Quantcast
Keskustan ja kantakaupungin kirpputorit ja kierrätyskeskukset | Stadissa.fi

Keskustan ja kantakaupungin kirpputorit ja kierrätyskeskukset

Keskustan ja kantakaupungin kirpputorit, second hand- ja vintage-liikkeet alueen mukaan. Alla esiteltyinä ensin Etelä-Helsingin ja ydinkeskustan, sitten Töölön ja lopuksi Vallilan, Kallion ja muun kantakaupungin liikkeet.

Katso myös Muut Helsingin kirpputorit.

TÖÖLÖ / KESKUSTA

UFF – Kamppi Runeberginkatu
, Runeberginkatu 4 C
Myymälä sijaitsee Kampin ostoskeskuksen läheisyydessä.UFF myy vaatteita, kenkiä, asusteita ja kodintekstiilejä. Lahjoituksia otetaan vastaan vaatekeräys-palvelun kautta. Avoinna: ma-su Lisätietoja

Beyond Retro, Kauppakeskus Forum 1 krs
Beyond Retro Forumin 1. kerroksessa on 300 neliön vintage-taivas. Täältä löydät käsinpoimittuja vintage-helmiä jenkeistä ja Kanadasta. Suomeen kevyen hiilijalanjäljen vintage-muotia myyvä Beyond Retro rantautui vuonna 2022.
Lisätietoja

Kaivarin Kanuuna Töölö
, Töölöntorinkatu 11
Kanuunan Töölön liikkeestä laadukkaiden second hand tuotteiden lisäksi lasten vaatteita, keittiötarvikkeita, lastenrattaita sekä miesten maailma. Lapsille oma lasten leluosasto ja leikkialue. Liikkeessä myös kahvila. Lisätietoja

Kaartinen & Kuusela
, Arcadiankatu 19
Kahden räätälin perustama Vintage & secondhand -liike Arkadiankadulla Töölössä. Omistajien intohimona klassiset ja korkealaatuiset puvut ja muut miestenvaatteet. Tarjolla myös räätälipalveluita.  Lisätietoja

UFF – Mannerheimintie
, Mannerheimintie 104

Myymälä sijaitsee Töölön Tullinpuomissa.
UFF myy vaatteita, kenkiä, asusteita ja kodintekstiilejä. Lahjoituksia otetaan vastaan vaatekeräys-palvelun kautta.
Avoinna: ma-su
Lisätietoja

Hilda Viola, Museokatu 7
Vaateliike Hilda Viola on palvellut asiakkaitaan Helsingissä jo vuodesta 1990. Muotivalikoima koostuu sesongin uusimpien trendien mukaisesti pääasiassa Pariisista, mutta löytöjä on myös muualta Euroopan muodin keskuksista. Hilda Violan tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja huolella valittuja, kuitenkin kohtuuhintaisia.
Lisätiedot

UFF vintage, Töölöntori
, Runeberginkatu 44
Töölöntoria vastapäätä sijaitseva UFF on yksi ketjun vintage-liikkeistä. Myymälässä tarjolla paljon laadukasta vintagea. Töölön UFF sijaitsee vanhan elokuvateatteri Adlonin tiloissa, jossa aiemmin oli Motivus-kuntosali. Liike on UFFin ensimmäinen vintage-lippulaiva aivan Töölön kirkon kupeessa. 
Lisätietoja

Ninyes
, Stockmannin lastenosasto
Keskustan Stockalle rantautui Ninyes second hand osasto. Siellä voit ostaa hyvällä omallatunnolla ja olla osa kestävämpää kulutusta. Voit myös kierrättää Stockmannilta ostamasi lastenvaatteet. Lisätietoja

Relove
, Sandelsinkatu 6 (Töölöntori)
Laadukas liike on enemmän second hand boutique kuin kirppari. Relovessa voi tehdä löytöjä laatumerkeistä ja muodin viimeisimmistä virtauksista kuin vintagestakin. Tyylikäs myymälä kutsuu tutkiskelemaan tai vain piipahtamaan kahvilassaan. 
Lisätietoja 

Goodwill kierrätysmyymälä Pasila, Kuortaneenkatu 13

Goodwill Pasilan laajoista valikoimista löydät yksilöllisiä tuotteita huonekaluista vaatteisiin. Myymälässä laajennettu huonekalu- ja kodin sisustusosasto. Myymälä ottaa vastaan hyväkuntoisia huonekaluja, vaatteita ja astioita. 
Lisätietoja

