Kallio Kipinöi

Hinta: vapaa pääsy
Ajankohdat:
Lisätietoa:

Kallio Kipinöi taas 20.11. –28.11. Kaupunkifestivaalin yksi keskeisimpiä tapahtumapaikkoja on Teatteri Kallio. Intiimissä kulttuuritilassa on ohjelmaa festivaalin jokaisena päivänä. Tarjolla on kiinnostavia musiikkiesityksiä,  luentoja, lastenohjelmaa sekä teatteria.


Kipinöi –avausta vietetään Teatteri  Kalliossa 20.11. klo 19. Esiintymässä on Suomen parhaaksi nenähuilun soittajaksi tituleerattu, sekä Konsta Jylhä -laulutekijäkisan voittaja Tero ”Gondoli Tero” Pajunen. Gondoli-Teron lauluista löytyy niin herkkyyttä kuin humoristisuutta. Hän tarinoi mm. toiseen maailmaan matkanneesta ystävästään Enkelisiivestä ja valottaa kuolemansa jälkeisiä seikkailujaan uurnassa. Lisäksi hän on selvittänyt, mitä rakkaus on. Kahvila avoinna alkaen klo 18. 


Lauantaina 21.11. teatterilla on Kipinöi -viikon päälastentapahtuma Lasten Kallio kipinöi alkaen klo 14.30. Lastenlauantaissa seikkailevat YaRRRi PiRaatti sekä Kisu-Neito ja vievät hauskalle matkalle satujen maailmaan ja merille. Päivä toteuttaa yhteistyössä Kamiter Ars ja Kallion Kulttuuriverkosto. Sunnuntaina 22.11. teatterilla tarjotaan kulttuurilounas, alkaen klo 12,  jossa musisoi Tuija Rantalainen.


Maanantaina 23.11. klo 19 Teatteri Kallion lavalle nousee itseään ”Mielivaltaista singer-songwriter-musiikkia esittäväksi yhtyeeksi määrittelevä  Sirja & Konfuusio. Yhtye valmistellee juuri ensimmäistä pitkäsoittolevyään. Yhteen keulahahmo Sirja Puurtinen on nuoresta iästään huolimatta varsin kokenut laulaja-lauluntekijä ja muusikko.  Samaan maineikkaaseen Puurtisen taiteilijasukuun  kuuluu myös HIM –yhteen kosketinsoittaja Emerson Burton, Sirjan iso-veli.


Tiistaina  24.11. klo 19 Kallion kävelyfestivaalin keskustelu- ja luentoillassa puolestaan FM Soili Poikonen esittelee Helsingin laajaa ja monipuolista kirkkorakennusten kirjoa. Samaan aikaan  Keskiviikkona 25.11. on jopa koko festivaalin kiinnostavin konsertti, kun kotimaisten jazzlupausten muodostama kokoonpano Bowman-trio kertoo musiikin keinoin ruotsalaisen 1950-luvulla Amerikan länsirannikolle muuttaneen Johan Bowmanin tarinan. "Mies joka valloitti Mount Everestin, Pakeni Saharassa Erwin Rommelia ja toimi CIA:n agenttina".


Torstai 26.11. klo 19 Metropolian muotoilijaopiskelijat esittelevät ideoita Ympyrätalon kioskien  uusiokäytöstä. Seudun asukkaiden ideoiden pohjalta syntyi joukko ideoita kohteen elävöittämiseksi.


Teatteri Kallion päätösviikonloppu tarjoaa perjantaina 27.11. Jaetaan -yhteisön Jaetaan-juhlat, jossa kaikki ohjelma ja tarjoilu ovat sellaista, mitä joku haluaa jakaa toisten ihmisten kanssa ilman vaatimusta maksusta tai vaihdosta. Lauantai 28.11. klo 19 teatterin lavalla esitetään näytelmä #Pitsa, se on  Kolmen kohtalon kertomus nykypäivän Suomesta. Sunnuntaina 29.11. klo 18 alkaen tarjolla vielä Shaibalaiba! –tarinaklubiTeatteri Kallion osoite on Siltasaarenkatu 28.


Kallio Kipinöi –kulttuuriviikkon koko ohjelma


Kallio kipinöi näyttelyt


http://www.kallionkulttuuriverkosto.fi/

Kaarlenkatu 1
00530 Helsinki

HSL Reittiopas opastaa perille julkisilla. Syötä oma lähtöosoitteesi kenttään.

Kerro kokemuksesi paikasta. Mistä pidit tai mikä on erityisesti mainitsemisen arvoista? *

(maks. 500 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista, vain valinnainen nimimerkki)

Kuvavarmistus

captcha
Jos koodi on liian vaikea, lataa uusi tästä
* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Tarvitseeko paikan kuvaus mielestäsi muokkausta tai lisäystä? Kirjoita muokkaus-ehdotuksesi allaolevaan kenttään.

(maks. 1000 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista)

Kuvavarmistus

captcha
Jos koodi on liian vaikea, lataa uusi tästä
* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Ehdota kuvaa tähän paikkaan. Huomioithan, että sinulla tulee olla oikeudet kuvaan ja sen julkaisemiseen.

(maks. 20 kuvaa ja 500 kilotavua)

Kuvavarmistus

captcha
Jos koodi on liian vaikea, lataa uusi tästä
* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.