Quantcast
Museot Helsinki, pääkaupungin museotarjonta | Stadissa.fi

Museot Helsinki, pääkaupungin museotarjonta

Helsinki on pieni paratiisi taiteen ja historian ystävälle. Kaupungissa riittääkin museoita moneen makuun. Museoista iso on ilmaisia ja monissa museoissa järjestetään lisäksi ilmaispäiviä. Museoliiton museokortti on helpottanut museokäyntejä lisännyt museovierailujen määrää huimasti. Museoiden näyttelyitä ja tapahtumia löydät museon tieto-sivuilta tai suoraan kunkin museon omilta sivuilta.

HELSINGIN MUSEOITAReitzin säätiön kokoelmat, Apollonkatu 23 B 64, 00100 Helsinki
Lauri ja Maria Reitzin arvokkaassa ja ainutlaatuisessa museokodissa Töölön Apollonkadulla on esillä
Helsingin merkittävimpiin rakennuttajiin 1920-50 -luvuilla kuuluneen Lauri Reitzin keräämät taide- ja antiikkiesinekokoelmat. 

Ateneumin taidemuseo, Kaivokatu 2
Ateneum avautui yleisölle remontin jälkeen huhtikuussa 2023. Samalla avautui Ateneumin uusi kokoelmanäyttely Ajan kysymys, joka korvasi aiemman Suomen taiteen tarina -kokoelmanäyttelyn. Vuoden 2023 suurnäyttely Albert Edelfelt sai ennätyksellisen yleisömäärän, yli 350 000 vierasta ja teki museon kävijäennätyksen löydän aiemman Pablo Picasson kävijämäärän. 

Ateneumin taidemuseon maan laajimmissa taidekokoelmissa löytyy suomalaista taidetta 1750-luvulta 1960-luvulle sekä länsimaista taidetta 1800-luvun jälkipuoliskolta 1950-luvulle. Museon kokoelmissa on lukuisia kansallisaarteita maamme nimekkäiltä taiteilijoilta.Suomen valokuvataiteen museo, Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki
Valokuvataiteelle omistettu museo edistää ja vaalii suomalaista valokuvataidetta ja valokuvakulttuuria. Museoon kuuluu noin 3, 7 miljoonaa valokuvaa, jotka kattavat mm. kotimaista ja ulkomaista nykyvalokuvausta sekä valokuvauksen historiaa kattavasti. Kaapelitehtaan museon lisäksi vuonna 2020 avautui Kämp Galleriaan K1-näyttelytila. Samassa yhteydessä Kaapelitehtaalla toimivat myös Ravintolamuseo ja Teatterimuseo.

Amos REX ja Amos Anderssonin taidemuseo, Lasipalatsin aukio
Lasipalatsin Amos REX -taidemuseon näyttelytiloja on maan alla ja Lasipalatsissa. Amos Rexin ohjelma koostuu uusimmasta, teknisesti kokeilevasta nykytaiteesta, 1900-luvun modernismista sekä muinaisia kulttuureja esittelevistä näyttelyistä.
Amos Andersonin kotimuseo vanhalla paikallaan Yrjönkadulla sisältää monialaisen liikemiehen ja kulttuurin ystävän yksityiskokoelmia.

Lastentarhamuseo, Helsinginkatu 3-5
Lastentarhamuseossa voi tutustua Ebeneserin lastentarhan toimintaan sadan vuoden ajalta. Lastentarhan isossa salissa on tilaa leikille ja rakentamiselle. Museosta löytyy tutkittavaa ja tehtävää lapsille ja aikuisille. Avoinna keskiviikkoisin klo 12-16.

Tiedemuseo Liekki (ent. Helsingin yliopistomuseo), Fabianinkatu 33
Tiedemuseo Liekki
kannustaa tutustumaan tieteeseen ja taiteeseen. Se esittelee tutkimuksen maailmassa sekä yliopistossa tehtävää monipuolista ja kiehtovaa työtä. Osana Tiedemuseo Liekkiä toimivat Tiedemuseo Liekin observatorio ja Tiedemuseo Liekin piirustussali. 

Taidehalli, Nervanderinkatu 3
Eduskuntatalon naapurissa sijaitsevan Taidehallin vaihtuvien näyttelyiden painotus on nykytaiteessa, mutta näyttelyohjelmistoon kuuluvat myös muotoilu ja arkkitehtuuri. Taidehalli ei kerää omaa kokoelmaa, vaan se toimii tilana vaihtuville näyttelyille.

