Quantcast
Kivenlahti Rock 2015 | Leppävaaran urheilupuisto

Kivenlahti Rock 2015

Hinta: 49.00 € / 79.00 €
Ajankohdat:
Tämä tapahtuma on jo mennyt

Katso tulevia tapahtumia Stadissa.fi -etusivulta.

Tapahtumasta:

KIVENLAHTI ROCK 2015
Leppävaaran urheilupuisto, Veräjäpellonkatu 17, 02650 Espoo
Perjantai 5.6.2015 , portit klo 16.00
Lauantai 6.6.2015 , portit klo 14.00
 


Perjantai 05.06.2015, portit auki klo 16.00

The Boomtown Rats
Nazareth
Melrose
Kotiteollisuus
Mokoma
Poison Black

Lauantai 06.06.2015, portit auki klo 14.00

Robin
Kaija Koo
Haloo Helsinki!
Arion
Apulanta
Sleepy Sleepers
Ismo Leikola
Atomirotta
Moottörin Jyrinä (Pikkukivirokki)

Kesän odotettu festarikausi käynnistyy jälleen Espoon Leppävaaran urheilupuistosta perjantaina 5. kesäkuuta ja lauantaina 6. kesäkuuta kun Kivenlahti Rock marssittaa kahdelle lavalleen eturivin artisteja meiltä ja muualta. Tänä vuonna pääkaupunkiseudun suosituimpiin lukeutuvassa kesätapahtumassa nautitaan aurinkoisesta kesäfestaritunnelmasta eri musiikkityylejä edustavan artistikavalkadin myötä.

Kivenlahti Rockin kansainvälisenä tähtivieraana nähdään tänä vuonna maailmankuulun laulaja-lauluntekijä Bob Geldofin luotsaama legendaarinen The Boomtown Rats, jonka edellisestä esiintymisestä Suomessa on kulunut jo yli 30 vuotta. Perjantain pääesiintyjänä nähtävä yhtye saavutti maailmanlaajuista suosiota 1970- ja 1980-luvun vaihteessa menestyshiteillään kuten Rat Trap, I Don’t Like Mondays, Someones Lookin’ At You ja Banana Republic. Yhtyeen nokkamies Bob Geldof on tullut sittemmin tunnetuksi myös aktivistina, arvostettuna mielipidevaikuttajana ja maineikkaan Live Aid-konserttisarjan toisena pääjärjestäjänä.

Perjantaina lavalle saapuu myös Nazareth, toinen Kivenlahti Rockin kansainvälisistä artisteista. Vuonna 1968 Skotlannissa perustettu Nazareth on toiminut esikuvana useille rockyhtyeille - mm. amerikkalainen Guns 'N Roses on nimennyt legendaarisen yhtyen yhdeksi suurimmista esikuvistaan. Love Hurts -hittisinglellä maailmanmaineeseen vuonna 1975 noussut Nazareth kiertää maailmalla yhä aktiivisesti.

Yhtye julkaisi viime vuonna Rock 'n' Roll Telephone -albuminsa, joka on sen 23. studioalbumi. Perjantaina The Boomtown Ratsien ja Nazarethin lisäksi raskaamman rockin ystäviä hemmotellaan Kotiteollisuuden rouheilla suomirockklassikoilla sekä maamme eturivin metalliyhtyeisiin lukeutuvien Mokoman ja Poisonblackin hittitykityksellä.
Lauantain potkaisee käyntiin teinien oma suosikki Robin vauhdikkaalla esityksellään ja pop-iskelmän kuningatar, huippusuosittu Kaija Koo villitsee yleisönsä. Lukemattomien hittien Apulanta, huumorirockin lähettiläs Sleepy Sleepers, Aurinkoon-hitistä tuttu Atomirotta sekä maailman hauskimmaksi mieheksi kruunattu stand-up koomikko Ismo Leikola nähdään myös tapahtumassa. Muista artistikiinnityksistä tiedotetaan myöhemmin.

