Keskustan ja kantakaupungin kirpputorit ja kierrätyskeskukset

Keskustan ja kantakaupungin kirpputorit alueen mukaan. Alla listattuna ensin Etelä-Helsingin ja ydinkeskustan, sitten Töölön ja muun kantakaupungin kirpputorit. Katso myös Muut Helsingin kirpputorit.

Hietalahden Kirpputori ”Hietsun kirppis”
, Bulevardi 42

Hietsun Kirppis toimii kesäisin. Myyntiin saa tuoda ainoastaan myyjän omassa taloudessa käytössä ollutta tavaraa. Uusia tuotteita, kukkia, elintarvikkeita tai eläimiä ei saa kaupata.
ma-su

Lisätiedot ja hinnasto 


Fida – Roba, Iso Roobertinkatu 28 
Fida lähetystorit on noin 30 myymälän kotimainen hyväntekeväisyyskirpputoriketju, jonka tuotoilla tuetaan Fidan tekemää avustustyötä yli 40 maassa. Avoinna ma-la.
Lisätietoja 

Punavuoren Patina, Sepänkatu 11
Itsepalvelukirppis, joka saa asiakkailta kiitosta hyvästä palvelusta. Paljon laadukkaita vaatteita ja löytöjä. Kirppikseltä saa myös kahvia ja tuoretta pullaa. 
Lisätiedot

Relove Freda
, Fredrikinkatu 25 
Reloven Fredan liike hoitaa koko myyntiprosessin hinnoittelusta esillepanoon ja myyntipaikan purkamiseen saakka. Relove panostaa hyväkuntoisiin ja ajankohtaisiin miesten ja naisten vaatteisiin, asusteisiin ja kenkiin.
Lisätiedot

Soul Vintage
, Helsinginkatu 6
Ennemmin laadukas vintage-shop kuin kirppis. Kiitelty ja suurella retrosydämellä rendikästä vintagea kauppaava liike. Tarjolla on mm. Levistä, nahkarotsia, farkkutakkeja, kenkiä, bändi t-paitaa ja muuta trendikästä ja hauskaa vaatetusta hyvällä maulla. Jo myymälässä vierailu on ispiroiva trippi vintagen maailmaan. 
Lisätiedot

Kampin Kirpputori
- Runeberginkatu 8
Itsepalvelukirpputori sijaitsee Hankenin vieressä ja kävelyetäisyydellä Kampin ostoskeskuksesta. Tilavalla kirpputorilla on toistasataa myyntipaikkaa alakerrassa. Yläkerta on tarkoitettu arvokkaimmille tavaroille. Avoinna: ma-pe 11-19 ja la-su 11-16.
Lisätietoja

Recci, Unioninkatu 45
Recci on moderni kierrätysmyymälä, jonka kautta tekstiilit lähtevät kiertoon joko sellaisenaan uudelleen myytäväksi tai raaka-aineeksi uusiokäyttöön. Recci pyrkii siihen, että kaatopaikoille tai poltettavaksi joutuvat kymmenet miljoonat vaatekilot voisivat tulevaisuudessa ohjautua hyötykäyttöön. Avoinna ma-su.
Recci 

Recci Kallio, Helsinginkatu 16
Kallion Recciin voi myös tuoda vanhoja verhoja ja muita tekstiilejä. Hyväkuntoiset myydään ja heikompilaatuiset lähtevät kierrätykseen ja materiaaliksi uusiotuotantoon. Myymälässä tarjolla hyvälaatuisia vaatteita, kenkiä, laukkuja, koruja, kodintekstiilejä. Erikseen lasten, naisten (myös isot koot) ja miesten osastot. Avoinna ma-la.
Recci

Helsinki Flea Market, Merikannontie 3
Taivallahden kupeessa, Hietsun ja Cafe Regatan välissä Merikannontiellä sijaitseva tsepalvepalvelukirpputori. Sisäänkäynti meille löytyy A-rapun luota talon päädystä. Helsinki Flea Market tarjoaa ihanteelliset olosuhteet asiakkailleen täyttäen tämän päivän itsepalvelukirpputorien vaatimukset mukaillen vanhaa ’kellarikirppis’-tunnelmaa. Tiloista löytyy itsepalvelukirpputorin lisäksi ”antiikki-alakerta”, josta voit löytää huolella haalittuja historiallisiakin esineitä kodin sisustukseen.
Lisätiedot


