All Food, Less Waste – Kestävän ruokakulttuurin ilta

Kutsumme sinut ruoan kestävään tulevaisuuteen! Illan aikana keskustellaan zero waste -ajattelusta ja hävikkiruoan hyödyntämisestä sekä muista ruokakulttuurin ajankohtaisista aiheista sekä herkutellaan teemaa kunnioittavilla maisteluannoksilla. Keskustelijoina muiden muassa jätteetöntä toimintatapaa toteuttavan Ravintola Nollan Carlos Henriques sekä kauppojen hävikkiruoan hyödyntämisen pioneerityötä tekevä Hävikkiruokaravintola Loop. Illan juontaa Laurean lehtori, Olutliiton puheenjohtaja Anikó Lehtinen.
Keskustelua käydään suomeksi ja englanniksi. Lipun hintaa sisältää maisteluannokset ja juoman.
Tapahtuman tuottavat yhteistyössä Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijat Elina Jussila, Satu Oinonen ja Erik Parikka sekä BarLaurea ja Hotelli- ja ravintolamuseo.
https://www.hotellijaravintolamuseo.fi/nayttely/kestavaa-ruokakulttuuria/
https://www.facebook.com/events/249327669061910/
HUOM: Tapahtumia on jouduttu perumaan koronavirustilanteen johdosta. Tarkistathan tapahtuman toteutumisen tai palvelun aukiolon suoraan sen tarjojalta.
Reittiopas opastaa sinut perille. Syötä vain oma lähtöosoitteesi kenttään.