Tulevaisuustorstai: Miltä tulevaisuus maistuu?
Hinta: vapaa pääsy
Ajankohdat:
Tapahtumasta:
Illan aiheena on tulevaisuuden ruoka. Aiheeseen liittyviin kysymyksiin vastaa vieraamme, biotieteiden tohtori Lauri Reuter.
Tulevaisuudessa uudet teknologiat sekä ilmastonmuutoksen ja väestönkasvun kaltaiset megatrendit haastavat sen, miten kulutamme ja tuotamme ruokaa.
Monesti julkisuudessa haastateltu biotieteiden tohtori Lauri Reuter on yksi uuden, kestäviä ruokainnovaatioita tukevan rahaston perustajista. Aiemmin hän on työskennellyt VTT:llä kasvibiotekniikan laitoksella tutkijana.
Reuter on yksi harvoista suomalaisista, joka on päässyt opiskelemaan maineikkaaseen Singularity Universityyn Kalifornian Piilaaksossa.
Lauri Reuter uskoo, että tulevaisuudessa tuotamme ruokaa päästöttömästi ja niin, että sitä riittää koko maapallon kasvavalle väestölle.
Saamme Lauri Reuterilta vastauksia moniin kysymyksiin. Entä jos tulevaisuuden ruoka kasvaa peltojen ja navettojen sijaan maanalaisissa vertikaaliviljelmissä tai suljetuissa bioreaktoreissa? Haarukan ja veitsen tietää jokainen, mutta mitä ovat geenisakset ja miten ne liittyvät tulevaisuuden ruokaan? Tyhjästä on vaikea nyhjäistä, mutta onko ilmasta mahdollista tehdä ruokaa?
Tilaisuuden järjestävät Tulevaisuuskoulu ja Annantalo. Tapahtuma on avoin ja maksuton. Paikalle ovat tervetulleita lapset, nuoret ja kaikki tulevaisuuden ruuasta kiinnostuneet!
Mielenkiintoisiin kysymyksiin sukelletaan syksyn ajan kerran kuussa Tulevaisuustorstaina, jolloin eri ikäiset osallistujat pääsevät kuulemaan, ja keskustelemaan vaihtuvista tulevaisuusaiheista suomalaisten huippuasiantuntijoiden kanssa.
Tulevaisuustorstai vielä myös 12.12.
http://www.annantalo.fi/fi/tapahtumat/event/13A985945DD731AE59C9EF43A300E9C0/Milt__tulevaisuus_maistuu_
https://www.facebook.com/events/543732926401968/
Tulevaisuudessa uudet teknologiat sekä ilmastonmuutoksen ja väestönkasvun kaltaiset megatrendit haastavat sen, miten kulutamme ja tuotamme ruokaa.
Monesti julkisuudessa haastateltu biotieteiden tohtori Lauri Reuter on yksi uuden, kestäviä ruokainnovaatioita tukevan rahaston perustajista. Aiemmin hän on työskennellyt VTT:llä kasvibiotekniikan laitoksella tutkijana.
Reuter on yksi harvoista suomalaisista, joka on päässyt opiskelemaan maineikkaaseen Singularity Universityyn Kalifornian Piilaaksossa.
Lauri Reuter uskoo, että tulevaisuudessa tuotamme ruokaa päästöttömästi ja niin, että sitä riittää koko maapallon kasvavalle väestölle.
Saamme Lauri Reuterilta vastauksia moniin kysymyksiin. Entä jos tulevaisuuden ruoka kasvaa peltojen ja navettojen sijaan maanalaisissa vertikaaliviljelmissä tai suljetuissa bioreaktoreissa? Haarukan ja veitsen tietää jokainen, mutta mitä ovat geenisakset ja miten ne liittyvät tulevaisuuden ruokaan? Tyhjästä on vaikea nyhjäistä, mutta onko ilmasta mahdollista tehdä ruokaa?
Tilaisuuden järjestävät Tulevaisuuskoulu ja Annantalo. Tapahtuma on avoin ja maksuton. Paikalle ovat tervetulleita lapset, nuoret ja kaikki tulevaisuuden ruuasta kiinnostuneet!
Mielenkiintoisiin kysymyksiin sukelletaan syksyn ajan kerran kuussa Tulevaisuustorstaina, jolloin eri ikäiset osallistujat pääsevät kuulemaan, ja keskustelemaan vaihtuvista tulevaisuusaiheista suomalaisten huippuasiantuntijoiden kanssa.
Tulevaisuustorstai vielä myös 12.12.
http://www.annantalo.fi/fi/tapahtumat/event/13A985945DD731AE59C9EF43A300E9C0/Milt__tulevaisuus_maistuu_
https://www.facebook.com/events/543732926401968/
Tapahtumapaikka / Venue
Jaa valitsemassasi palvelussa:
Stadissa.fi tarjoaa vinkkejä vapaa-aikaan vuoden ympäri.
Voit vinkata mukaan tapahtuman tai uutisen Helsingin seudulta.







































































