkatu 33 a, Helsinki
Vanhan Kaartin autokomppanian remontoituihin tiloihin avattu Kaarti tarjoaa brunssia lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10:30-15. Tilaa löytyy runsaasti, sopii hyvin myös lapsiperheille.
http://www.ravintolakaarti.fi/

Korjaamo, Töölönkatu 51
Korjaamo tarjoilee brunssia viikonloppuisin. Samalla voi vierailla esim. ratikkamuseossa. Kesäisin upea sisäpihaterassi. Brunssi Korjaamolla lauantaisin. 
http://www.korjaamo.fi 


Mestaritalli, Merikannontie 2
Maisemaravintola tarjoaa hienon terassin ja puitteet, myös ilman pöytävarausta. Skandinaavista ja perinteistä tarjottavaa pienellä luksuksella ja kuplivalla upeissa puitteissa. 
Mestaritalli

Ravintola Lehtovaara, Mechelininkatu 39
Jo vuonna 1916 perustettu legendaarinen Lehtovaara kattaa viikonloppuna sunnuntailounaaan. Suosittuun ja historialliseen ravintolaan kannattaa pöytä varata hyvissä ajoin. Lethovaaran menu sisältää perinteistä tarjottavaa, kuten silakoita, sillejä, graavia kalaa, savulohta, paahtopaistia, maalaispateeta sekä muita sesongin herkkuja yli sadan vuoden kokemuksella.
Ravintola Lehtovaara

Relove, Töölöntori
Laadukkaita second hand -vaatteita myyvän kaupan yhteydessä saa herkullista ja terveellistä aamiaista aamusta iltaan. Tarjolla Reloven suosikkisuunnittelijoiden mukaan nimettyjä aamiaissettejä, joita on tarjolla aamusta iltapäivään. Töölön Relove sijaitsee aivan Töölöntorin ja Runeberginkadun kulmassa. 
Relove

Trattoria Sogno, Runeberginkatu 60
Uuteen osoitteeseen Runeberginkadulle vanhan Motin paikalta muuttanut Sogno on kiinnostava ja tyylikäs ravintola. Tarjolla pieteetillä valmistetu brunssi, jossa muun muassa Eggs Benedict eri twisteillä. Lauantaibrunssilla tarjolla läpileikkaus Italian juustoista, leikkeleistä, salaateista, itse valmistetuista kalatuotteista sekä kauden kasviksista. Sognon oma rakastettu focaccia-leipä on jo hyvä syy nauttia viipyvästä viikonloppuaamusta Töölönlahden kävelykierroksen yhteydessä.

Trattoria Sogno 

--------------

 

Lopettaneet/ tai brunssi tauolla

Ravintola Töölönranta, Helsinginkatu 56
Töölönranta suljettiin lopullisesti koronan mainingeissa. Brunssi oli sunnuntaisin upeassa miljöössä Töölönlahden rannalla. Kesäisin aurinkoinen terassi tarjosi rauhallisen puutarhamaisen idyllin. 
www.toolonranta.fi/

Lie Mi, Runeberginkatu 56
Vietnamilaisia herkkuja loihtiva liemi kattaa aasialaisen brunssin sunnuntaisin. Erilaisia salaatteja aasialaisella twistillä, lämpimiä ruokia sekä erilaisia aasialaisia makupaloja. Jälkkäripuolella kakkuja, hedelmiä ja tietysti mehua, kahvia ja teetä.
Lie Mi

Ravintola Aito, Museokatu 29 
Aiton brunssiin kuului runsas itsetehty baaribuffet ja päivän pääruoka ja jälkkäri pöytiin tarjoiltuna. Brunssi sopi hyvin myös kasvissyöjille ja vegaaneille. 

Meiccu, Pihlajatie 34
Meiccu on laadukas kortteliravintola, jonne sopii kauempaakin tulla. Historiallinen elannon vanha upea ravintolatila on tunnettu paremmin ajan saatossa Kuusihokkina ja kansan suussa myös "risuhokkina". Runsas tarjonta perinteisiä ruokalajeja kaloineen, lihapullineen ja croissantteineen paikan pitkiä perinteitä kunnioittaen. Brunssia tarjoillaan sunnuntaisin.

Töölön Sävel, Runeberginkatu 40

Sävel Töölössä tarjoili sunnuntaibrunssia. Brunssi jäi määrittelemättömälle tauolle ja Sävel keskittyy juhlapäiväbrunsseihin sunnuntaibrunssin sijasta.

SOUP, Runeberginkatu 54
Soup sulki ovensa kaikessa hiljaisuudessa. Paikassa toimii nyt pop-up

Yobot, Runeberginkatu 54
Yogurttijäätelöbaari Yobot on sulkenut ovensa ainakin toistaiseksi. Yobot oli Töölön ehdoton väriläiskä joka tarjosi bagel- ja froyo- brunssia. 

Tokio55 
, Runeberginkatu 55
Tarjosi sushibrunssia, nyt sushin ystäville sushilounasta viikonloppuisin. 

Ravintola Mercur, Ruusulankatu 5 
Mercurin brunssi oli itse valmistettu ja monipuolinen Ruusulankadun keilahallin yhteydessä.


Cafe 98
, Mansku 98
Pieni ja rauhallinen kahvila Mannerheimintiellä tarjosi maukkaita ja terveellisiä suolaisia ja makeita herkkuja. 

 


Stadissa tarjoaa vinkkejä vapaa-aikaan ja tapahtumatarjontaa vuoden ympäri.

Voit vinkata mukaan tapahtuman tai uutisen kotikulmiltasi.