HAM - Helsingin taidemuseo, Kamppi Tennispalatsi
Helsingin taidemuseo Kampissa on kaupungin virallinen taidemuseo. Se ylläpitää helsinkiläisten omaa taidekokoelmaa, johon kuuluu yli 9000 teosta. Museon kokoelmiin kuuluvat myös kaupungin julkiset taideteokset. Tennispalatsin näyttelyissä esitellään sekä kotimaista, että kansainvälistä modernia ja nykytaidetta.

Luonnontieteellinen museo, Pohjoinen Rautatiekatu 13
Eläinmuseoksikin kutsuttu luonnontieteellinen museo Luonnontieteellinen museo on yleisön suosiossa. Se esittelee Suomen ja maailman luontoa ja eläimiä hätkähdyttävän realistisilla installaatioilla.  

Tekniikan museo, Viikintie 1, 00560 Helsinki
Tekniikan alan museo Vanhankaupunginkoskella, jonka perusnäyttelyt esittelevät monipuolisesti suomalaisen teollisuuden kehitystä ja tekniikan historiaa aina tuoreempiin innovaatioihin asti.

Teatterimuseo, Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3
Teatterimuseosta löytyy vastaukset kysymyksiin: Miten teatteriesitys syntyy? Mitä pukusuunnittelija tai lavastaja tekee? Mitä näytelijän työ oikeastaan on? Museo esittelee teatterin historiaa ja sen tehtävänä on turvata suomalaisen teatterin perinteen säilyminen ja ylläpitää esine-, pukusuunnittelu- ja lavastuskokoelmia. Niin lapset kuin aikuisetkin voivat heittäytyä teatterin vietäviksi ja kokeilla miltä tuntuu muuntautua rooliin ja olla itse lavalla, museoyleisöä varten rakennetulla pienoisnäyttämöllä.

Hotelli- ja ravintolamuseo, Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki 
Kaapelitehtaalla sijaitseva museo on suomalaisen ruoka- ja juomakulttuurin sekä majoitus-, matkailu- ja ravitsemisalan erikoismuseo. Museossa voi tehdä aikamatkan vaikka 1970-luvun ravintolamiljööseen ja kuunnella ikivihreitä klassikkobiisejä jukeboksista.

Sinebrychoffin taidemuseo, Bulevardi 40, 00120 Helsinki
Sinebrychoffin panimo- ja kauppiassuvun entinen asunto Bulevardin varrella Koffin puiston vieressä. Kauppaneuvos Paul Sinebrychoffin kokoelmissa ovat maamme merkittävimmät vanhojen mestareiden maalaukset. 

Designmuseo, Korkeavuorenkatu 23, 00130 Helsinki
Designmuseo kerää ja tallentaa kotimaisen muotoilun historiaa. kokoelmissa on yli 75 000 esinettä, 40 000 piirustusta ja 100 000 kuvaa. Rakennuksessa toimi vuoteen 1977 asti yksityinen ruotsinkielinen oppikoulu.

Herttoniemen kartanon museo, Linnanrakentajantie 12, 00810 Helsinki
Keskiajalta peräisin olevan kartanon nykyinen päärakennus suunniteltiin alunperin kaakelitehtaaksi. Museo esittelee herrasväen elämää aina 1700-luvulta 1900-luvulle. Avoinna sunnuntaisin 12-14 touko-syyskuussa.Suomenlinnan lelumuseo, Suomenlinna C66, 00190 Helsinki
Lelumuseossa pääsee tutustumaan vanhoihin leikkikaluihin ja leikkimisen historiaan 1800-luvun alusta 1960-luvulle asti. Yksityiskokoelmista löytyy vanhoja nukkeja, antiikkinalleja sekä muita vanhoja leikkikaluja. Kaikki leikkikalut on kerätty Suomesta ja ne heijastavat suomalaisten leikkejä ja kulttuuria.   