DoM Itsepalvelukirpputori
, Mannerheimintie 40

Iso näyteikkuna Mannerheimintielle, jossa esillä parhaimpia, joskin myös kalleimpia tuotteita. Kamera valvonnalla ja hälytysjärjestelmällä varustettu itsepalvelukirppis sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Töölössä.
Aukioloajat: ti-su
Lisätietoja 

Little Copenhagen, Töölönkatu 8 sekä Annankatu 12
Lastenvaateliiki Little Copenhagenin liikkeissä voi myydä hyväkuntoisia merkkilastenvaatteita itsepalveluperiaatteella.
Avoinna: ma-pe 10-18, la 10-16
Lisätiedot

Jäähallin kirpputori
, Nordenskiöldinkatu 11-13 (Taka-Töölö)
Perinteinen Jäähallin Kirppis järjestetään lauantaisin ja sunnuntaisin lukuun ottamatta aikoja, jolloin hallissa on muuta ohjelmaa. Kirpputori on kiinni kesäisin.

Aukioloajat: la ja su 9-13.30
Lisätietoja ja hinnasto


VALLILA, PASILA, KALLIO, TOUKOLA ja HAKANIEMI

Kulma Second Hand,
Redi & Munkkivuoren ostari
Loppuvuodesta 2023 avattu Second Hand -liike Munkkivuoren ostarilla ja Redissä. Kulmassa kierrätät naisten, miesten ja lasten vaatteet ja asusteet, sekä kodin pienemmät tavarat. Voit tuoda myyntiin erikoisempiakin tuotteita. Hyllyt varataan viikkohinnalla. Kirppis henkii tyylikkyyttä ja laatua siististi aseteltuine hyllyineen ja rekkeineen.

Lisätiedot

Kierrätyskeskus Pasila
, Esterinportti 1
Kierrätyskeskuksen 2022 avaama myymälä Triplan vieressä Länsi-Pasilan puolella Triplaa.
Lisätiedot

Hoochie Mama Jane
, Agricolankatu 11
Laadukas naisten juhlapukeutumiseen erikoistunut vintageparatiisi Karhupuistossa, Kalliossa. Vaatteiden lisäksi tarjolla on laaja valikoima kenkiä, laukkuja, koruja ja muita asusteita eri vuosikymmeniltä. 
Lisätiedot

Metka
, Hämeentie 76
Vallilan ihanin kirppis, Metka. Iloinen omistaja ja vaihtuvat pöydät. Vilkas kirppis Hämeentien varrella Kurvista pohjoiseen päin.
Lisätiedot

Second Friend
, Capellan Puistotie 20A (Kalasatama)
Kalasatamasta löytyy itsepalvelukirppis myy hyvälaatuisia naisten ja miesten vaatteita siististi rekeissä. Yritys ottaa lisäksi myyntiin kenkiä ja sisustustavaroita. Myyjille om tarjolla all inclusive -palvelu sekä itsepalveluvaiihtoehdot, joissa erilaiset provisiomallit ja viikkohinnat.
Lisätiedot

Mekkomania
, Fleminginkatu 12
Flmarilla sijaitseva secon hand -myymälä ostaa ja myy puhtaita ja ehjiä vintage-vaatteita ja asusteita. Valikoimista voi löytää Marimekkoa, Vuokkoa sekä muita kotimaisia merkkejä, kuten Kaisu Heikkilä, Pia&Paula ja Kirjokangasta. Mekkomania suosii värikkäitä ja laadukkaita puuvilla-, villa- ja silkkivaatteita.
Lisätiedot

Pieni sydän
, Kaarlenkatu 10
Pieni sydän myy laadukkaita minimalistisia ja maksimalistisia second hand- ja vintage- vaatteita ja -asusteita Kallion sydämessä. Samassa tilassa Frida Marina ja VSE Helsinki.
Lisätiedot

Frida Marina
, Kaarlenkatu 10
Frida Marina on second hand- ja vintagekauppa sekä palveleva kirpputori, joka sijaitsee Helsingin Kalliossa. Oma valikoima koostuu pääasiassa 1940-80 -lukujen vaatteista ja asusteista. Palvelevalle kirpputorille voit sen sijaan tuoda myyntiin (aikakaudesta riippumatta) omia käytöstä poistuneita ehjiä, puhtaita ja hyväkuntoisia vaatteita ja asusteita. Samasta osoitteesta löytyvät myös Pieni sydän Second hand, sekä Vintage Style Events Helsinki.
Lisätiedot