Kirpputori Hietsumarket
, Hietalahdenranta 11

Hietsumarketin itsepalvelukirpputori vuokraa myyntipaikkoja, myyntipöytiä ja vaaterekkejä.
Aukioloajat: ma–pe 10–17.30, la 10–15 ja su 11-15
Lisätietoja ja hinnasto

Kaivarin Kanuuna ja Kaivarin Kanuuna Classics Vuorimiehenkatu 27
Kaivarin Kanuunan itsepalvelukirpputorilla on myynnissä kodin tekstiilejä vaatteista sisustamiseen tarkoitettuja tekstiilejä myöten.
Viereen on avattu Classics, joka tarkoitettu arvokkaammille merkkivaatteille ja asusteille. 
Kanuunassa on myös pieni kahvinurkka.

Aukioloajat: ti-su
Lisätietoja ja hinnasto
 

Töölön Kanuunassa keittiötarvikkeita ja pieni lastenosasto (tiedot alempana).

UFF –Fredrikinkatu, Fredrikinkatu 36 (Kamppi)

UFF myy vaatteita, kenkiä, asusteita ja kodintekstiilejä. Fredan liikkeestä löytyy myös vintage-vaatteita.Lahjoituksia otetaan vastaan vaatekeräys-palvelun kautta.
Avoinna: ma-su 
Lisätietoja

Kruunukirppu&Olkkari, Mariankatu 12 
Kruunukirppu on lasten secondhandshop Kruununhaassa. Kruunukirppu on lasten merkkivaattieden second hand shop sekä palveleva lasten lelukauppa. Samassa yhteydessä oleva Olkkari on lifestyle liike kodin sisustajalle. Avoinna ti-la.
Kotisivut 


TÖÖLÖ

UFF - Mannerheimintie 
Myymälä sijaitsee Töölön Tullinpuomissa.
UFF myy vaatteita, kenkiä, asusteita ja kodintekstiilejä. Lahjoituksia otetaan vastaan vaatekeräys-palvelun kautta.
Avoinna: ma-su

UFF – Kamppi Runeberginkatu, Runeberginkatu 4 C
Myymälä sijaitsee Kampin ostoskeskuksen läheisyydessä.
UFF myy vaatteita, kenkiä, asusteita ja kodintekstiilejä. Lahjoituksia otetaan vastaan vaatekeräys-palvelun kautta.
Avoinna: ma-su
Lisätietoja

Kaivarin Kanuuna Töölö, Töölöntorinkatu 11
Kanuunan Töölön liikkeestä laadukkaiden second hand tuotteiden lisäksi lasten vaatteita, keittiötarvikkeita, lastenrattaita sekä miesten maailma. Lapsille oma lasten leluosasto ja leikkialue. Liikkeessä myös kahvila.
Lisätietoja

UFF – Mannerheimintie
, Mannerheimintie 104

Myymälä sijaitsee Töölön Tullinpuomissa.
UFF myy vaatteita, kenkiä, asusteita ja kodintekstiilejä. Lahjoituksia otetaan vastaan vaatekeräys-palvelun kautta.
Avoinna: ma-su
Lisätietoja

Relove, Sandelsinkatu 6 (Töölöntori)
Laadukas liike on enemmän second hand boutique kuin kirppari. Relovessa voi tehdä löytöjä laatumerkeistä ja muodin viimeisimmistä virtauksista kuin vintagestakin. Tyylikäs myymälä kutsuu tutkiskelemaan tai vain piipahtamaan kahvilassaan. Avoinna: ma-su. 
Lisätietoja 

DoM Itsepalvelukirpputori, Mannerheimintie 40
Iso näyteikkuna Mannerheimintielle, jossa esillä parhaimpia, joskin myös kalleimpia tuotteita. Kamera valvonnalla ja hälytysjärjestelmällä varustettu itsepalvelukirppis sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Töölössä.
Aukioloajat: ti-su
Lisätietoja 

