Eurooppalainen ruokatori
Miten modenalaista balsamietikkaa valmistetaan? Miltä maistuu Lombardian maakunnasta tuotu limoncello-liköörillä täytetty suklaakonvehti? Onko ranskalaisen leipurin tekemä patonki parempaa vai voittaako suomalainen mallaslimppu?
Näihin kysymyksiin löydät vastauksia Eurooppalaiselta ruokatorilta Lasipalatsin sisäpihalta. Tori on avoinna 14.-16.10.2011 sekä 19.-23.10.2011 joka päivä kello 12-19 (säävaraus).
Torilla on jättimäinen leipomoauto josta voi ostaa lämpimän patongin mukaansa, sekä ranskalaisia pateita ja juustoja tai voit nautiskella paikan päällä grillistä Toulousen- ja Merqezin makkaraa tuoreen patongin välissä. Jälkiruoaksi vielä maistuva creppe – Très bonne!
Suomeen saapuu ranskalaisia ja italialaisia kauppiaita joiden valikoimista löydät mm.
- Leipomoautosta vastaleivottua leipää, croissantteja ja tartaletteja
- Saippuaa ja laventelia Provencesta ja Marseillesista
- Pateita ja kuivattuja makkaroita Auvergnen alueelta
- n. 80 erilaista ranskalaista juustoa
- Jokaisen ranskattaren ”must” – värikkäät madagaskarilaiset ostoskorit
- Balsamietikkaa ja hunajaa Italian Modenan maakunnasta
- Makeisia ja leivonnaisia Lombardiasta
Tapahtumapaikka / Venue
Jaa valitsemassasi palvelussa:
Stadissa.fi tarjoaa vinkkejä vapaa-aikaan vuoden ympäri.
Voit vinkata mukaan tapahtuman tai uutisen Helsingin seudulta.









































































