April Jazz Festival 2014: Kari Ikonen Trio
Kari Ikonen Trio
Uusi erilainen jazzpianotrio, jonka ekspressiivinen ja innovatiivinen keitos koostuu parhaista eurooppalaisista raaka-aineista, vankasta afro-amerikkalaisen keittotaidon perinteestä ja hienoimmista itämaisista mausteista. Chef Kari Ikonen laatii tiiminsä kanssa menun, jossa yhdistyy luontevasti Ikosen omat luomukset sekä tuoreet tulkinnat perinteisistä armenialaisista herkuista ja muiden muassa mestarikokkien Coltrane ja Shorter klassikkoresepteistä. Kari Ikonen palkittiin viime vuonna Suomen Jazzliiton Yrjö -palkinnolla, jota pidetään arvostetuimpana kotimaiselle jazzmuusikolle myönnettävänä tunnustuksena.
Kari Ikonen, piano
Ara Yaralyan, kontrabasso
Markku Ounaskari, rummut
Kuva: Tanja Ahola
Artistin kotisivut: http://www.kariikonen.com/kari-ikonen-trio/
Festivaalin kotisivut: www.apriljazz.fi
Järjestäjä: Espoo Big Band ry
Jazzillallinen Ravintola Kylässä
Nauti herkullinen illallinen Ravintola Kylässä ennen konserttia tai sen jälkeen! Helmikuussa avattava Kylä tarjoilee April Jazz –pääsylipulla herkullisen menun hintaan 49€/henkilö. Kylä sijaitsee Tapiontorilla, aivan konserttipaikkojen läheisyydessä. Pöytävaraukset 5.2. alkaen: ravintola@tapiolankyla.fi, www.tapiolankyla.fi (sivut avautuvat tammikuussa).
• Korkeatasoinen illallismenu 49€/henkilö
• Kattauksen aikana livemusiikkia
• Keskiviikosta perjantaihin (23.-25.4.) konserttia edeltävät kattaukset klo 17.00-19.30 ja konsertin jälkeiset kattaukset klo 20.00-23.00.
• Lauantaina (26.4.) konserttia edeltävä kattaus klo 16.00-19.00 ja konsertin jälkeinen kattaus 19.30-23.00.
Illallispaketin varaaminen ja maksaminen:
• Varaa pöytä haluamastasi kattauksesta ensisijaisesti sähköpostilla: ravintola@tapiolankyla.fi
• Mainitse varauksen yhteydessä päivämäärä, varauksen alkamisaika, seurueen henkilömäärä sekä mielellään myös pääruokavalintanne (liha, kasvis vai kala) ja mahdollinen erikoisruokavalio.
• Varauksen jälkeen saat ravintolasta sähköpostitse illallispaketin maksuohjeet. Varaus vahvistuu kun maksu on rekisteröitynyt ja maksamaton varaus peruuntuu.
Menu
Kermaista parsakeittoa ja talon leipää
***
Glaseerattua villisian niskaa, Korvasieniperunaa, Palsternakkaa
tai
Paahdettua kurpitsaa, Timjamiperunakakkua, Palsternakkasipsejä, Pinjansiemeniä, Persiljaöljyä
tai
Miedosti savustettua siikaa, Korvasieniperunaa, Muhennettua maa-artisokkaa
***
Kylän suklaakakkua ja jäätelöä
Muista myös perinteiset jatkojamit Sokos Hotel Tapiola Gardenissa keskiviikosta lauantaihin – vapaa pääsy!
Tapahtumanumero R-kioskilla: 106560
Tapahtumapaikka / Venue
Jaa valitsemassasi palvelussa:
Stadissa.fi tarjoaa vinkkejä vapaa-aikaan vuoden ympäri.
Voit vinkata mukaan tapahtuman tai uutisen Helsingin seudulta.







































