Almost New
, Hämeentie 28 (Kallio)
Rennolla tyylillä miesten ja unisex-muodin second hand- myymälä Hämeentielllä. You can do it – palvelussa hinnoittelet ja asettelet tuotteet itse esille. We can do it- versiossa tuot tuotteet myymälään, jossa puolestasi hoidetaan vaatteiden hinnoittelu, höyrytys, esillepano.
Lisätiedot

Redin Second Hand Market, Kauppakeskus Redi, 3 krs
Redin kolmannen kerroksen valtasi kierrätystaivas, jossa useampi pienempi vintage- ja kierrätystoimija. Omista myymälöistä löytyy UFFin, Kierrätyskeskuksen ja Fidan myymälät.
LisätiedotSoul Vintage
, Helsinginkatu 6

Ennemmin laadukas vintage-shop kuin kirppis. Kiitelty ja suurella retrosydämellä rendikästä vintagea kauppaava liike. Tarjolla on mm. Levistä, nahkarotsia, farkkutakkeja, kenkiä, bändi t-paitaa ja muuta trendikästä ja hauskaa vaatetusta hyvällä maulla. Jo myymälässä vierailu on ispiroiva trippi vintagen maailmaan. 
Lisätiedot

Bella, Kuortaneenkatu 4
Itä-Pasilan kainalossa, Konepajan kupeessa sijaitseva itsepalvelukirppis. Osioita ei ole erikseen lajiteltu. Kirppiksellä satakunta itsepalvelupöytää, josta onnekas voi tehdä löytöjä. Voit valita itsepalvelun tai täyspalvelun, josta myyntitulo jakautuu 50-50.
Lisätiedot

Helsingin Sporttidivari
(Vallila)
Laajat valikoimat urheiluvälineitä lapsille ja aikuisille. Hämeentien varressa Paavalinkirkkoa vastapäätä.
Lisätiedot

Ansa Second Hand, Agricolankatu 5
Hyväkuntoista ja laadukasta vintagea viime vuosisadan alusta aina 1980-luvulle asti. Valikoima on laaja ja täydentyy useita kertoja viikossa. Vaatteet, kengät, korut,hatut ja laukut juhlaan ja arkeen. Tyylikäs ja laadukas valikoima poimitaan ympäri maailmaa. Myyntiin tulee muutaman kerran vuodessa myös pieni valikoima uusia tuotteita. 
Lisätiedot

Aarteet Kiertoon, Porthaninkatu 10 (Kallio) 
Monipuolinen kirpputori/kierrätyskauppa Neljännen ja Viidennen linjan välissä. Valikoimissa kodin tavaroita, kuten lamppuja, tuoleja, astioita, kukkapurkkeja, lyhtyjä, mattoja, koriste esineitä, tauluja, laukkuja, lasia ja posliinia sekä vaatteita.
Lisätietoja

Flea lasten lelukauppa, Kangasalantie, 6 (Vallila)
Fleassa lapsille mm. käytettyjä ja uusiakin leluja. Erityisen paljon Littlest Pet Shop hahmoja ja LPS tuotteita. Kauppa toimi ennen Kalliossa toisella linjalla ennen muuttoaan Vallilaan.
Lisätietoja

Emmaus- Vallila, Mäkelänkatu 54
Kirpputorille on esteetön pääsy myös pyörätuolilla. Myynnissä on mm. huonekaluja, vaatteita, verhoja, sängynpeittoja, kirjoja, äänitteitä ja astioita.
Kirpputorilla on noutopalvelu ja tuotto ohjataan Emmauksen työhön.
Aukioloajat: ti 11-18, ke-pe 11-17 ja la11-15
Lisätietoja
 

UFF - Arabia, Arabian kauppakeskus 2 krs
Arabian kauppakeskuksen UFF-myymälässä laadukkaita second hand -vaatteita koko perheelle. 
Lisätiedot

UFF vintage Kallio/Hakaniemi,  Hämeentie 4 
Hakaniemen myymälä on keskittynyt vintageen. UFFin vintagemyymälöissä laadukasta vintage-muotia. Myymälä Kalliossa Hämeentien ja toisen linjan kulmassa. UFF ottaa vastaan lahjoituksia vaatekeräyksen kautta. 
Avoinna: ma-su 
Lisätietoja

