Quantcast
Keskustan brunssit | Stadissa.fi

Keskustan brunssit

Helsingin keskustassa ja lähikulmilla brunssi- ja aamiaistarjontaa riittää. Ravintoloissa brunssien tarjonta voi vaihdella ja välillä niitä järjestetään tiiviimmin, välillä on hiljaisempaa. Esiteltynä on muutamia keskustan alueen brunssipaikkoja, joista voit löytää kokeilemisen arvoisen ravintolan kiireettömälle ja tunnelmalliselle brunssihetkelle yhdessä ystävien kanssa.

Katso myös muiden Helsingin kaupunginosien brunssit. 

Finlandia Cafe&Wine
Pikku-Finlandian kahvilassa Töölönlahden kupeessa voit nauttia upeista maisemista samalla laadukkaista mauista nauttien. Lazy Saturday brunssia tarjotaan lauantaisin ja arkisin voit nauttia aamiaisesta kauniissa Töölönlahden tunnelmassa. Tarjonnassa ohjenuorana ovat kotimaiset raaka-aineet, luonnonmukaisuus ja puhtaus. Kansallismaisema ja sesongeittain vaihtuvat makuelämykset kutsuvat käymään matalalla kynnyksellä.
Finlandia Cafe&WineNolita, Kankurinkatu 6
Kortteliravintola ja leipomo tajoaa herkullisia leipomuksia omasta uunista osana aamiaista (ke-la) ja sunnuntaibrunssia. Tarjolla muun muassa crepejä, burgereita, toasteja ja tuulihattuja. Voit valita oman annoksen useista vaihtoehdoista. Brunssivarauksen voi tehdä ennalta. Pöytiä myös vapaana walk-ineille.
Nolita

Cafe Regatta, Taivallahti
Kaupunkilaisten rakastama Cafe Regatta tarjoaa herkullisia leivonnaisia ja kahvia historiallisessa kauniissa vanhassa Pauligin huvilan rannan verkkovajassa. Paljon monenlaista leivonnaista korvapuusteista paistetavaan makkaraan ja tietysti kahvia. Käynti on elämys jo sinällään ja terassilla voi nauttia aamukahvinsa ympäri vuoden Töölön kauneimpia rantamaisemia ihaillen. 
Cafe Regatta

Le Paris, Satamakatu 5
Pieni autenttinen ranskalaiskahvila Katajanokalla Uspenskin katedraalin juuressa Satamakadun ja Luotsikadun kulmassa. Itse ranskalaislähtöisen kahvilayrittäjän loihtimat leivonnaiset ovat kuin astuisi pariisilaiskahvilaan. Croissanteista manteliversiot viedään käsistä nopeiten, mutta jo taivaallisen makuisen "perus" croissantinkin takia kannattaa tehdä päiväreissu Helsinkiin kauempaakin.
Le Paris

Konttiravintola Morton, 
Konttiravintola Morton tarjoaa ihanaa pannaribrunssia. Brunssi on tarjolla joka päivä koko päivän. Morton löytyy Länsilinkki-pysäkin vierestä Baanan päästä, Kampin kupeessa. Mortonin pannaribrunssille voi siis tehdä vaikka fillariretken kätevästi baanaa pitkin.
Morton


Mortonissa saa pannaribrunssia joka päivä.


Klaus K
, Bulevardi 2-4

Sesongin mukaan vaihtuva kuukausittainen teema. Joka kuun ensimmäisenä viikonloppuna tarjolla 100% vegaaninen brunssi. Brunssi la-su klo 12-15. 
Klaus K

Dylan Marmoripiha, Keskuskatu 3
Alvar Aallon suunnittelemassa Rautatalossa sijaitseva avara kahvila tarjoaa brunssia. Lauantai- ja sunnuntaibrunssi klo 10.30-15.00. Dylanin tyyliin tarjolla laaja salaattipöytä, erilaisia lämpimiä ruokia, sekä vohveleita ja muita jälkkäreitä.
Dylan Marmoripiha

