BANNER1_ALT


Pohjois-, Itä- ja Länsi-Helsingin brunssit

Keskustan ulkopuolella on erinomaisia brunssipaikkoja, joskaan valikoimaa ei hurjasti ole. Varmista aina ravintolan sivuilta mahdolliset poikkeukselliset aukioloajat. Katso myös muut Helsingin brunssipaikat

TreffiPub, Hiihtomäentie 14 (Herttoniemi)
Vaihtuva brunssi joka sunnuntai. Brunssilla nähdään myös live-esiintyjiä. Maukkaita teemabrunsseja eri puolilta maailmaa. Brunssia saa sunnuntaisin klo 10-15.30.
TreffiPub 

Puotilan Kartano, Puotilantie 7 (Puotila)
Itä-Helsingin merellisessä miljöössä sijaitseva historiallinen Puotilan Kartano kutsuu nauttimaan tasokkaista makuelämyksistä sekä lämminhenkisestä kartanotunnelmasta.  Varaa pöytä (suositellaan) Kartanon lauantai- ja sunnuntaibrunssille ja rentoudu herkullisten makujen äärellä. Ruokailumahdollisuus myös ulkona terassilla.
Brunssi lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-14.30
www.puotilankartano.fi 

Mo Cafe
, Malmiasematie 6 (Malmi)
Malmilla toimiva marokkolaistyylinen ravintola tarjoaa brunssia, joka on pidetty paikallisten keskuudessa. Notkuvien pöytien antimissa on huomioitu myös vegaanit ja lapsiperheet.
Brunssi lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-17.
Mo Cafe

Centrum Alejandra, Välimerenkatu 5 (Jätkäsaari)
Jätkäsaaren Alejandrassa brunssia on tarjoilla lauantaisin klo 11-16.00. Pääruoka tarjoillaan pöytiin. Tarjolla slaavilaista ja eurooppalaista ruokaa. Alkuruoat, jälkiruoat ja juomat noudetaan seisovasta pöydästä. 

Alejandra

HofS Brasserie, Pakilantie 56, 00660 Helsinki (Pakila)
Pakilastakin löytyy oiva ravintola brunssitarpeisiin. Perinteinen runsas kattaus talon omilla leivillä. Brunssi lauantaisin klo 10-15
http://ravintola.hofs.fi/ 

Cafe Stoa, Turunlinnantie 1 (Itis)
Cafe Stoa tarjoaa monikulttuurisia makuja brunssillaan joka lauantai ja sunnuntai Kulttuurikeskus Stoan ravintolassa. Täällä voit yhdistää helposti leppoisan viikonloppupäivän kulttuurista ja brunssista nauttien. 
Kattaukset la-su kello 11.00 ja 13.00
http://www.stoa.fi/en/cafe

Cafe Sose, Koskelantie 56 (Käpylä)
Pieni kasvisruokapainotteinen kahvila, joka panostaa terveellisiin ja tuoreisiin raaka-ainseisiin ja tarjoaa lähiruokaa kun se on mahdollista (kasvukaudella). Brunssi sunnuntaisin klo 11-13:30. Pöytävarausta suositellaan, mutta tilaa voi myös löytyä paikanpäälle saapuville.
Cafe Sose

Happy Friends, Vattuniemenkatu 13 (Lauttasaari)
Lauttasaaren parasta brunssia tarjoaa Happy Friends -ravintolasta. Brunssilla suositaan kotimaisia raaka-aineita ja tarjolla muiden herkkujen lisäksi mm. sushilajitelma. Näyttävä suklaaputous jälkkäripöydässä on lasten hitti. 
Brunssi la-su 11-15:30.
http://www.happyfriends.fi/brunssi/

Faro, Kellosaarenranta 2 (Ruoholahti)
Faro sijaitsee idyllisessä ympäristössä Ruoholahden kanavan varrella. Brunssi sisältää runsaan salaattipöydän, maistuvia lämpimiä ruokia sekä herkullisen jälkiruokapöydän. Faron brunssi lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11-15. 
http://www.faroravintola.fi/ 