Fida Hakaniemi, Hämeentie 5
Fida Hakaniemi Hämeentiellä. Myymälässä ei ole myynnissä huonekaluja.
Fidalla on maksullinen tavaroiden kotiinkuljetuspalvelu.
Lisätietoja

Kallio second hand,
Hämeentie 32

Pieni ja siisti second hand shop, jonka valikoimissa pääosin laadukkaita ja hyvällä maulla valikoituja tuotteita.
Avoinna: ti-pe 12-17, la 11-16
Lisätietoa

Fida Lähetystori – Hakaniemi
, Hämeentie 5 A

Fida lähetystorit on noin 30 myymälän kotimainen hyväntekeväisyyskirpputoriketju, jonka tuotoilla tuetaan Fidan tekemää avustustyötä yli 40 maassa.
Hakaniemen myymälässä ei ole myynnissä huonekaluja.
Aukioloajat: ma-pe 9-18 ja la 10-16
Lisätietoja
 

Fida Lähetystori – Sörnäinen, Hämeentie 31
Fida lähetystorit on noin 30 myymälän kotimainen hyväntekeväisyyskirpputoriketju, jonka tuotoilla tuetaan Fidan tekemää avustustyötä yli 40 maassa. Sörnäisissä on myynnissä huonekaluja. Fidalla on myös kuljetuspalvelu.
Aukioloajat: ma-pe 9-19 ja la 10-16
Lisätietoja
 

Kumpulan Helmi -lastenvaatteiden second hand kauppa, Intiankatu 20

Entisen suositun Vekarakirppiksen paikalle muutti Helmi 2010-luvulla. Helmi on lastenvaatteiden second hand -kauppa. Se korostaa kestävää kehitystä ja suosii uusien tavaroiden osalta kestäviä tuotteita ja suomalaista designia. Myymälästä löytyy 90 myyntipaikkaa, pieni kahvila sekä shop-in-shop uusille lastentarvikkeille. 
Lisätietoja

Kierrätyskeskus – Kyläsaari, Kyläsaarenkatu 8
Kyläsaaressa on myynnissä kaikenlaisia huonekaluja yöpöydistä ja sängyistä aina sohviin ja toimistokalusteisiin saakka. Kyläsaaresta löytyy myös takuukorjattuja ja huollettuja kodinkoneita, kuten pesukoneita, helloja sekä elektroniikkalaitteita (tietokoneita, printtereitä, videoita, stereoita ja televisioita). Tarjolla on niin ikään valaisimia, astioita, vaatteita ja urheiluvälineitä. Ilmaisosasto löytyy kaupan pihalla sijaitsevasta kontista.

Kyläsaaren kaupan alakerta on esteetön ja sinne pääsee lastenvaunujen kanssa. Yläkertaan vain portaat, ei hissiä. Erilliseen sohvamyymälään on yksi porras, ei luiskaa. Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, Mastercard, Visa ja Visa Electron.
Kierrätyskeskuksella on kotiinkuljetuspalvelu.
Avoinna: ma-su.
Lisätietoja


ETELÄ-HELSINKI

Flea Second Hand, Iso Roobertinkatu 11
Flean tyylikäs ja avara myymälä löytyy Punavuoresta, Iso Roobertinkadun ja Annankadun kulmasta. Trendikkäästi sisustetussa ja liikkeessä päivittäin vaihtuva Second Hand -tuotteiden valikoima. Vot myös tuoda myyntiin omat käyttämättömiksi jääneet vaatteesi. Yrityksen insta-tilillä saat ilmaisia vinkkejä ja inspiraatiota upeista tyyleistä ja väriyhdistelmistä.
Lisätietoja


Unnew
, Uudenmaankatu 16
Uudenmaankadulla huonekaluihin ja sisustustuotteisiin keskittyvä second hand -liike. Kahvilasta saat itsetehtyjä leivonnaisia sekä ostosten lomassa siemailtavaksi myös kuohuvaa.
Lisätiedot
UFF vintage, Bulevardi 30
Bulevardin UFFilta löydät laadukasta vintage-muotia. Kasvanut käytettyjen vaatteiden myynti taistelee pikamuodin kulutusta vastaan. Kasvu on ollut vauhdikasta ja seuraillut UFFin vintagetarjonnan kasvua. Lue lisää

Fida – Roba, Iso Roobertinkatu 28 
Fida lähetystorit on noin 30 myymälän kotimainen hyväntekeväisyyskirpputoriketju, jonka tuotoilla tuetaan Fidan tekemää avustustyötä yli 40 maassa. Avoinna ma-la.
Lisätietoja 