Cafe & Bistro Hiezu, Hiekkarannantie 11 (Hietsun uimaranta)
Hietsun maisemissa upeissa puitteissa viikonloppuisin tarjolla upeasti koristellut runsaat brunssipöydät. Tarjolla pannareita, hedelmiä, juustoja, salaatteja, herkkuja joita kunnon hemmottelubrunssilta vain voi odottaa. Cafe & Bistro Hiezu


Krog Roba
, Pieni Roobertinkatu 1-3 
Näyttävissä tiloissa Pikku-Roban entisessä poliisilaitoksessa toimiva Krog Roba Kaartinkaupungissa kiven heiton päässä Espalta. Runsaan herkkubrunssin yksi erikoisuus on irtokarkkibuffet. 
Krog Roba 

Brasserie Kämp, Pohjoisesplanadi 29
Luksustyylinen arvoisesi brunssi upealla (talvella lämmitetyllä) terassilla. Sunnuntaisin kaksi kattausta klo 12 ja 15.
Brasserie Kämp

Moko, Perämiehenkatu 10 (Punavuori) ja Vilhovuorenkatu 11 (Sörnäinen)
Viihtyisä kahvila, jonka yhteydessä sisustuskauppa. Brunssissa huomio painottuu herkullisiin ja runsaisiin jälkiruokiin. Erikoisruokavaliot ja vegaanisuus on otettu hyvin huomioon. Lauantaibrunssi on tarjolla Punavuoressa ja Sörnäisissä ja arkisin aamiaista tarjolla molemmissa klo 8-10.
Moko

Cafe Ursula, Ehrenströmintie 3 (Kaivopuisto)
Merenrantakahvila Ursulaan tullessa saa hyvän mielen jo kävellessä Kaivopuistossa aurinkoisessa säässä. Ursulasta saa runsasta sunnuntaibrunssia vaikka kuohuviinilasillisen kera. 
Cafe Ursula

SIS. Deli+Café (Tripla, Fredrikanterassi)
Hyvää, terveellistä ja helposti. SIS. Deli+Café tarjoilee viikonloppuisin maistuvaa aamiaista. Aamiaiseen kuuluu laadukkaiden syötävien kaveriksi smoothie, tee, suodatinkahvi, tuoremehut sekä viikonloppuisin myös erikoiskahvi. Vaihtoehtona tarjolla myös pelkkä puuro + suodatinkahvi viikon jokaisena päivänä. Gluteeniton ja vegaani ruokavalio huomioitu myös hyvin. 
Sis.Deli

Ekbergin kahvila, Bulevardi 9
Yksi perinteisimmistä kaupungin kahviloista tarjoaa enemmänkin aamiaista kuin brunssia. Kattaus lauantai- ja sunnuntai-aamuisin (myös arkisin). Ekbergin perinteiset (toiminut vuodesta 1852) laadukkaista raaka-aineista omassa leipomossa valmistetut herkut ja runsas aamiaistarjonta takaavat rauhallisen ja rentouttavan viikonloppuaamun. Valikoima vaihtelee kausittain.
Ekberg

Kiila, Kalevankatu 1

Keskustassa Kalevankadun ja Mannerheimintien kulmassa tarjoaa ajoittain viikonloppubrunssia ja teemabrunsseja.
Kiila

Block by Dylan, Eteläranta 18
Etelärannassa, katetulla sisäpihalla sijaitseva Block on viihtyisä ja avara. Runsas perusbrunssi takaa sen, ettei pois ainakaan tarvitse lähteä nälkäisenä. Viikonloppuisin myös vaihtuvia teemabrunsseja. La-su klo 10:30 -16.
Block