Tietokonemuseo, Tyynenmerenkatu 11 (Verkkokaupan 4. ja 5. kerrokset)
Verkkokauppa.comin rakennuksen sisältä löytyy lähes 1000 tietokonetta tietotekniikan kehityksen eri vuosikymmeniltä. Tietokone- ja pelikonsolimuseo on yksityisen intohimoisen keräilijän työn tulos. Valikoimissa koneita, pelejä, joystickeja, kirjoja, puhelimia ja muuta mitä ei enää juuri näe.

Sotamuseo, Iso Mustasaari Iso Mustasaari c 77, Suomenlinna
Suomenlinnasta löytyvä Sotamuseo esittelee Suomen sotien ja puolustusvoimien historiaa 1100-luvulta nykyaikaiseen rauhanturvaamiseen ja kriisinhallintaan. 

Tahto - Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus, Olympiastadion
Entinen Urheilumuseo on kokenut muodonmuutoksen ja tarjoaa nyt elämyksellisiä kokemuksia urhelun ja liikunnan saralta. Keskus esittelee interaktiivisesti urheilulajien ja välineiden kehityksen sekä maamme muistettavimpia urheiluhetkiä. Museosta löytyvät edelleen klassikot, kuten Matti Nykäsen mitalikokoelma ja Paavo Nurmen kullattu piikkari. 

Mannerheim-museo, Kalliolinnantie 14, 00140 Helsinki
Kaivopuiston huvila-alueella sijaitseva Suomen marsalkka Gustaf Mannerheimin (1867-1951) koti. Hän asui huvilassa vuosina 1924—51, jonka jälkeen se on toiminut museona lähes alkuperäisessä asussaan.

Arabian tehtaan designmuseo, Hämeentie 135 A, Helsinki 9. krrs
Arabian tehtaan tuotteita 125 vuoden ajalta taloustavaroista taide-esineisiin. Tuotekuvastoja, valokuva-arkisto. Muotoilukeskuksessa järjestetään myös vierailuita taiteilijoiden työtiloihin. Designmuseo Arabia perustettiin vuonna 1948 tehdasmuseoksi. Museossa on nähtävillä Arabian taiteilijoiden kokoelmia historiasta tähän päivään.

Didrichsenin taidemuseo, Kuusilahdenkuja 1, 00340 Helsinki
Kuusisaaressa sijaitseva taide- ja kulttuurimuseo sisältää kotimaista taidetta, modernia ulkomaista taidetta, aasialaisen kokoelman ja Suomen ainoan esikolumbiaanisen kokoelman. Museo jatkaa Gunnar ja Marie-Louise Didrichsenien taideharrastuksesta syntynyttä elämäntyötä. 

Gyllenbergin museo, Kuusisaarenpolku 11, 00340 Helsinki
Signe ja Ane Gyllenberg perustivat lääketieteellisen tutkimussäätiön vuonna 1948. Taiteen merkitys säätiössä kasvoi, kun Ane päätti lahjoittaa merkittävän taidekokoelmansa säätiölle vuonna 1966. Ajatus poiki museon, joka rakennettiin Signen ja Anen entisen kodin yhteyteen Kuusisaareen. 

Arkkitehtuurimuseo, Kasarmikatu 24, 00130 Helsinki

Arkkitehtuurimuseo Kaartinkaupungissa tallentaa ja levittää tietoa arkkitehtuurista ja lisää arkkitehtuurin ymmärrystä suuren yleisön sekä asiantuntijoiden parissa. 

Kiasma, Mannerheiminaukio 2, 00100 Helsinki
Kiasma on nykytaiteen museo Postitalon ja Sanomatalon edessä Mannerheimintien varrella. Museo edistää nykytaiteen tuntemusta ja kuvataiteen asemaa Suomessa. 

Palomuseo, Korkeavuorenkatu 26, 00130 Helsinki 
Helsingin pelastuslaitoksen Palomuseo sijaitsee komealla paikalla Erottajan paloasemalla. Paloasema rakennettiin 1891 ja se on edelleen käytössä. Museossa saa tutustua palo- ja pelastustoimen sekä sairaankuljetuksen historiaan ja valtaosa kokoelmista koostuu pääkaupungissa käytössä olleesta kalustosta. Museo on auki ke ja su klo 12-16. Torniin pääsee ohjatusti museon sisäänpääsymaksulla (2e) aukiolopäivinä klo 16.

Kulttuurien museo, Mannerheimintie 34, 00101 Helsinki
Kulttuurien museo toimii Suomen kansallismuseossa ja on maailman kulttuureita esittelevä etnografinen museo. 