Punavuoren Patina, Sepänkatu 11
Itsepalvelukirppis, joka saa asiakkailta kiitosta hyvästä palvelusta. Paljon laadukkaita vaatteita ja löytöjä. Kirppikseltä saa myös kahvia ja tuoretta pullaa. 
Lisätiedot

Relove Freda
, Fredrikinkatu 25 
Reloven Fredan liike hoitaa koko myyntiprosessin hinnoittelusta esillepanoon ja myyntipaikan purkamiseen saakka. Relove panostaa hyväkuntoisiin ja ajankohtaisiin miesten ja naisten vaatteisiin, asusteisiin ja kenkiin.
Lisätiedot

Helsinki Flea Market, Merikannontie 3 
Taivallahden kupeessa, Hietsun ja Cafe Regatan välissä Merikannontiellä sijaitseva tsepalvepalvelukirpputori. Sisäänkäynti meille löytyy A-rapun luota talon päädystä. Helsinki Flea Market tarjoaa ihanteelliset olosuhteet asiakkailleen täyttäen tämän päivän itsepalvelukirpputorien vaatimukset mukaillen vanhaa ’kellarikirppis’-tunnelmaa. Tiloista löytyy itsepalvelukirpputorin lisäksi ”antiikki-alakerta”, josta voit löytää huolella haalittuja historiallisiakin esineitä kodin sisustukseen. Lisätiedot

Kirpputori Hietsumarket, Hietalahdenranta 11
Hietsumarketin itsepalvelukirpputori vuokraa myyntipaikkoja, myyntipöytiä ja vaaterekkejä.
Aukioloajat: ma–pe 10–17.30, la 10–15 ja su 11-15
Lisätietoja ja hinnasto

Kaivarin Kanuuna ja Kaivarin Kanuuna Classics Vuorimiehenkatu 27
Kaivarin Kanuunan itsepalvelukirpputorilla on myynnissä kodin tekstiilejä vaatteista sisustamiseen tarkoitettuja tekstiilejä myöten.
Viereen on avattu Classics, joka tarkoitettu arvokkaammille merkkivaatteille ja asusteille. Kanuunassa on myös pieni kahvinurkka. 
Lisätietoja ja hinnasto
Töölön Kanuunassa keittiötarvikkeita ja pieni lastenosasto (tiedot alempana).

Urbaani Legenda Second Hand, Mariankatu 17 
Mariankadun Urbaani Legenda on intohimoisena vintage asujen ja second handin sekä sisustusesineiden ystävänä tunnetun yrittäjä Tiia Ikosen second hand -liike. Laadukkaaseen second handiin kesittyvä Urbaani Legenda (Mariankatu 17) toimii itsepalvelukirppiksen periaatteella, mutta tarjoaa myös all inclusive -palvelun, jossa tavaroiden järjestely, hinnoittelu ja myyntipaikan ylläpito hoidetaan puolestasi. Yritys painottaa erityisesti laadukasta kauden muotia sekä asu- ja sisustusaarteita. 
Lisätietoja

Brand Secondhand Helsinki, Ruoholahdenkatu 10 
Brandsecondhand on uudenlainen muodin ja erilaisten hyväkuntoisten merkkituotteiden second hand myymälä, josta löytyy valikoimaa niin miehille kuin naisillekin. Laatuun panostavan myymälän tiloissa katumuoti, aidot vintagetrendit, luksusbrändit ja ketjuliikkeiden helmet vaihtavat omistajaa. Liike keskittyy hyväkuntoisiin vaatteisiin, kenkiin, laukkuihin ja asusteisiin. Kampissa sijaitseva myymälä on trendikäs, valoisa ja siisti. Liike hoitaa sekä tuotteiden myynnin että markkinoinnin asiakkaan puolesta. 
Lisätiedot

UFF vintage, Fredrikinkatu, Fredrikinkatu 36 (Kamppi)
Yksi UFFin vintage-liikkeistä. Kenkiä, asusteita ja kodintekstiilejä. Tietysti myös vintagea. Lahjoituksia otetaan vastaan vaatekeräys-palvelun kautta. Lisätietoja