Restaurant Story
, Vanha kauppahalli 
Vanhasta kauppahallista löytyvä alkuperäinen Story tarjojavaa aamiaista tuoreista raaka-aineista arki-aamuisin. Vanhassa kauppahallissa saa pitkälti hallin tuotteista koottua brunssia lauantaisin. Kahvi on Storyn oma ja sille varta vasten paahdettu. Vanhan kauppahallin Storyssa päivällesi arvokkaan aloituksen valoisan raikakkaassa ja historiallisessa miljöössä. 
Restaurant Story

Encanto Art Cafe, Maneesikatu (Kruununhaka)
Kruununhaan Maneesikadulta löytyy pieni taidekahvila, joka tarjoaa koko päivän aamupalaa ja erikoiskahveja. Kahvilassa kuukausittain vaihtuvat taidenäyttelyt, livekeikkoja ja muita kulttuuritapahtumia. 
Encanto Art Cafe 

The Pantry, Itämerenkatu 3 (Ruoholahti) 
The Pantryn brunssit ilahduttavat kansaa tarjoamalla laadukkat alkupalat ja jälkkärit buffasta ja lämpimät pääruoat lautasannoksina. The Pantryssa panostetaan laatuun ja laadukkaisiin raaka-aineisiin. Annokset ovat maailmalta poimittuja intohimoisia elämyksia ja parhaita makuja. Brunssi joka lauantai 11-15.  
The Pantry


Sandro Kortteli
, Kamppi 5 krs

Koe makumatka Pohjois-Afrikkaan ja Lähi-Itään Helsingin kattojen yllä Sandro Korttelissa. Kampin brunssilla nautit lämpimien ruokien lisäksi runsaan salaattipöydän ja herkullisen jälkkäribuffetin antimista. 
Sandro

Southpark, Bulevardi 40
Koffin puistossa sijaitseva eteläkalifornialaiseen, ns. SoCal-keittiöön pohjautuva ravintola Pöydän varaaminen on suositeltavaa.
Tarjolla vaihteleva valikoima kotitekoisia tuoreita salaatteja, sekä kausittain vaihtuva teema. Kattaukset la-su klo 11 ja 13.
Southpark


La Torrefazione
, Aleksanterinkatu 50

Kolme eri brunssiteemaa: saaristo, Suomi ja Eurooppa. 
https://www.latorre.fi/


La Torrefazione
, Kamppi, Kortteli 5 krs

Kampin 5. kerroksen Korttelin La Torre Fazionesta saa brunssia lauantaisin klo 10-13 ja sunnuntaisin klo 10-14.
La Torre Kamppi


Levain, 
 Kankurinkatu 6  (Punavuori)

Punavuoressa ja Töölössä toimiva Levain on eatery-tyylinen ravintola, jonka oman leipomon kiviarinauunissa paistuu myös tuore aito hapanjuurileipä. Voit hakea uunituoreen, lämpimän leivän myös mukaan. Lauantaisin tarjolla on aamiainen koko päivän.
Levain


Green Hippo Café, 
Punavuorenkatu 2 

Fredan torin laidalta löytyy rento ja pieni ravintola, joka tarjoaa sunnuntaibrunssia iltaan asti. Valikoimissa erikoisuutena mm. eksoottisia banaanipannukakkuja, sekä avokaadoa monessa eri muodossa. Kesäisin mukava terassi pienellä toriaukiolla.
Green Hippo Café 


Café Engel
, Aleksanterinkatu 26
Herkullisia aamiaislautasia Senaatintorin laidalla historiallisessa arkkitehtuurissa. 
http://cafeengel.fi

El Fant, Katariinankatu 3 
Kehuttu El Fantin brunssi tarjoaa piristystä viikonloppuun. Pieni kahvila on erikoistunut laadukkaisiin kahveihin ja viineihin, mutta tarjoilee myös "raikkaita ja keveyitä makuja", brunssin muodossa. Freesi ja ystävällinen palvelu. Brunssia sunnuntaisin klo 11, 12 ja 13. Lauantaisin minibrunssi klo 10-14. Aamiaista myös arkisaamuisin.
El Fant


Jos sinulla on vinkata mielestäsi hyvä brunssipaikka, vinkkaa siitä meille info (at) stadissa.fi. 

