Vappubrunssi Bodomin kartanolla
VAPPUBRUNSSI | ESPOO | BODOMIN KARTANO
Kartanon vappubrunssi on jälleen täällä! Juhlista vappua keskiviikkona 1.5. Bodomin Kartanon herkkuja notkuvalla vappubrunssilla. Alkuruuat voit noutaa noutopöydästä, jossa kokki myös leikkaa ja annostelee pääruuan. Juhlapäivän kruunaa upea jälkkäripöytä! Lämpimästi tervetuloa Bodomin Kartanon vappubrunssille!
Keskiviikkona 1.5.2024
Kattaukset klo 11.00–13.00, 13.30–15.30 ja 16.00–18.00
M E N U
Hinta 59,00 €
Lasillisella kuohuviiniä 64,00 €
Lapset 3 € / ikävuosi 12 vuoteen saakka
Alkuun
Vihersalaattia, yrttiversoja, retiisiä ja passionvinaigretteä (V, G)
Kartanon parsapiirakkaa paahdetuilla pinjansiemenillä (L, G)
Valikoima kartanon sillejä ja silakoita sekä pikkelöityä fenkolia (L, G)
Skagen käsinkuorituista katkaravuista, tuoretta tilliä ja ruisnappeja (M, saatavilla G)
Kasvisvaihtoehto keittiöstä: Sitruunainen tofuskagen, tilliä ja ruisnappeja (V, saatavilla G)
Kartanon perinteistä perunasalaattia ja suolakurkkua (L, G)
Caprese-salaattia kartanon tapaan, semikuivattua tomaattia, basilikaa ja mozzarellaa (L, G)
Oman uunin juurileipää ja ciabattaa (L, pyydettäessä G)
Pähkinävoita ja ruohosipuli-tuorejuustolevitettä (L, G)
Kartanon Carving-pöydästä
Kotimaista naudan flank steakia (M, G), punaviini- ja chimichurri-kastiketta (L, G)
Kermaperunaa ja kevätkauden kasviksia (M, G)
Kivikylän nakkeja, lihapullia ja kartanon ketsuppia (L, G)
Kasvisvaihtoehto pöytiin tarjoiltuna
Uppomunaa, broccoliini- pinaattipaistosta ja hollandaise-kastiketta (L, G)
Makeanhimoon
Tuoreita appelsiinisokeroituja minimunkkeja (L)
Kartanon kinuskimascarpone kreemiä, marjoja ja keksejä (L, saatavilla G)
Tyrniposset (L, G)
Suklaabrownie, tuorejuustoa ja vadelmaa (L saatavilla G)
Kartanon itse tehtyä simaa
Tuoremehua ja makuvesiä
Kahvia, teetä
https://bodominkartano.fi/vappubrunssi/
Tapahtumapaikka / Venue
Jaa valitsemassasi palvelussa:
Stadissa.fi tarjoaa vinkkejä vapaa-aikaan vuoden ympäri.
Voit vinkata mukaan tapahtuman tai uutisen Helsingin seudulta.










































