Play it again, Sam, Rauhankatu 2
Menneiden vuosikymmenten vaatteisiin hurahtaneiden aarrekammio. Vuonna 1987 Arja Könösen perustama myymälä sijaitsee edelleen samoissa tiloissa ja on yksi Helsingin vanhimmista vintage -liikkeistä. Alusta asti myymälässä on sekä myyty että vuokrattu vaatteita ja asusteita. Koko olemassaolon ajan myymälässä ovat asioineet sekä elokuva- että viihdemaailman ammattilaiset ja kattava valikoima houkuttelee paikalle myös uteliaita matkailijoita ympäri maailman. Viimeksi tuotteita on nähty esimerkiksi Tuntemattomassa sotilaassa ja Putouksessa.
Lisätiedot

Kruunukirppu&Olkkari
, Mariankatu 12 

Kruunukirppu on lasten secondhandshop Kruununhaassa. Kruunukirppu on lasten merkkivaattieden second hand shop sekä palveleva lastenvaatteiden second hand shop. Kruunukirppiksen toisesta siivestä löytyy Urbaanin Legendan sisustustuotteita. 
Lisätiedot

Hietalahden Kirpputori ”Hietsun kirppis”, Bulevardi 42
Hietsun Kirppis toimii kesäisin. Myyntiin saa tuoda ainoastaan myyjän omassa taloudessa käytössä ollutta tavaraa. Uusia tuotteita, kukkia, elintarvikkeita tai eläimiä ei saa kaupata.
Kesäkaudella ma-su.

 Lopettaneet/tauolla 

Linnunlaulun huvilan kirppis, Linnunlauluntie
(Lopettanut syksyllä 2023) Ulkoa päin eläneen näköisessä puuhuvilassa Eläintarhan huvila-alueella löytyy kirppis, jota pitää huvilan 1970-luvulta saakka omistanut Aulis Junes. Helsinginkadulta Linnunlauluntietä ylöspäin käveltäessä näkyy huvila vasemmalla puolella määen päällä. Hulppea ja jättimäinen huvila pitää sisällään lukemattomia kirjoja, huonekaluja ja muuta historiallista tavaraa laidasta laitaan. Lisätietoja


Amado
,
Fredrikinkatu 25

Vuonna 2000 toimintansa aloittanut Amado lopetti toimintansa koronakeväänä. Amado auttoi asiakkaitaan myös erilaisten arki-, juhla-, teema-, promo -yms. tilaisuuksien stailauksessa.

Siion LähetyskirppisNordenskiöldinkatu 3 (Taka-Töölö)

Lähetyskirppiksellä on myynnissä vaatteita, kenkiä, laukkuja, huiveja, koruja, leluja, kirjoja, elektroniikkaa ja sisustustavaroita.
Tuotolla tuettiin Siion-seurakunnan ja Citymissionin toimintaa.

Konepajan Bruno, Aleksis kiven katu 17 A
Vallilan vanhalla konepaja-alueella viikonloppukirppiksiä järjestävä Bruno täytti taannoisen Valtterin kirpputorin jättämää aukkoa. Bruno oli myös vireä tapahtumakeskus. 

Oivan itsepalvelukirppis ravintola Oivan kulman takana. Paikassa myös pieni kahvila, jossa ehkä kaupungin edullisin kahvi.

Kirpputori JOTA, Vaasankatu 18 (Kallio)
Entinen Löytöretki-kirpputori on nyt JOTA-itsepalvelukirppis lopetti oman myymälänsä. "You probably have noticed that we have closed our own shop. However, you can still find us around. For example, we are at Kaivarin Kanuuna kirppis, table 12."

Ipanainen
, Siltasaarenkatu 2
Oli suosittu lastenvaatemyymälä ja kirpputori Hakaniemessä Pitkän sillan kupeessa entisen Subwayn tiloissa. Kirpparin lisäksi myi monenlaista merkkituotetta, kuten suosittuja Puky-potkupyöriä.

Kääntöpaikan Sunnuntaikirppikset, Intiankatu 1 (Toukola)
Kääntöpaikka on Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki -alueen kulttuuri- ja asukastalo. Talo toimii sekä avoimena pajatyyppisenä tilana asukkaille että monenlaisten harrastusryhmien ja tapahtumien tilana.
Kääntöpaikan kirppis on avoinna joka kuukauden toisena sunnuntaina. Myyntipaikat ovat maksuttomia!
Avoinna joka kuukauden toinen sunnuntai kello: 10-14  

Itsepalvelukirppis Zirppari, Kolmas Linja 28
Kolmannen linjan itsepalvelukirppikselle saatoit tuoda pieniä tai isoja tavaroita ja vaatteita. Pidetty kirppis, jossa palvelusta ei tingitty. 