 
---------------

Brunssitaivaassa / tauolla / remontissa:

Hävikkiruokaravintola Loop, Lapinlahdentie 1
Suomen ensimmäinen hävikkiruokaa tarjonnut ravintola Lapinlahden entisessä sairaalassa lopetti toimintansa monien harmiksi. Hävikkiruoasta loihdittu brunssi pelasti maailmaa, jota sai myös vegaanisena versiona.

Bellevue, Rahapajankatu 3 (Katajanokka)
Helsingin vanhin venäläinen ravintola Katajanokalla lopetti toimintansa vuoden 2022 lopussa. Se sijaitsi Uspenskin katedraalille nousevassa rinteessä Tove Janssonin puiston vieressä. Bellevuessa tarjoiltiin zakuskapöytä joka kuukauden toinen lauantai. 


Roasberg, Mikonkatu 13
Mikonkadun tunnelmallinen pieni kahvila Roasberg tarjosi hetken myös brunssia kuohuviinilasillisella sunnuntaisin.

Lönkka, Lönnrotinkatu 11
Lönkka järjesti teemabrunsseja, kuten vappu- ja äitienpäiväbrunsseja vaihtuvin teemoin sesongin raaka-aineista.

Fazer 8th Floor, Stockmann
Fazer keskustan Stockmannin kahdeksannessa kerroksessa tarjosi skandinaavisia teemoja vuoden ympäri sesonkien mukaan. Sunnuntaisin brunssia pitkän kaavan mukaan ala carte -tyyliin. 

Cargo Coffee, Ruoholahdenranta 8 (Baanan päässä) 
Hauska konttikahvila Baanan Ruoholahden päässä. 
Aamiaiseen kuuluivat maukkaat puurot, tuoreet itse valmistetut supermehut, laadukkaat kahvit sekä teet. 

Bar Con, Kortteli (Kamppi)
Bar Con tarjoili mm. "pohjatonta" brunssia jossa sai nauttia skumppaa niin paljon kuin jaksaa. Conin brunssilta löytyi perinteisiä espanjalaisia herkkuja tapas-hengessä. 

Tukkutorin kala (Työpajankatu 2)
Tukkutorin portin vierestä löytyvä Kalakauppa tarjoilee merellistä brunssia lauantaisin. Koska kyseessä on kalaan vihkiytynyt ravintola ja kauppa, on brunssi luonnollisesti kalaherkkupainotteinen. Brunssia lauantaisin klo 11-16. 
Tukkutorin Kala

Sokos Hotel Torni, Yrjönkatu 26
Torni tarjosi runsasta kulinaristeille sopivaa teemoittain vaihtelevaa brunssia. 

Deli Cafe Maya, Punavuorenkatu 3
Oman leipomon leipää ja kakkuja. Itsetehtyjä makkaroita, lihapullia ja paljon erilaisia salaatteja.

Faro, Kellosaarenranta 2 (Ruoholahti)
Ruoholahden kanavan rannan Faron brunssi sisälsi runsaan salaattipöydän, maistuvia lämpimiä ruokia sekä runsaan jälkiruokapöydän herkkuineen.

Kahvila Blossom, Tehtaankatu 23 (Agricolan kirkko) 
Blossom oli yhden naisen unelma Punavuoressa, Agricolan kirkon tiloissa. 

Kuuma, Kämp Galleria, Pohjoisesplanadi 33, 2. krs 
Punavuoresta Kämp Galleriaan muuttanut urbaani olohuone tarjosi mm. chia-vanukasta, super green smoothieta sekä avocado toasteja. 

