Irti rannasta - Meripaviljonki avaa ovensa
Kelluvan panoraamaravintoIa Meripaviljongin rakennustyöt ovat edenneet loppusuoralle. Keskellä merellistä Helsinkiä sijaitseva Meripaviljonki avataan asiakkaille kevään kynnyksellä, 8. huhtikuuta 2015. Meripaviljongin à la carte –ruokalista kutsuu erityisesti kalan ja äyriäisten ystävät herkuttelemaan.
Modernista ja valoisasta Meripaviljongista avautuu ainutlaatuiset vuodenaikojen mukaan vaihtuvat panoraamanäkymät Eläintarhanlahdelle. Graniittiravintolat Oy:n keittiötoimenjohtaja Marko Helenius luotsaa Meripaviljongin kala- ja äyriäispainotteista keittiötä. Ravintolan ulkoisissa puitteissa aistittava keveys on otettu huomioon raaka-aineissa.
”Meiltä saa tuoretta kalaa ja äyriäisiä joka päivä, ja huomioimme Meripaviljongin tarjonnassa vaihtuvat sesongit. Kesäkaudella panostamme mm. raikkaisiin tuoreisiin kasviksiin, marjoihin sekä klassisiin kala- ja rapuherkkuihin”, Helenius linjaa.
Meripaviljonki on ravintola, joka edustaa suomalaisen keittiön huippuosaamista. Keittiössä suositaan kotimaisia raaka-aineita, minkä lisäksi tarjolla on pohjoismaisia makuja. ”Annokset ovat keveydestään huolimatta runsaat - emme harrasta piperrystä. Haluamme tarjota Meripaviljongin herkkuja niin yksityis- kuin yritysasiakkaille - hintatasomme sopii kaikille”, Marko Helenius korostaa.
Ravintola Meripaviljonki on avoinna ympäri vuoden, seitsemän päivää viikossa, lounaasta iltaan. Asiakaspaikkoja on à la carte –ravintolana 170. Meripaviljongissa on lisäksi erinomaiset mahdollisuudet järjestää yksityistilaisuuksia enimmillään 200 hengelle (cocktail-tilaisuudet 290). Ravintola on osa Paasitornin täyden palvelun kokous- ja kongressikeskuksen muodostamaa kokonaisuutta ja tarjoaa runsaasti uusia vaihtoehtoja myös kokousjärjestäjille.
Meripaviljongin arkkitehtisuunnittelusta vastaa Arkkitehtitoimisto Freese Oy ja pääurakoinnista Europlan Engineering Oy. Meripaviljongin rakennuttaja on Helsingin Työväenyhdistys ry. Meripaviljongin ravintolaliiketoimintaa harjoittaa Ravintolakolmio-ryhmän Graniittiravintolat Oy, joka vastaa myös Paasitornin yhteydessä toimivan neljän muun ravintolan (Juttutupa, Graniittilinna, Paasiravintola ja Paasin Kellari) toiminnasta. Meripaviljongin myötä Ravintolakolmio-ryhmä kasvaa 18 ravintolan kokonaisuudeksi, joka työllistää Helsingissä yli 250 henkilöä.
http://www.ravintolameripaviljonki.fi/
Pääkaupunkiseutu on täynnä upeita vapaa-ajan kohteita ja tapahtumatarjontaa riittää vuoden ympäri.
Vinkkaa tästä valitsemassasi kanavassa:
Lintsin avautuminen on lähes varma kevään merkki |
Manta viettää vappua Vantaalla, lakitustapahtuma nähdään Helsingissä |
Kuvan Kevät tutustuttaa yleisön kiinnostaviin uusiin taiteilijoihin |
Artesaanioluiden festivaali hemmottelee oluen ystäviä kesäisessä Viikissä |
Michelin-tähdet jaetaan ravintoloille ensi kertaa Suomessa |
Palapelinrakenteamisen SM-kisat järjestetään ensimmäistä kertaa |
100-vuotistaivaltaan juhliva Gnistan lähtee historialliseen liigakauteen |
"Järjestyy" - Bugatti ovelle, yksityislentokone tai helikopteri pikana |
Itä-Pasilan katutaidekierroksilla sukelletaan tarinoihin töiden takana |
SCOPE-kollektiivi haluaa nostaa esiin nuoria tekijöitä |
"Sota apatiaa vastaan" - pop-up -näyttely pureutuu suomalaisen punkin historiaan |
Improvisaatio ja musikaali yhdistyvät luovalla tavalla Stella Polariksen uudessa esityksessä |
Tiina halusi korona-aikana piristystä arkeen - päätyi stand-up koomikoksi |
Mistä löytyvät maukkaimpia pizzoja tarjoavat ravintolat? |
Seagullsin kausi huipentuu jatkopeleihin korisliigassa |
Talvinen retkiluistelu on hauskaa ja onnistuu vaikka hokkareilla |
Munkkiniemeen avattiin ensimmäinen second hand -liike |
Tästä rakastetusta kaupasta löytyy makeaa joka makuun |
Heurekaan torstaisin vain kympillä koko kevään ajan |
Sofi Oksasen odotettu näytelmä saa kantaesityksensä keväällä |
Stand-up piristää harmaata arkea - Katso keikkatarjontaa |
Ryhmäteatterin keväässä tragikoominen kuvaus selviytymisestä |
Second handin suosio jatkuu. Rediin avattiin myymälä lastenvaatteille |
Uuden pikaratikan varrelta löytyy paljon nähtävää |
Värikäs kuplatee on suosittu ja eksoottinen juomaherkku |
Korkeasaaressa luvassa ilmaispäiviä jälleen syksyllä |
Käärijä paketoi menestyksekkään vuoden Kansalaistorin ilmaiskeikalla |
Tulevaisuuden taide hyödyntää tekoälyä luovasti ja leikitellen |
Ikoninen sisustusliike Day sulki ovensa Bulevardilla |
Vesipuistoissa polskitaan ja nautitaan - lämpimissä vesissä |
Tämä puisto täyttyy yleisöstä kukinnan aikaan, mutta on upea vuoden ympäri |
Kiasman ilmaisperjantaina kannattaa piipahtaa katsomassa nykytaiteen uusimmat tuulet |
Mistä löytyy seudun maukkaimmat burgerit? Nämä kannattaa testata |
Freestyle-futiksen taitaja Minna näyttää miten pallo kesytetään |
Tämä olutravintola vähentää hävikkiä tuoppi kerrallaan |