Oivan isänpäiväbrunssi
Tervetuloa juhlimaan isää Oivan perinteiselle isänpäiväbrunssille su 9.11.2024 klo 10.00-16.00.
Isänpäiväbrunssin kattausajat on klo 10, 10.30, 12, 12.30, 14 ja 14.30.
Pöytävarauksen voi tehdä täällä: https://book.dinnerbooking.com/fi/fi-FI/book/index/1801/2
Yli kahdeksan henkilön ryhmien varaukset otamme vastaan sähköpostitse varaus@ravintolaoiva.fi ja puhelimitse 0102192980. Saman päivän varaus tulee tehdä aina puhelimitse.
Peruuttamattomasta pöytävarauksesta perimme 49,50 € / hlö.
ISÄNPÄIVÄMENU
Oivan leipää, saaristolaisleipää ja levitteitä
Riisipiirakoita (L) ja munavoita (G, L)
Sillivalikoima (G, M)
Katkarapuskagenia (G, L)
Munakoisoskagenia (G, M, V)
Savulohta (G, M) ja sinappimajoneesia (G, M)
Paahtopaistia (G, M) ja palvikalkkunaa (G, M) ja piparjuurismetanaa (G, L)
***
Vihersalaattia ja puolukkavinegretteä (G, M, V)
Dijonsinapilla maustettua perunasalaattia (G, M, V)
Caesarsalaattia (G, L) ja krutonkeja
Vuohenjuusto- ja paahdettu kasvis -salaattia (G, L)
Pikkelöityä kesäkurpitsaa (G, M, V)
Suolakurkkuja (G, M, V), smetanaa ja hunajaa
Hummusta (G, M, V)
Lapsille kasvistikkuja
***
Paahdettua lohta (G, M) ja suppilovahverokastiketta (L)
Kokonaisena paahdettua härän ulkofileetä ja punaviinikastiketta (G, M)
Artesaanimakkaroita (G, M) & Oivan sinappia (G, M, V)
Lihapullia (G, M)
Uunijuureksia (G, M, V)
Perunagratiinia (G, L)
Tilliperunoita (G, L)
Vegaaninen pääruoka toimitetaan keittiöstä
***
Isänpäivän täytekakkua (L)
Juustokakkua (G, L) ja marjamelbaa (G, M, V)
Mokkapaloja (L)
Vegaaneille toimitetaan jälkiruoka keittiöstä
Tuulihattuja (L)
Pikkuleipiä (L)
Hedelmiä
Juustoja (G, L), hilloja, keksejä
Karkkibuffet
Hinta 49,50 € / hlö
4-8 vuotiaat 20 €, 9-12 vuotiaat 29 € ja 1-3 vuotiaat 3 € per ikävuosi
https://www.ravintolaoiva.fi/
https://www.facebook.com/events/809951494892104
Tapahtumapaikka / Venue
Jaa valitsemassasi palvelussa:
Stadissa.fi tarjoaa vinkkejä vapaa-aikaan vuoden ympäri.
Voit vinkata mukaan tapahtuman tai uutisen Helsingin seudulta.










































