Bastardo, Kampin Kortteli 
Välimerellinen eniten italialaista lähinnä oleva Bastardo tarjosi brunssia Kampin 5. kerroksen korttelissa upeilla näkymillä. 

Ravintola Perho, Mechelininkatu 7
Ravintola Perhossa tarjolla vaihtuvateemaisia brunsseja. Ravintola on alan opiskelijoiden harjoittelupaikka, joten brunssille kannattaa ottaa mukaan hitunen kärsivällisyyttä. Opiskelijat saavat ensimmäiset asiakaskokemukset sekä salissa että keittiössä. Brunssia Perhossa saa sunnuntaisin. https://www.ravintolaperho.fi

Il Birri, Fredrikinkatu 22
Panimoravintola Il Birri tarjoaa brunssia lauantaisin ja sunnuntaisin. Brunssiin kuuluu alku- ja jälkiruokapöytä, valinnainen lämmin pääruoka-annos sekä tietenkin vapaavalintainen Birrin oma olut. 

Qulma, Mariankatu 13
Pieni ravintola Mariankadulla Kruununhaassa. Brunssi sisälsi muun aamiaistarjonnan lisäksi erikoisuutena valinnaisen vitamiinishotin.

Ravintola Puro, Malminrinne 6
Puro ei tarjoile enää brunssia, mutta aamiaista saa arkisin klo 7-9.30 Kampin sähkötalon 8 kerroksessa (Fredan puolelta sisään). A. Aallon suunnittelema työpaikkaravintola. 

Fleuriste, Uudenmaankatu 13
Tunnelmallinen kahvila ja kukka-ateljee, josta brunssin saikuohuviinillä tai ilman. 

Chjoko, Liisankatu 9
Chjoko tarjosi suklaabrunsseja "all you can eat" periaatteella. Mukana oli myös mukana perinteisempiä suolaisia herkkuja. 

Bystro (Kaartinkaupunki)
Bystrossa herkuteltiin lauantaisin slaavilaisilla herkuilla kuten blineillä. Tila sulki remontin tieltä ja uusi Sue-Ellen avataan paikassa myöhemmin.

Primula, Laivurinkatu 10
Primula tarjoili sunnuntaibrunssia alkuperäisissä leipomotiloissaan. 

Salutorget, Pohjoisesplanadi 15
Brunssi historiallisessa 1820-luvun rakennuksessa sunnuntaisin 12-17:30.

Flada 13, Kalevankatu 13
Kalevankadun Flada tarjoili myös brunssia. Flada 13 oli saanut nimensä Stadin slangista, jossa ent. Wladimirinkatua kutsuttiin Fladaksi.

Midhill City, Citykäytävä, Kaivokatu 8
Hans Välimäen burgeriravintolassa tarjottiin brunssia à la carte -tyyliin. Sunnuntaisin brunssia tahditti dj.

Suola, Annankatu 6
Lostarin paikalle noussut Suola myytiin ja se lopetti toimintansa.

Basti's, Alvar Aallon katu 3 (Alman rakennuksen pääty)
Bastis on lopettanut brunssin.

Krulla, Lönnrotinkatu 13 
On lopettanut leipomo ja cateringtoimintansa. 

Seurahuone / Brasserie Le Havre, Kaivokatu 12
Ei brunssia tällä hetkellä.
Brasserie Le Havre

Aleksanteri Lounge, Albertinkatu 34
S-ryhmän brunssipaikka hotelli Aleksanterin yhteydessä. Värikäs pirteä sisustus ja S-ryhmän tasalaatuiset tarjoilut ja palvelu. 
Brunssi su 12-16.

Johto Cafe, Kampin keskus 5. krs
Johto tarjosi brunssia ja letkeää johdotonta tunnelmaa. 

KOM-ravintola, Kapteeninkatu 26
KOM-ravintolassa ei toistaiseksi tarjoilla lauantaibrunssia. 