Suomen kansallismuseo, Mannerheimintie 34, 00101 Helsinki
Suomen esihistoriaa, suomalaisen yhteiskunnan ja kulttuurin kehitystä keskiajalta nykypäivään monipuolisesti esittelevä museo.


Ehresvärd-museo, Suomenlinna B 40, 00190 Helsinki
Suomenlinnassa sijaitseva upseerin asunto 1700-luvun hengessä. Näytteillä on muotokuvia, karttoja, aseita ja laivojen pienoismalleja sekä Viaporin sotahistoriaa. 

Täysin ilmaiset museot Helsingissä ja lähiseudulla

Päivälehden museo, Ludviginkatu 2-4, 00130 Helsinki
Sanoman säätiön ylläpitämä museo esittelee sanomalehden historian Päivälehdestä Hesariin ja lehtialan vaiheita Suomessa. Lapsille vaihtuvateemainen leikkipaikka.

Taidekoti Kirpilä, Pohjoinen Hesperiankatu 7, 6. krs Helsinki
Sisätautien erikoislääkärin, taidekeräilijän ja -harrastajan Juhani Kirpilän ja hänen elämänkumppaninsa Kalle Rosenqvistin entinen 350 neliön asunto on palvellut taidemuseona. Mittavaan 40-vuoden aikana karttuneeseen kokoelmaan kuuluu 540 teosta mm. Pekka Haloselta (katso koko teosluettelo). Museo on avoinna ke ja su. Ryhmille sopimuksen mukaan. Ilmaiset yleisöopastukset alkavat ke klo 14.30 ja su klo 12.30.

Suomen Pankin rahamuseoSnellmaninkatu 2
Rahamuseo esittelee rahan historiaa meillä ja muualla sekä Suomen Pankin toimintaa Euroopan keskuspankkijärjestelmässä. 

Suomen Kellomuseo, WeeGee (Espoo)
Kellomuseo on Pohjoismaiden ainut kellojen ja ajan mittaamisen historiaan erikoistunut museo.  Kellomuseosta löytyy mm. Tuomiokirkon alkuperäinen sähkökoneistoa edeltänyt ilmajokisen Könnin kelloseppäsuvun valmistama kellokoneisto.

Diamus - Helsingin Diakonissalaitoksen museo
Museossa voi tutustua Helsingin Diakonissalaitoksen kehitykseen kulkutautisairaalasta (1867) yhteiskunnalliseksi konserniksi ja vaikeiden yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisijaksi.

Nordean pankkimuseo, Aleksanterinkatu 36 B
Pankkimuseon peruskokoelman historianäyttely kertoo suomalaisesta liikepankkitoiminnasta 150 vuoden ajalta, alkaen Suomen Yhdyspankin perustamisesta vuonna 1862. Museo on auki yleisölle avoimin ovin joka kuukauden ensimmäinen torstai. 

Väetönsuojelumuseo, Siltavuorenranta 16 B 00170 Helsinki
Pitkän sillan vieressä Kruunuhaassa löytyy väestonsuojelun historiaa esittelevä Helsingin Pelastuslaitoksen museo. Museossa esitellään sotien aikaista väestönsuojelua sekä väestönsuojelun yleishistoriaa ja nykypäivää. Museoon on rakennettu myös sodanaikaista pommisuojaa esittävä kellarisuoja pommitusääniefektein. 

Opiskelijakulttuurimuseo / Aalto yliopisto, Jämeräntaival 3A (Otaniemi)
Ainoa opiskelijaelämää ja -kulttuuria esittelevä museo löytyy Otaniemestä. Museo on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan vapaaehtoisvoimin ylläpitämä museo.


