Insomnium - Winter's Gate Live Stream

Hinta: 8.90 €
Ajankohdat:
Tämä tapahtuma on mennyt, katso tulevia tapahtumia täältä.

(Osa yleisötapahtumista on vielä poikkeustilanteen vuoksi peruttu. Paljon ajanvietettä ja tekemistä löytyy silti)

Lisätietoa tapahtumasta:

Finland’s spearhead of melodic death metal, Insomnium will play a special worldwide live stream show on May 29th, show time 20:00 EET (19:00 CET). The band will perform their illustrious magnum opus, 40 minute song/album Winter’s Gate, which has been chosen as one of the best albums of 2010’s by Inferno magazine. Insomnium will also play a selection of songs from their other albums. After the show there will also be a backstage chat with the fans.

Ticket to live stream is 8,90 euros. The stream is also available for watching for 7 days.

Local times to the show: 03:00 Melbourne, 02:00 Tokyo, 20:00 Finland, 19:00 Berlin, 18:00 London, EST / New York 2PM, Chigago 1PM, LA 11AM.

The stream broadcast will start half and hour before the showtime.

***

Keikalla.fi on verkkoalusta, joka tarjoaa kulttuurielämyksiä virtuaalimuodossa. Osta lippu suosikkiesiintyjäsi keikalle ja seuraa laadukasta livestriimiä vaikka kotisohvaltasi! Keikan tallenne on katsottavissa Keikalla.fi-palvelussa 7 päivän ajan.

[ALWAYS_EXPANDED]Local times to the show: 03:00 Melbourne, 02:00 Tokyo, 20:00 Finland, 19:00 Berlin, 18:00 London, EST / New York 2PM, Chigago 1PM, LA 11AM.




Reittiopas opastaa sinut perille. Syötä vain oma lähtöosoitteesi kenttään.













Kerro kokemuksesi paikasta. Mistä pidit tai mikä on erityisesti mainitsemisen arvoista? *

(maks. 500 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista, vain valinnainen nimimerkki)

Kuvavarmennus

Voit tällä laskutoimituksella helposti varmistaa meille (mikset myös itsellesi), ettet ole robotti.

captcha
Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi tehtävä klikkaamalla tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa)

Halutessasi nosta tapahtumaasi sivuilla vapaa-aikaa suunnittelevalle yleisölle. Voit laittaa kysymyksiä sivuista tai tarjouspyynnön meille osoitteeseen: info(at)stadissa.fi.

* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Tarvitseeko paikan kuvaus mielestäsi muokkausta tai lisäystä? Kirjoita muokkaus-ehdotuksesi allaolevaan kenttään.

(maks. 1000 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista)

Kuvavarmennus

Voit tällä laskutoimituksella helposti varmistaa meille (mikset myös itsellesi), ettet ole robotti.

captcha
Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi tehtävä klikkaamalla tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa)

Halutessasi nosta tapahtumaasi sivuilla vapaa-aikaa suunnittelevalle yleisölle. Voit laittaa kysymyksiä sivuista tai tarjouspyynnön meille osoitteeseen: info(at)stadissa.fi.

* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Ehdota kuvaa tähän paikkaan. Huomioithan, että sinulla tulee olla oikeudet kuvaan ja sen julkaisemiseen.

(maks. 20 kuvaa ja 500 kilotavua)

Kuvavarmennus

Voit tällä laskutoimituksella helposti varmistaa meille (mikset myös itsellesi), ettet ole robotti.

captcha
Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi tehtävä klikkaamalla tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa)

Halutessasi nosta tapahtumaasi sivuilla vapaa-aikaa suunnittelevalle yleisölle. Voit laittaa kysymyksiä sivuista tai tarjouspyynnön meille osoitteeseen: info(at)stadissa.fi.

* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.



Stadissa.fi