Cafe Lasipalatsi, Lasipalatsi
Lasipalatsin brunssilla monipuolinen valikoima leipiä, erilaisia juustoja, hedelmiä ja mm. uuniperunoita täytteineen. Brunssi lauantaisin klo 11-15

Hello Darling, Iso Roobertinkatu 3-5
Pikkuinen paikka sisäpihan perällä, jonka kansainvälinen keittiö tarjoaa konstailematonta, laadukasta ja ajatuksella tehtyjä annoksia tuoreista raaka-aineista. Brunssi la-su 10-16.

Ravintola Ilma, Karjalankatu 2 A 3
Ravintola vaihtanut omistajaa. Brunssia ei ole enää valikoimissa.

Namu, Makkaratalo 3 krs
Sedun yökerhon brunssi Rautatieasemaa vastapäätä.  La ja su 12-17. 

Date + Kale, Kamppi (Kortteli, 5. krs)
Kasvis- ja vegaaniravintola on keskittynyt terveysruokiin ja tarjoaa myös brunssia samalla otteella. Tuoreita marjoja, salaattia, kaunis sisustus ja huolella mietitty esillepano annoksissa. 

Cafe Köket, Aleksanterinkatu 28
Köketin viikonloppubrunssilla paljon itse tehtyä tarjottavaa. Vaihtuvalta brunssilla voit löytää monenlaisia erikoisuuksia.

Sandro Eira, Tehtaankatu 34 D
Sandro Eirassa tarjottiin brunssia viikonloppuisin. Sandroissa painotetaan vegeä ja tehdään ruokaa innovatiivisesti sydämellä. Sandro Eira sulki ovensa toistaiseksi joulukuussa 2018.

Sis. Deli (ent. Crustum), Pursimiehenkatu 7 
Sis Delin terveellinen ja runsas aamiaisbuffet tauolla remontin tieltä. 

Stadissa tarjoaa vinkkejä vapaa-aikaan ja tapahtumatarjontaa vuoden ympäri.

Voit vinkata mukaan tapahtuman tai uutisen kotikulmiltasi.


Jaa sivu:(Translate page)

Vinkkaa tai lisää tapahtuma tähän paikkaan
Ehdota kiinnostavaa paikkaa


Osoite

Rautatientori
00100 Helsinki

Kuvan Kevät tutustuttaa yleisön kiinnostaviin uusiin taiteilijoihin
Lue lisää
Artesaanioluiden festivaali hemmottelee oluen ystäviä kesäisessä Viikissä
Lue lisää
BANNER1_ALT


Michelin-tähdet jaetaan ravintoloille ensi kertaa Stadissa
Lue lisää
Lintsi avautui uuteen kauteen kesän kynnyksellä
Lue lisää
Palapelinrakentamisen SM-kisat järjestetään ensimmäistä kertaa
Lue lisää
100-vuotistaivaltaan juhliva Gnistan lähtee historialliseen liigakauteen
Lue lisää
"Järjestyy" - Bugatti ovelle, yksityislentokone tai helikopteri pikana
Lue juttu
Itä-Pasilan katutaidekierroksilla sukelletaan tarinoihin teosten takana
Lue lisää
SCOPE-kollektiivi haluaa nostaa esiin nuoria tekijöitä
Lue juttu
"Sota apatiaa vastaan" - pop-up -näyttely pureutuu suomalaisen punkin historiaan
Lue lisää
Improvisaatio ja musikaali yhdistyvät luovalla tavalla Stella Polariksen uudessa esityksessä
Lue lisää
Tiina halusi korona-aikana piristystä arkeen - päätyi stand-up koomikoksi
Lue juttu
Mistä löytyvät maukkaimpia pizzoja tarjoavat ravintolat?
Katso täältä
Seagullsin kausi huipentuu finaaleihin korisliigassa
Katso pelit
Talvinen retkiluistelu on hauskaa ja onnistuu vaikka hokkareilla
Lue lisää
Munkkiniemeen avattiin ensimmäinen second hand -liike
Lue lisää
Tästä rakastetusta kaupasta löytyy makeaa joka makuun
Lue lisää
Heurekaan torstaisin vain kympillä koko kevään ajan
Lue lisää
Sofi Oksasen odotettu näytelmä saa kantaesityksensä keväällä
Lue lisää