Little Copenhagen, Töölönkatu 8 sekä Annankatu 12
Lastenvaateliiki Little Copenhagenin liikkeissä voi myydä hyväkuntoisia merkkilastenvaatteita itsepalveluperiaatteella.
Avoinna: ma-pe 10-18, la 10-16
LisätiedotJäähallin kirpputori
, Nordenskiöldinkatu 11-13 (Taka-Töölö)
Perinteinen Jäähallin Kirppis järjestetään lauantaisin ja sunnuntaisin lukuun ottamatta aikoja, jolloin hallissa on muuta ohjelmaa. Kirpputori on kiinni kesäisin.

Aukioloajat: la ja su 9-13.30
Lisätietoja ja hinnasto


VALLILA, KALLIO, TOUKOLA ja HAKANIEMI

Ipanainen
, Siltasaarenkatu 2
Suosittu lastenvaatemyymälä ja kirpputori Hakaniemessä Pitkän sillan kupeessa entisen Subwayn tiloissa. Kirpparin lisäksi myy monenlaista merkkituotetta, kuten suosittuja Puky-potkupyöriä.
Lisätiedot 

Itsepalvelukirppis Zirppari, Kolmas Linja 28
Kolmannella linjalla sijaitsevalle itsepalvelukirppikselle voit tuoda pieniä tai isoja tavaroita ja vaatteita. Pidetty kirppis, jossa palvelusta ei tingitä. Täällä voit tehdä löytöjä.

Lisätiedot


Aarteet Kiertoon
, Porthaninkatu 10 (Kallio) 
Monipuolinen kirpputori/kierrätyskauppa Neljännen ja Viidennen linjan välissä. Valikoimissa kodin tavaroita, kuten lamppuja, tuoleja, astioita, kukkapurkkeja, lyhtyjä, mattoja, koriste esineitä, tauluja, laukkuja, lasia ja posliinia sekä vaatteita.
Lisätietoja

Flea lasten lelukauppa, Kangasalantie, 6 (Vallila)
Fleassa lapsille mm. käytettyjä ja uusiakin leluja. Erityisen paljon Littlest Pet Shop hahmoja ja LPS tuotteita. Kauppa toimi ennen Kalliossa toisella linjalla ennen muuttoaan Vallilaan.
Lisätietoja

Konepajan Bruno, Aleksis kiven katu 17 A
Vallilan vanhalla konepaja-alueella viikonloppukirppiksiä järjestävä Bruno täyttää taannoisen Valtterin kirpputorin jättämää aukkoa. Bruno on myös vireä tapahtumakeskus ja sitä voi vuokrata yksityistilaisuuksiin. Avoinna su 10-15. 
Lisätietoja

Emmaus- Vallila
, Mäkelänkatu 54

Kirpputorille on esteetön pääsy myös pyörätuolilla. Myynnissä on mm. huonekaluja, vaatteita, verhoja, sängynpeittoja, kirjoja, äänitteitä ja astioita.
Kirpputorilla on noutopalvelu ja tuotto ohjataan Emmauksen työhön.
Aukioloajat: ti 11-18, ke-pe 11-17 ja la11-15
Lisätietoja
 


UFF - Arabia
Arabian kauppakeskuksen 2. kerroksen UFF-myymälässä laadukkaita second hand -vaatteita koko perheelle. Avoinna ma-su.
Lisätiedot

UFF – Hämeentie 4 
Hakaniemen myymälä on keskittynyt vintageen. UFFin muissa myymälöissä myös pieni määrä vintagea. Lahjoituksia otetaan vastaan vaatekeräys-palvelun kautta. 
Avoinna: ma-su 
Lisätietoja

Fida Hakaniemi, Hämeentie 5
Fida Hakaniemi Hämeentiellä. Myymälässä ei ole myynnissä huonekaluja.
Fidalla on maksullinen tavaroiden kotiinkuljetuspalvelu.
Lisätietoja

Wanhakierto-Finafynd – Runeberginkatu 33

Samarian hyväntekeväisyyskirppis, joka muuttanut Töölöön. Myymälässä voi tehdä erikoisti löytöjä ja monet tavarat ovat uudenveroisia. Myymälä Tunturikadun ja Runebergin kadun kulmassa.
Avoinna: ma-la
Lisätietoja

