Livenä & Levynä -Brunssi @ Midhill: Janus Hanski
Ajankohdat:
Tapahtumasta:
La 29.3. klo 13
Janus Hanski livenä
Su 30.3. klo 13-15
DJ Janus Hanski levynä
Janus Hanskin keikoilla kuullaan tuulahduksia iskelmän kulta-ajoilta ja uusia lauluja tyylikkääseen iskelmämuottiin sovitettuna.
”Iskelmä on suomalaisille rakas laji, jolla on vuosikymmeniä pitkät perinteet. Iskelmän tahdissa on solmittu monet liitot. Jotkut vain ehkä yhdeksi yöksi ja jotkut eliniäksi. Iskelmä syntyy todellisesta eletystä elämästä, juurevasta kivusta ja intohimosta, surusta ja ilosta, pettymyksestä ja toivosta. Aivan niin kuin blues Amerikassa. Ehkäpä iskelmä onkin suomalaista bluesia.
Iskelmä kiinnosti nuoria 60-70-luvuilla, koska siinä oli särmää. Hyvin tehty iskelmä kiinnostaa nuoria tänäkin päivänä, jos sille vain annetaan mahdollisuus. Omalta osaltani haluan tuoda uudenlaista ääntä ja ajatusta mukaan iskelmän suureen valtakuntaan, jossa vapaasti kukkivat niin tulipunaiset ruusut kuin lumivalkoiset liljankukatkin.”
- Janus Hanski -
www.janushanski.com
Vapaa pääsy!
Viikonloppuisin Midhill Cityssä nautitaan Livenä & Levynä -brunsseista klo 11-15, jolloin jenkkityylisen bistron herkkuja voi napsia live- ja levymusiikin tahtiin. Yhtenä viikonloppuna stagelle nousee aina yksi artisti tai bändi, joka heittää toisena päivänä akustisen livekeikan ja soittaa toisena päivänä levyiltä suosikkimusiikkiaan. Midhillin brunssi tarjotaan New Yorkin tapaan: herkut tilataan listalta ilman seisovan pöydän ruuhkatunnelmaa.
Hans Välimäen amerikkalais-ranskalaisen bistron brunssilla voi herkutella niin amerikkalaisilla pannukakuilla, toasteilla ja burgereilla, tartarpihvillä kuin kananmunillakin neljällä tapaa - muun muassa. Jälkkärit ja pirtelöt yllättävillä mauilla kruunaavat kokonaisuuden. Tai valitse suosiolla The day after repair kit, jolla päivä lähtee saletisti uuteen nousuun.
Tutustu brunssilistaan (pdf): http://bit.ly/1mutfp0
Pöytävaraus suositeltava! Varaukset: puh. 020 734 5110 / city@midhill.fi tai www.midhill.fi
Janus Hanski livenä
Su 30.3. klo 13-15
DJ Janus Hanski levynä
Janus Hanskin keikoilla kuullaan tuulahduksia iskelmän kulta-ajoilta ja uusia lauluja tyylikkääseen iskelmämuottiin sovitettuna.
”Iskelmä on suomalaisille rakas laji, jolla on vuosikymmeniä pitkät perinteet. Iskelmän tahdissa on solmittu monet liitot. Jotkut vain ehkä yhdeksi yöksi ja jotkut eliniäksi. Iskelmä syntyy todellisesta eletystä elämästä, juurevasta kivusta ja intohimosta, surusta ja ilosta, pettymyksestä ja toivosta. Aivan niin kuin blues Amerikassa. Ehkäpä iskelmä onkin suomalaista bluesia.
Iskelmä kiinnosti nuoria 60-70-luvuilla, koska siinä oli särmää. Hyvin tehty iskelmä kiinnostaa nuoria tänäkin päivänä, jos sille vain annetaan mahdollisuus. Omalta osaltani haluan tuoda uudenlaista ääntä ja ajatusta mukaan iskelmän suureen valtakuntaan, jossa vapaasti kukkivat niin tulipunaiset ruusut kuin lumivalkoiset liljankukatkin.”
- Janus Hanski -
www.janushanski.com
Vapaa pääsy!
Viikonloppuisin Midhill Cityssä nautitaan Livenä & Levynä -brunsseista klo 11-15, jolloin jenkkityylisen bistron herkkuja voi napsia live- ja levymusiikin tahtiin. Yhtenä viikonloppuna stagelle nousee aina yksi artisti tai bändi, joka heittää toisena päivänä akustisen livekeikan ja soittaa toisena päivänä levyiltä suosikkimusiikkiaan. Midhillin brunssi tarjotaan New Yorkin tapaan: herkut tilataan listalta ilman seisovan pöydän ruuhkatunnelmaa.
Hans Välimäen amerikkalais-ranskalaisen bistron brunssilla voi herkutella niin amerikkalaisilla pannukakuilla, toasteilla ja burgereilla, tartarpihvillä kuin kananmunillakin neljällä tapaa - muun muassa. Jälkkärit ja pirtelöt yllättävillä mauilla kruunaavat kokonaisuuden. Tai valitse suosiolla The day after repair kit, jolla päivä lähtee saletisti uuteen nousuun.
Tutustu brunssilistaan (pdf): http://bit.ly/1mutfp0
Pöytävaraus suositeltava! Varaukset: puh. 020 734 5110 / city@midhill.fi tai www.midhill.fi
Tapahtumapaikka / Venue
Jaa valitsemassasi palvelussa:
Stadissa.fi tarjoaa vinkkejä vapaa-aikaan vuoden ympäri.
Voit vinkata mukaan tapahtuman tai uutisen Helsingin seudulta.







































































