Syötävä Helsinki -ruokaviikot
24.5.–16.6.2024
Helsingin kaupungin järjestämillä Syötävä Helsinki -ruokaviikoilla on teematapahtumia Helsingin ruoka- ja ravintolatarjonnan ympäriltä.
Tapahtumalla halutaan tuoda esiin Helsingin ravintola-, matkailu- ja tapahtuma-alan toimijoiden yhteisponnistus, jolla nostetaan esille kaupungin monipuolista ja kansainvälisen mittapuun mukaan laadukasta ruokakulttuuria. Teemaohjelmassa on useita ruoka-aiheisia tapahtumia.
Ruokaviikkojen tapahtumissa on mahdollista tutustua mm. satokauden tarjontaan Herttoniemen kartanon kaupunkilaisten oman pellon Raparperifestivaaleilla 12.6.
Syötävä Sunnuntai avaa ravintoloiden ovet poikkeuksellisesti sunnuntaina ja maanantaina 26.-27.5. Lue lisää
Sörkan Rinkula bagelileipomo tarjoaa tuoreita bageleita teeman mukaan, kuten Annalan puutarhan varhaiskaali-täytteellä. Kansalaistorilla Ciao Ciao Festivaaleilla 25.-26.5. taas tutustutaan italialaiseen kulttuuriin, jossa ruoka on tietysti keskeisessä roolissa. Villiyrttien saloihin voi sukeltaa huippukokki Sami Tallbergin opastuksella ilmaisissa työpajoissa Teurastamolla. Lue lisää
Kahvin historiasta kiinnostuneille aihetta avataan Hotelli- ja ravintolamuseon Kahvintuoksuinen Helsinki -kierroksilla. Kahvin ystävät pääsevät myös maistelemaan kahvia Tattarisuon Inka kahvipaahtimossa.
Suklaan ja viinin maistelua sekä suklaataiteilua ja kakkubuffet on tarjolla herkkusuille Fazer Experience vierailukeskuksessa 8. ja 11. kesäkuuta. Michelin-tähdet jaetaan ravintoloille ensi kertaa Suomessa ja Savoy-teatterissa. Tilaisuutta voi seurata kisakatsomossa Senaatintorin terasseilla.
Syö Helsinki -viikot tarjoavat annoksia tässä ajassa huokeaan 12 euron hintaan toukokuun ajan. Katso lisää
Syötävä Helsinki kaupungin sivuilla
Katso myös
Helsingin aamiais- ja brunssitarjontaa
Tapahtumapaikka / Venue
Jaa valitsemassasi palvelussa:
Stadissa.fi tarjoaa vinkkejä vapaa-aikaan vuoden ympäri.
Voit vinkata mukaan tapahtuman tai uutisen Helsingin seudulta.










































