Helsingin kaupunginmuseon museot

Sofiankatu, Sofiankatu 4, 00170 Helsinki
Sederholmin talo, Aleksanterinkatu 18, 00100
Hakasalmen huvila, Mannerheimintie 13b
-Salaneuvos Carl Johan Walleen rakennutti Hakasalmen huvilan vuonna 1843. Huvilan tunnetuin asukas oli Walleenin tytärpuoli Aurora Karamzin, joka toimi nuoruudessaan hovineitinä Pietarissa ja tunnettiin varakkaana hyväntekijänä.
Ruiskumestarin talo, Kristianinkatu 12
-Ruiskumestarina toiminut Alexander Wickholm osti talon 1859 vaimonsa Erikan ja perheen kolmen lapsen kodiksi Kruununhakaan. Talon huoneet on entisöity ja sisustettu perunkirjoista saatujen tietojen pohjalta kuvaamaan varakkaan pikkuvirkamiesperheen elämää.
Ratikkamuseo, Töölönkatu 51 A
-Korjaamon yhteydessä Töölössä sijaitseva ratikkamuseo tuo koko raitiovaunuhistorian yhteen paikkaan. Upeat vanhat ratikat vievät ajassa vanhaan kaupunkielämään. 
Työväenasuntomuseo, Kirstinkuja 4
-Linnanmäen juurella sijaitsevassa Työväenasuntomuseossa voi tutustua helsinkiläisen 1900-luvun arjen historiaan. Hellakakluunit, pesukomuutit ja päästävedettävät sängyt avaavat ajan työläiselämää. 360-esittely pihapiiristä.

Monien museoiden kuten Kansallisgallerian museoiden, (Ateneum, Sinebrychoffin taidemuseo ja Kiasma) kokoelmiin pääsee tutustumaan helposti netin välityksellä. Finnasta taas löytyy runsaasti historiaa, kulttuuria, kirjoja, karttoja, äänitteitä ja valokuvia kotimaisilta arkistoilta, kirjastoilta ja museoilta.

Netin kautta myös maailman museoihin voi tutustua Googlen Arts & Culture -sivuilla. Mukana mm. The Metropolitan Museum of Art ja The Museum of Modern Art New Yorkista, Uffizi Firenzestä,  The National Gallery Lontoosta ja Louvre Pariisista. 

Helsingin taidemuseo HAM ylläpitää laajaa yli 9 000 teosta kattavaa taidekokoelmaa. Julkisiin teoksiin ja muuhun kokoelmaan voit tutustua HAMin sivuilla

Katutaidetta voi ihailla parhaiten kävellen. Helsingin suurin katutaidekeskittymä löytyy Itä-Pasilasta.

 

 


Stadissa tarjoaa vinkkejä vapaa-aikaan ja tapahtumatarjontaa vuoden ympäri.

Voit vinkata mukaan tapahtuman tai uutisen kotikulmiltasi.


Jaa sivu:(Translate page)

Vinkkaa tai lisää tapahtuma tähän paikkaan
Ehdota kiinnostavaa paikkaa


Osoite

Mannerheimintie 22
00100 Helsinki
Kallion kirkon tornista avautuvat upeat näkymät kattojen yli
Lue lisää
Muinaiset dinosaurukset heräävät eloon Korkeasaaressa
Lue lisää
BANNER1_ALT


"Järjestyy" - Bugatti ovelle, yksityislentokone tai helikopteri pikana
Lue juttu
Näyttävät suuret purjelaivat vierailivat Helsingissä
Lue lisää
Viihdyttäviä keikkoja ja kesäteatteria Puotilan kartanon miljöössä
Lue lisää
Klubimusiikin ilmaisfestivaali täyttää ydinkeskustan korttelin
Lue lisää
Metallica otti Helsingin näyttävästi haltuun kesäkuisena viikonloppuna
Lue lisää
Kuvan Kevät tutustuttaa yleisön kiinnostaviin uusiin taiteilijoihin
Lue lisää
Artesaanioluiden festivaali hemmottelee oluen ystäviä kesäisessä Viikissä
Lue lisää
Michelin-tähdet jaetaan ravintoloille ensi kertaa Stadissa
Lue lisää
Lintsi avautui uuteen kauteen kesän kynnyksellä
Lue lisää
Palapelinrakentamisen SM-kisat järjestetään ensimmäistä kertaa
Lue lisää
100-vuotistaivaltaan juhliva Gnistan lähtee historialliseen liigakauteen
Lue lisää
Itä-Pasilan katutaidekierroksilla sukelletaan tarinoihin teosten takana
Lue lisää
SCOPE-kollektiivi haluaa nostaa esiin nuoria tekijöitä
Lue juttu
"Sota apatiaa vastaan" - pop-up -näyttely pureutuu suomalaisen punkin historiaan
Lue lisää
Improvisaatio ja musikaali yhdistyvät luovalla tavalla Stella Polariksen uudessa esityksessä
Lue lisää
Tiina halusi korona-aikana piristystä arkeen - päätyi stand-up koomikoksi
Lue juttu
Mistä löytyvät Helsingin maukkaimmat pizzat?
Katso täältä
Seagullsin kausi huipentuu finaaleihin korisliigassa
Katso pelit
Talvinen retkiluistelu on hauskaa ja onnistuu vaikka hokkareilla
Lue lisää
Munkkiniemeen avattiin ensimmäinen second hand -liike
Lue lisää
Tästä rakastetusta kaupasta löytyy makeaa joka makuun
Lue lisää
Heurekaan torstaisin vain kympillä koko kevään ajan
Lue lisää
Sofi Oksasen odotettu näytelmä saa kantaesityksensä keväällä
Lue lisää