Recci, Unioninkatu 45 (suljettu)
Recci oli moderni kierrätysmyymälä, jonka kautta tekstiilit lähtevät kiertoon joko sellaisenaan uudelleen myytäväksi tai raaka-aineeksi uusiokäyttöön. Recci pyrki siihen, että kaatopaikoille tai poltettavaksi joutuvat kymmenet miljoonat vaatekilot voisivat tulevaisuudessa ohjautua hyötykäyttöön. 

Recci Kallio
, Helsinginkatu 16 (suljettu)
Recci oli moderni kierrätysmyymälä, jonka kautta tekstiilit lähtevät kiertoon joko sellaisenaan uudelleen myytäväksi tai raaka-aineeksi uusiokäyttöön. Recci pyrki siihen, että kaatopaikoille tai poltettavaksi joutuvat kymmenet miljoonat vaatekilot voisivat tulevaisuudessa ohjautua hyötykäyttöön. 

Kampin Kirpputori
, Runeberginkatu 8

Itsepalvelukirpputori sijaitsi Hankenin vieressä ja kävelyetäisyydellä Kampin ostoskeskuksesta. Tilavalla kirpputorilla oli toistasataa myyntipaikkaa alakerrassa. Yläkerta oli tarkoitettu arvokkaimmille tavaroille.

Omakirppis KABOOM
!, Albertinkatu 46 (Kamppi)

Vallilasta Kamppiin muuttanut itsepalvelukirppis on lopettanut toistaiseksi.

Tuuliatuu, Krunikka


Pelastusarmeijan kirpputori, Mannerheimintie 90
Pelastusarmeijan kirpputori otti vastaan vaatetavaraa, tauluja, astioita ja kaikenlaista käyttötavaraa. 

Vallilan Stoori
, Sturenkatu 36
Itsepalvelukirppis, kahvila ja vinyylilevykauppa muutti Tuusulaan, vanhan apteekin paikalle. 

Wanhakierto-Finafynd – Runeberginkatu 33
Samarian hyväntekeväisyyskirppis, joka ei toimi enää Helsingissä. Myymälässä saattoi tehdä erikoisti löytöjä ja monet tavarat ovat uudenveroisia. Myymälä oli Tunturikadun ja Runebergin kadun kulmassa.

Kirpun tori

Pieni kirppis Arabianrannassa. Lopettanut 2014.

Vastuukirppis, Hämeentie 75 (Hermanni)
Vastuunkantajat ry:n kirpputorin tuotto käytettiin kuntoutuskoti Tarpoilan hyväksi. 

Samaria- Shop – Tunturikatu, Tunturikatu 18 (Töölö)

Samaria-Shop löytyy Tunturikadun ja Runeberginkadun kulmasta Töölössä. Myynnissä on mm. vaatteita, kodintavaraa ja huonekaluja.

Tähti-putiikki, Abrahaminkatu 6 (Kamppi)
Tähti on secondhand–vaatekauppa, joka toimi yhdessä Stop Huumeille ry:n kanssa. 


Stadissa tarjoaa vinkkejä vapaa-aikaan ja tapahtumatarjontaa vuoden ympäri.

Voit vinkata mukaan tapahtuman tai uutisen kotikulmiltasi.


Jaa sivu:(Translate page)

Vinkkaa tai lisää tapahtuma tähän paikkaan
Ehdota kiinnostavaa paikkaa


Osoite

Mannerheimintie 22
00100 Helsinki

Kuvan Kevät tutustuttaa yleisön kiinnostaviin uusiin taiteilijoihin
Lue lisää
Artesaanioluiden festivaali hemmottelee oluen ystäviä kesäisessä Viikissä
Lue lisää
BANNER1_ALT