Kallio second hand,
Hämeentie 32

Pieni ja siisti second hand shop, jonka valikoimissa pääosin laadukkaita ja hyvällä maulla valikoituja tuotteita.
Avoinna: ti-pe 12-17, la 11-16
Lisätietoa

Fida Lähetystori – Hakaniemi
, Hämeentie 5 A

Fida lähetystorit on noin 30 myymälän kotimainen hyväntekeväisyyskirpputoriketju, jonka tuotoilla tuetaan Fidan tekemää avustustyötä yli 40 maassa.
Hakaniemen myymälässä ei ole myynnissä huonekaluja.
Aukioloajat: ma-pe 9-18 ja la 10-16
Lisätietoja
 

Fida Lähetystori – Sörnäinen, Hämeentie 31
Fida lähetystorit on noin 30 myymälän kotimainen hyväntekeväisyyskirpputoriketju, jonka tuotoilla tuetaan Fidan tekemää avustustyötä yli 40 maassa. Sörnäisissä on myynnissä huonekaluja. Fidalla on myös kuljetuspalvelu.
Aukioloajat: ma-pe 9-19 ja la 10-16
Lisätietoja
 


Vekarakirppis, Intiankatu 20
Vekarakirppis on huippusuosittu lastentarvike-kirpputori Kumpulassa. Itsepalvelukirppiksellä on myynnissä lastenvaatteita ja –tarvikkeita.  Tiloissa on leikkinurkkaus, hoitohuone, wc ja kahvio. Maksuvälineenä käyvät käteinen, pankkikortit ja Visa Electron. Vekarakirppis ottaa vastaan lahjoituksia ja noutaa ne tarvittaessa.
Avoinna: ti-su.
Lisätietoja

Kierrätyskeskus – Kyläsaari, Kyläsaarenkatu 8
Kyläsaaressa on myynnissä kaikenlaisia huonekaluja yöpöydistä ja sängyistä aina sohviin ja toimistokalusteisiin saakka. Kyläsaaresta löytyy myös takuukorjattuja ja huollettuja kodinkoneita, kuten pesukoneita, helloja sekä elektroniikkalaitteita (tietokoneita, printtereitä, videoita, stereoita ja televisioita). Tarjolla on niin ikään valaisimia, astioita, vaatteita ja urheiluvälineitä. Ilmaisosasto löytyy kaupan pihalla sijaitsevasta kontista.

Kyläsaaren kaupan alakerta on esteetön ja sinne pääsee lastenvaunujen kanssa. Yläkertaan vain portaat, ei hissiä. Erilliseen sohvamyymälään on yksi porras, ei luiskaa. Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, Mastercard, Visa ja Visa Electron.
Kierrätyskeskuksella on kotiinkuljetuspalvelu.
Avoinna: ma-su.
Lisätietoja

Kirpputori JOTA, Vaasankatu 18 (Kallio)
Entinen Löytöretki-kirpputori on nyt JOTA-itsepalvelukirppis. Aukioloajat: ma-su.
Lisätietoja


Lopettaneet 

Siion Lähetyskirppis
Nordenskiöldinkatu 3 (Taka-Töölö)
Lähetyskirppiksellä on myynnissä vaatteita, kenkiä, laukkuja, huiveja, koruja, leluja, kirjoja, elektroniikkaa ja sisustustavaroita.
Tuotolla tuettiin Siion-seurakunnan ja Citymissionin toimintaa.


Oivan itsepalvelukirppis ravintola Oivan kulman takana. Paikassa myös pieni kahvila, jossa ehkä kaupungin edullisin kahvi.

Kääntöpaikan Sunnuntaikirppikset, Intiankatu 1 (Toukola)

Kääntöpaikka on Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki -alueen kulttuuri- ja asukastalo. Talo toimii sekä avoimena pajatyyppisenä tilana asukkaille että monenlaisten harrastusryhmien ja tapahtumien tilana.
Kääntöpaikan kirppis on avoinna joka kuukauden toisena sunnuntaina. Myyntipaikat ovat maksuttomia!
Avoinna joka kuukauden toinen sunnuntai kello: 10-14  

Pikkumaatuska oli lastenvaatekirppis Mechelininkadulla lähellä Töölön kirjastoa. 