Jaa sivu:(Translate page)

Vinkkaa tai lisää tapahtuma tähän paikkaan
Ehdota kiinnostavaa paikkaa


Osoite

Töölöntori
00260 Helsinki

Kallion kirkon tornista avautuvat upeat näkymät kattojen yli
Lue lisää
Muinaiset dinosaurukset heräävät eloon Korkeasaaressa
Lue lisää
BANNER1_ALT


Metallica otti Helsingin näyttävästi haltuun kesäkuisena viikonloppuna
Lue lisää
Kuvan Kevät tutustuttaa yleisön kiinnostaviin uusiin taiteilijoihin
Lue lisää
Artesaanioluiden festivaali hemmottelee oluen ystäviä kesäisessä Viikissä
Lue lisää
Michelin-tähdet jaetaan ravintoloille ensi kertaa Stadissa
Lue lisää
Lintsi avautui uuteen kauteen kesän kynnyksellä
Lue lisää
Palapelinrakentamisen SM-kisat järjestetään ensimmäistä kertaa
Lue lisää
100-vuotistaivaltaan juhliva Gnistan lähtee historialliseen liigakauteen
Lue lisää
"Järjestyy" - Bugatti ovelle, yksityislentokone tai helikopteri pikana
Lue juttu
Itä-Pasilan katutaidekierroksilla sukelletaan tarinoihin teosten takana
Lue lisää
SCOPE-kollektiivi haluaa nostaa esiin nuoria tekijöitä
Lue juttu
"Sota apatiaa vastaan" - pop-up -näyttely pureutuu suomalaisen punkin historiaan
Lue lisää
Improvisaatio ja musikaali yhdistyvät luovalla tavalla Stella Polariksen uudessa esityksessä
Lue lisää
Tiina halusi korona-aikana piristystä arkeen - päätyi stand-up koomikoksi
Lue juttu
Mistä löytyvät Helsingin maukkaimmat pizzat?
Katso täältä
Seagullsin kausi huipentuu finaaleihin korisliigassa
Katso pelit
Talvinen retkiluistelu on hauskaa ja onnistuu vaikka hokkareilla
Lue lisää
Munkkiniemeen avattiin ensimmäinen second hand -liike
Lue lisää
Tästä rakastetusta kaupasta löytyy makeaa joka makuun
Lue lisää
Heurekaan torstaisin vain kympillä koko kevään ajan
Lue lisää
Sofi Oksasen odotettu näytelmä saa kantaesityksensä keväällä
Lue lisää

Stand-up piristää harmaata arkea - Katso keikkatarjontaa
täältä
Ryhmäteatterin keväässä tragikoominen kuvaus selviytymisestä
Lue lisää
Second handin suosio jatkuu. Rediin avattiin myymälä lastenvaatteille
Lue lisää
Uuden pikaratikan varrelta löytyy paljon nähtävää
Katso tärpit
Värikäs kuplatee on suosittu ja eksoottinen juomaherkku
Lue lisää
Korkeasaaressa luvassa ilmaispäiviä jälleen syksyllä
Lue lisää
Tähtitaivasta pääsee ihailemaan Kaivarin talvisissa illoissa
Lue lisää
Käärijä paketoi menestyksekkään vuoden Kansalaistorin ilmaiskeikalla
Lue lisää
Ikoninen sisustusliike Day sulki ovensa Bulevardilla
Lue lisää
Vesipuistoissa polskitaan ja nautitaan - lämpimissä vesissä
Lue lisää
Tulevaisuuden taide hyödyntää tekoälyä luovasti ja leikitellen
Lue lisää
Tämä puisto täyttyy yleisöstä kukinnan aikaan, mutta on upea vuoden ympäri
Lue lisää
Kiasman ilmaisperjantaina kannattaa piipahtaa katsomassa nykytaiteen uusimmat tuulet
Lue lisää
Mistä löytyy seudun maukkaimmat burgerit? Nämä kannattaa testata
Lue lisää
Freestyle-futiksen taitaja Minna näyttää miten pallo kesytetään
Lue lisää
Tämä olutravintola vähentää hävikkiä tuoppi kerrallaan
Lue lisää
Kerro kokemuksesi paikasta. Mistä pidit tai mikä on erityisesti mainitsemisen arvoista? *

(maks. 500 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista, vain valinnainen nimimerkki)

Kuvavarmennus

Varmista laskutoimituksella, ettet ole robotti. / Make sure you are not a robot

captcha
Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi lasku klikkaamalla tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa) Load new calculation by clicking here

⭐ Voit myös nostaa ja promota tapahtumaasi tehokkaasti kauttamme.

If you want to promote your event, just ask about the options

Ota yhteyttä / Contact us at info(at)stadissa.fi.

* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Tarvitseeko paikan kuvaus mielestäsi muokkausta tai lisäystä? Kirjoita muokkaus-ehdotuksesi allaolevaan kenttään.

(maks. 1000 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista)

Kuvavarmennus

Varmista laskutoimituksella, ettet ole robotti. / Make sure you are not a robot

captcha
Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi lasku klikkaamalla tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa) Load new calculation by clicking here

⭐ Voit myös nostaa ja promota tapahtumaasi tehokkaasti kauttamme.

If you want to promote your event, just ask about the options

Ota yhteyttä / Contact us at info(at)stadissa.fi.

* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Ehdota kuvaa tähän paikkaan. Huomioithan, että sinulla tulee olla oikeudet kuvaan ja sen julkaisemiseen.

(maks. 20 kuvaa ja 500 kilotavua)

Kuvavarmennus

Varmista laskutoimituksella, ettet ole robotti. / Make sure you are not a robot

captcha
Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi lasku klikkaamalla tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa) Load new calculation by clicking here

⭐ Voit myös nostaa ja promota tapahtumaasi tehokkaasti kauttamme.

If you want to promote your event, just ask about the options

Ota yhteyttä / Contact us at info(at)stadissa.fi.

* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.