Stand-up piristää harmaata arkea - Katso keikkatarjontaa
täältä
Ryhmäteatterin keväässä tragikoominen kuvaus selviytymisestä
Lue lisää
Second handin suosio jatkuu. Rediin avattiin myymälä lastenvaatteille
Lue lisää
Uuden pikaratikan varrelta löytyy paljon nähtävää
Katso tärpit
Värikäs kuplatee on suosittu ja eksoottinen juomaherkku
Lue lisää
Korkeasaaressa luvassa ilmaispäiviä jälleen syksyllä
Lue lisää
Tähtitaivasta pääsee ihailemaan Kaivarin talvisissa illoissa
Lue lisää
Käärijä paketoi menestyksekkään vuoden Kansalaistorin ilmaiskeikalla
Lue lisää
Ikoninen sisustusliike Day sulki ovensa Bulevardilla
Lue lisää
Vesipuistoissa polskitaan ja nautitaan - lämpimissä vesissä
Lue lisää
Tulevaisuuden taide hyödyntää tekoälyä luovasti ja leikitellen
Lue lisää
Tämä puisto täyttyy yleisöstä kukinnan aikaan, mutta on upea vuoden ympäri
Lue lisää
Kiasman ilmaisperjantaina kannattaa piipahtaa katsomassa nykytaiteen uusimmat tuulet
Lue lisää
Mistä löytyy seudun maukkaimmat burgerit? Nämä kannattaa testata
Lue lisää
Freestyle-futiksen taitaja Minna näyttää miten pallo kesytetään
Lue lisää
Tämä olutravintola vähentää hävikkiä tuoppi kerrallaan
Lue lisää
Kerro kokemuksesi paikasta. Mistä pidit tai mikä on erityisesti mainitsemisen arvoista? *

(maks. 500 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista, vain valinnainen nimimerkki)

Kuvavarmennus

Varmista laskutoimituksella, ettet ole robotti. / Make sure you are not a robot

captcha
Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi lasku klikkaamalla tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa) Load new calculation by clicking here

⭐ Voit myös nostaa ja promota tapahtumaasi tehokkaasti kauttamme.

If you want to promote your event, just ask about the options

Ota yhteyttä / Contact us at info(at)stadissa.fi.

* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Tarvitseeko paikan kuvaus mielestäsi muokkausta tai lisäystä? Kirjoita muokkaus-ehdotuksesi allaolevaan kenttään.

(maks. 1000 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista)

Kuvavarmennus

Varmista laskutoimituksella, ettet ole robotti. / Make sure you are not a robot

captcha
Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi lasku klikkaamalla tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa) Load new calculation by clicking here

⭐ Voit myös nostaa ja promota tapahtumaasi tehokkaasti kauttamme.

If you want to promote your event, just ask about the options

Ota yhteyttä / Contact us at info(at)stadissa.fi.

* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Ehdota kuvaa tähän paikkaan. Huomioithan, että sinulla tulee olla oikeudet kuvaan ja sen julkaisemiseen.

(maks. 20 kuvaa ja 500 kilotavua)

Kuvavarmennus

Varmista laskutoimituksella, ettet ole robotti. / Make sure you are not a robot

captcha
Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi lasku klikkaamalla tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa) Load new calculation by clicking here

⭐ Voit myös nostaa ja promota tapahtumaasi tehokkaasti kauttamme.

If you want to promote your event, just ask about the options

Ota yhteyttä / Contact us at info(at)stadissa.fi.

* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.