Omakirppis KABOOM!, Albertinkatu 46 (Kamppi)
Vallilasta Kamppiin muuttanut itsepalvelukirppis on lopettanut toistaiseksi.

Tuuliatuu, Krunikka


Pelastusarmeijan kirpputori, Mannerheimintie 90
Pelastusarmeijan kirpputori otti vastaan vaatetavaraa, tauluja, astioita ja kaikenlaista käyttötavaraa. 

Vallilan Stoori
, Sturenkatu 36
Itsepalvelukirppis, kahvila ja vinyylilevykauppa muutti Tuusulaan, vanhan apteekin paikalle. 

Kirpun tori

Pieni kirppis Arabianrannassa. Lopettanut 2014.

Vastuukirppis, Hämeentie 75 (Hermanni)
Vastuunkantajat ry:n kirpputorin tuotto käytettiin kuntoutuskoti Tarpoilan hyväksi. 

Samaria- Shop – Tunturikatu, Tunturikatu 18 (Töölö)

Samaria-Shop löytyy Tunturikadun ja Runeberginkadun kulmasta Töölössä. Myynnissä on mm. vaatteita, kodintavaraa ja huonekaluja.

Tähti-putiikki, Abrahaminkatu 6 (Kamppi)
Tähti on secondhand–vaatekauppa, joka toimi yhdessä Stop Huumeille ry:n kanssa. 
Ehdota kiinnostavaa paikkaa Lisää kokemuksesi

<a target=*_blank* href=*https://www.littlecopenhagen.fi/*>Little Copenhagen</a> <a target=*_blank* href=*http://yle.fi*>YLE</a> Grape Station second hand shop <a target=*_blank* href=*https://www.instagram.com/foundithelsinki/*>Foundithelsinki</a>
Ehdota kuvia paikkaan

Osoite

Mannerheimintie 22
00100 Helsinki

Reittiopas opastaa sinut perille. Syötä vain oma lähtöosoitteesi kenttään.

Kerro kokemuksesi paikasta. Mistä pidit tai mikä on erityisesti mainitsemisen arvoista? *

(maks. 500 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista, vain valinnainen nimimerkki)

Kuvavarmennus

Voit tällä laskutoimituksella helposti varmistaa meille (mikset myös itsellesi), ettet ole robotti.

captcha
Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi tehtävä klikkaamalla tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa)

Halutessasi nosta tapahtumaasi sivuilla vapaa-aikaa suunnittelevalle yleisölle. Voit laittaa kysymyksiä sivuista tai tarjouspyynnön meille osoitteeseen: info(at)stadissa.fi.

* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Tarvitseeko paikan kuvaus mielestäsi muokkausta tai lisäystä? Kirjoita muokkaus-ehdotuksesi allaolevaan kenttään.

(maks. 1000 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista)

Kuvavarmennus

Voit tällä laskutoimituksella helposti varmistaa meille (mikset myös itsellesi), ettet ole robotti.

captcha
Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi tehtävä klikkaamalla tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa)

Halutessasi nosta tapahtumaasi sivuilla vapaa-aikaa suunnittelevalle yleisölle. Voit laittaa kysymyksiä sivuista tai tarjouspyynnön meille osoitteeseen: info(at)stadissa.fi.

* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Ehdota kuvaa tähän paikkaan. Huomioithan, että sinulla tulee olla oikeudet kuvaan ja sen julkaisemiseen.

(maks. 20 kuvaa ja 500 kilotavua)

Kuvavarmennus

Voit tällä laskutoimituksella helposti varmistaa meille (mikset myös itsellesi), ettet ole robotti.

captcha
Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi tehtävä klikkaamalla tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa)

Halutessasi nosta tapahtumaasi sivuilla vapaa-aikaa suunnittelevalle yleisölle. Voit laittaa kysymyksiä sivuista tai tarjouspyynnön meille osoitteeseen: info(at)stadissa.fi.

* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.Stadissa.fi