Blue Peter, Vattuniemen puistotie 1 (Lauttasaari)
Lauttasaaren merellisessä ja legendaarisessa Blue Peterissä on sunnuntaisin katettuna koko perheen herkullinen brunssihenkinen noutopöytä. Blue Peterin sunnuntaibrunssin maut täyttävät vaativankin herkuttelijan odotukset. Monipuolisten pääruokien ohella tarjolla on raikkaita makuja salaatti- ja alkupalapöydästä upeita jälkiruokia unohtamatta.  Brunssia saa sunnuntaisin klo 12-16. Pöytävarausta suositellaan.
http://bluepeter.fi

 

Ei brunssia enää/tauolla:

---------------------

Gate1, Malmin lentoasema
Malmin lentokentän kahvila Gate1:n runsas brunssi on tauolla. Gate1 -kahvilan brunssi oli lentoharrastajien ja lapsiperheiden suosiossa. 

Ravintola Stansvik, Stansvikintie 1 (Laajasalo)
Stansvikin brunssit tauolla talvella. Kesäbrunssi tarjotaan hienoissa maisemissa Laajasalossa. Brunssille voi saapua myös omalla veneellä vierassatamaan. Tarjolla laadukkaita raaka-aineita läheltä luomu-painotuksella. Myös oman leipomon luomuleipää, jota voi ostaa myös kotiin. 
Sunnuntaisin klo 12 ja 15.
http://www.stansvik.fi/ 

Ravintola Koskenranta, Vanhankaupunginkoski 
Runsas ja monipuolinen, ruokaisa brunssi tunnelmallisen Vanhankaupunginlahden kosken kupeessa, Helsingin syntysijoilla. 

Alia
, Mustikkamaankuja 1

Vanhan kartanomiljöön kiireetön brunssi on tauolla. Kartano keskittyy toistaiseksi yksityistilaisuuksien ja häiden järjestämiseen. 

Macumaa (ent. Dylan Pink), Kornetintie 3 (Pitäjänmäki)
Ei tarjoa enää brunssia.

Dylan Kottby, Mäkitorpantie 3 (Oulunkylä)
Käpylän Dylanin brunssi on lopetettu. Kuitenkin erikoisjuhlapäivinä brunssia tarjotaan (isän- ja äitienpäivänä sekä vappuna).

Ravintola Lähiö, Karavaanikatu 4 (Rastilan kartano)
Ravintola Lähiö ei tarjoa enää brunssia sunnuntaisin.


Dylan Arabia, Hämeentie 153 b (Arabianranta)
Brunssipaikkojen pioneeri helsingin Arabianrannassa on lopettanut brunssitarjoilun. Menestyskonseptia oli yksi pitkäikäsimpiä ja pohjoisen kantakaupungin suosikki. Runsas ja maukas salaattipöytä jäi monien mieleen. Myös ravintolan oranssit retro-muovikalusteet.

Ehdota kiinnostavaa paikkaa Lisää kokemuksesi

BANNER1_ALTEhdota kuvia paikkaan

Osoite

Itäkatu 1
00930 Helsinki

Kerro kokemuksesi paikasta. Mistä pidit tai mikä on erityisesti mainitsemisen arvoista? *

(maks. 500 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista, vain valinnainen nimimerkki)

Kuvavarmistus

captcha
Jos laskutoimitus on liian vaikea tai päivitit puuttuvan kentän, lataa uusi tehtävä tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa)
* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Tarvitseeko paikan kuvaus mielestäsi muokkausta tai lisäystä? Kirjoita muokkaus-ehdotuksesi allaolevaan kenttään.

(maks. 1000 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista)

Kuvavarmistus

captcha
Jos laskutoimitus on liian vaikea tai päivitit puuttuvan kentän, lataa uusi tehtävä tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa)
* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Ehdota kuvaa tähän paikkaan. Huomioithan, että sinulla tulee olla oikeudet kuvaan ja sen julkaisemiseen.

(maks. 20 kuvaa ja 500 kilotavua)

Kuvavarmistus

captcha
Jos laskutoimitus on liian vaikea tai päivitit puuttuvan kentän, lataa uusi tehtävä tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa)
* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.