Stand-up piristää harmaata arkea - Katso keikkatarjontaa
täältä
Ryhmäteatterin keväässä tragikoominen kuvaus selviytymisestä
Lue lisää
Second handin suosio jatkuu. Rediin avattiin myymälä lastenvaatteille
Lue lisää
Uuden pikaratikan varrelta löytyy paljon nähtävää
Katso tärpit
Värikäs kuplatee on suosittu ja eksoottinen juomaherkku
Lue lisää
Korkeasaaressa luvassa ilmaispäiviä jälleen syksyllä
Lue lisää
Tähtitaivasta pääsee ihailemaan Kaivarin talvisissa illoissa
Lue lisää
Käärijä paketoi menestyksekkään vuoden Kansalaistorin ilmaiskeikalla
Lue lisää
Ikoninen sisustusliike Day sulki ovensa Bulevardilla
Lue lisää
Vesipuistoissa polskitaan ja nautitaan - lämpimissä vesissä
Lue lisää
Tulevaisuuden taide hyödyntää tekoälyä luovasti ja leikitellen
Lue lisää
Tämä puisto täyttyy yleisöstä kukinnan aikaan, mutta on upea vuoden ympäri
Lue lisää
Kiasman ilmaisperjantaina kannattaa piipahtaa katsomassa nykytaiteen uusimmat tuulet
Lue lisää
Mistä löytyy seudun maukkaimmat burgerit? Nämä kannattaa testata
Lue lisää
Freestyle-futiksen taitaja Minna näyttää miten pallo kesytetään
Lue lisää
Tämä olutravintola vähentää hävikkiä tuoppi kerrallaan
Lue lisää
Kerro kokemuksesi paikasta. Mistä pidit tai mikä on erityisesti mainitsemisen arvoista? *

(maks. 500 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista, vain valinnainen nimimerkki)

Kuvavarmennus

Varmista laskutoimituksella, ettet ole robotti. / Make sure you are not a robot

captcha
Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi lasku klikkaamalla tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa) Load new calculation by clicking here

⭐ Voit myös nostaa ja promota tapahtumaasi tehokkaasti kauttamme.

If you want to promote your event, just ask about the options

Ota yhteyttä / Contact us at info(at)stadissa.fi.

* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Tarvitseeko paikan kuvaus mielestäsi muokkausta tai lisäystä? Kirjoita muokkaus-ehdotuksesi allaolevaan kenttään.

(maks. 1000 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista)

Kuvavarmennus

Varmista laskutoimituksella, ettet ole robotti. / Make sure you are not a robot

captcha
Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi lasku klikkaamalla tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa) Load new calculation by clicking here

⭐ Voit myös nostaa ja promota tapahtumaasi tehokkaasti kauttamme.

If you want to promote your event, just ask about the options

Ota yhteyttä / Contact us at info(at)stadissa.fi.

* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Ehdota kuvaa tähän paikkaan. Huomioithan, että sinulla tulee olla oikeudet kuvaan ja sen julkaisemiseen.

(maks. 20 kuvaa ja 500 kilotavua)

Kuvavarmennus

Varmista laskutoimituksella, ettet ole robotti. / Make sure you are not a robot

captcha
Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi lasku klikkaamalla tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa) Load new calculation by clicking here

⭐ Voit myös nostaa ja promota tapahtumaasi tehokkaasti kauttamme.

If you want to promote your event, just ask about the options

Ota yhteyttä / Contact us at info(at)stadissa.fi.

* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.