Michelin-tähdet jaetaan ravintoloille ensi kertaa Suomessa
Lue lisää
Lintsi avautui uuteen kauteen kesän kynnyksellä
Lue lisää
Palapelinrakentamisen SM-kisat järjestetään ensimmäistä kertaa
Lue lisää
100-vuotistaivaltaan juhliva Gnistan lähtee historialliseen liigakauteen
Lue lisää
"Järjestyy" - Bugatti ovelle, yksityislentokone tai helikopteri pikana
Lue juttu
Itä-Pasilan katutaidekierroksilla sukelletaan tarinoihin teosten takana
Lue lisää
SCOPE-kollektiivi haluaa nostaa esiin nuoria tekijöitä
Lue juttu
"Sota apatiaa vastaan" - pop-up -näyttely pureutuu suomalaisen punkin historiaan
Lue lisää
Improvisaatio ja musikaali yhdistyvät luovalla tavalla Stella Polariksen uudessa esityksessä
Lue lisää
Tiina halusi korona-aikana piristystä arkeen - päätyi stand-up koomikoksi
Lue juttu
Mistä löytyvät maukkaimpia pizzoja tarjoavat ravintolat?
Katso täältä
Seagullsin kausi huipentuu finaaleihin korisliigassa
Katso pelit
Talvinen retkiluistelu on hauskaa ja onnistuu vaikka hokkareilla
Lue lisää
Munkkiniemeen avattiin ensimmäinen second hand -liike
Lue lisää
Tästä rakastetusta kaupasta löytyy makeaa joka makuun
Lue lisää
Heurekaan torstaisin vain kympillä koko kevään ajan
Lue lisää
Sofi Oksasen odotettu näytelmä saa kantaesityksensä keväällä
Lue lisää

Stand-up piristää harmaata arkea - Katso keikkatarjontaa
täältä
Ryhmäteatterin keväässä tragikoominen kuvaus selviytymisestä
Lue lisää
Second handin suosio jatkuu. Rediin avattiin myymälä lastenvaatteille
Lue lisää
Uuden pikaratikan varrelta löytyy paljon nähtävää
Katso tärpit
Värikäs kuplatee on suosittu ja eksoottinen juomaherkku
Lue lisää
Korkeasaaressa luvassa ilmaispäiviä jälleen syksyllä
Lue lisää
Tähtitaivasta pääsee ihailemaan Kaivarin talvisissa illoissa
Lue lisää
Käärijä paketoi menestyksekkään vuoden Kansalaistorin ilmaiskeikalla
Lue lisää
Ikoninen sisustusliike Day sulki ovensa Bulevardilla
Lue lisää
Vesipuistoissa polskitaan ja nautitaan - lämpimissä vesissä
Lue lisää
Tulevaisuuden taide hyödyntää tekoälyä luovasti ja leikitellen
Lue lisää
Tämä puisto täyttyy yleisöstä kukinnan aikaan, mutta on upea vuoden ympäri
Lue lisää
Kiasman ilmaisperjantaina kannattaa piipahtaa katsomassa nykytaiteen uusimmat tuulet
Lue lisää
Mistä löytyy seudun maukkaimmat burgerit? Nämä kannattaa testata
Lue lisää
Freestyle-futiksen taitaja Minna näyttää miten pallo kesytetään
Lue lisää
Tämä olutravintola vähentää hävikkiä tuoppi kerrallaan
Lue lisää
Kerro kokemuksesi paikasta. Mistä pidit tai mikä on erityisesti mainitsemisen arvoista? *

(maks. 500 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista, vain valinnainen nimimerkki)

Kuvavarmennus

Varmista laskutoimituksella, ettet ole robotti. / Make sure you are not a robot

captcha
Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi lasku klikkaamalla tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa) Load new calculation by clicking here

⭐ Voit myös nostaa ja promota tapahtumaasi tehokkaasti kauttamme.

If you want to promote your event, just ask about the options

Ota yhteyttä / Contact us at info(at)stadissa.fi.

* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Tarvitseeko paikan kuvaus mielestäsi muokkausta tai lisäystä? Kirjoita muokkaus-ehdotuksesi allaolevaan kenttään.

(maks. 1000 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista)

Kuvavarmennus

Varmista laskutoimituksella, ettet ole robotti. / Make sure you are not a robot

captcha
Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi lasku klikkaamalla tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa) Load new calculation by clicking here

⭐ Voit myös nostaa ja promota tapahtumaasi tehokkaasti kauttamme.

If you want to promote your event, just ask about the options

Ota yhteyttä / Contact us at info(at)stadissa.fi.

* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Ehdota kuvaa tähän paikkaan. Huomioithan, että sinulla tulee olla oikeudet kuvaan ja sen julkaisemiseen.

(maks. 20 kuvaa ja 500 kilotavua)

Kuvavarmennus

Varmista laskutoimituksella, ettet ole robotti. / Make sure you are not a robot

captcha
Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi lasku klikkaamalla tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa) Load new calculation by clicking here

⭐ Voit myös nostaa ja promota tapahtumaasi tehokkaasti kauttamme.

If you want to promote your event, just ask about the options

Ota yhteyttä / Contact us at info(at)stadissa.fi.

* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.