Tänä vuonna 11. kertaa järjestettävä Kivenlahti Rock on noussut uutteralla talkootyöllä pienestä kyläjuhlasta kansainvälisten ja kotimaisten huippuartistien esityksin siivitetyksi festivaaliksi. Ensimmäisinä vuosina talkootöinä toteutetussa, nykyistä huomattavasti pienimuotoisemmassa Kivenlahti Rockissa oli muutama sata kävijää. Festivaali järjestettiin Kivenlahdessa pienellä pallokentällä - vuoteen 2011 mennessä tapahtuma oli kasvanut siinä määrin että se siirrettiin Leppävaaran urheilupuistoon.

Kivenlahti Rockin järjestelyistä vastaa Espoon Kulttuuritoimintayhdistys yhdessä Eastway Liven kanssa. Festivaali on
ikärajaton, mutta alueelta löytyy myös anniskelualueita. Tapahtuma-alue on hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta ja alueelle pääsee helposti joko junalla tai busseilla. Kivenlahti Rockin yhteydessä järjestetään myös Pikkukivi Rokki, joka on lapsille tarkoitettu ilmaistapahtuma.

********************
TIEDOTE 6.3.2015

Pääkaupunkiseudun suosituimpiin lukeutuva kesätapahtuma, Kivenlahti Rock, julkistaa ylpeänä tuoreimmat artistikiinnityksensä. Espoon Leppävaaran urheilupuistossa nähdään perjantaina 5. kesäkuuta ja lauantaina 6. kesäkuuta kattava tarjonta eturivin artisteja meiltä ja muualta.

Kivenlahti Rockiin on vahvistunut neljä uutta artistikiinnitystä, joista Suomen tämän hetken ykkösyhtyeen titteliä hallussaan pitävä Haloo Helsinki! palkittiin vastikään kolmella arvostetulla EMMA-palkinnolla. Huiman läpimurron tehnyt nelikko nimettiin vuoden yhtyeeksi ja uusi Kiitos ei ole kirosana -albumi palkittiin vuoden albumina ja vuoden popalbumina. Yhtyeen viimeisimmät levytykset ovat olleet suurmenestyksiä; III -albumi (2011) sai osakseen platinaa, Maailma on tehty meitä varten (2013) tupla-platinaa ja myös uusin albumi on jo palkittu platinalevyllä. Nelikko on menestynyt myös musiikkipalvelujen soitetuimpien listoilla Kivenlahti Rockissakin yleisöä villitsevillä hittisingleillään kuten Huuda!, Maailma on tehty meitä varten, Vihaan kyllästynyt ja Beibi.

Kivenlahti Rockin lavalla nähdään myös suomalaisen rock’n’rollin instituutioihin lukeutuva Melrose, joka julkaisi uuden Got It Made -albuminsa viime kuussa. Perusrockia rockabillyyn ja rock'n'rolliin yhdistävän timantinkovan yhtyeen edellisestä studiolevystä on kulunut reilusti yli kymmenen vuotta, joskin yhtye on keikkaillut ahkerasti ja säännöllisesti lukuisien faniensa iloksi. Tämä rock-trio tunnetaan loistavasta livemeiningistä, joka tehoaa faneihin vuodesta toiseen. Yhtyeen Ain't Lookin' for Love -single soi parhaillaan tiuhaan rock-asemilla kautta maan.

Paikallisväriä Kivenlahti Rockiin tuo kovassa nousukiidossa oleva nuori nälkäinen espoolaisyhtye Arion. Tänä vuonna EMMA-ehdokkuuden Vuoden tulokas -sarjassa osakseen saanut yhtye rynnisti vuonna 2013 Uuden Musiikin Kilpailussa (UMK) suoraan finaaliin ja tavoittelemaan euroviisuedustusta Malmössä. Melodista metallia soittavan yhtyeen jäsenet ovat vasta kahdenkymmenen ikävuoden paikkeilla, joskin jo nyt teknisesti erittäin taitavia muusikoita. Arionin kansainvälinen ura on lähtenyt vauhdilla liikkeelle mm. Etelä-Koreassa ja Japanissa, joiden lisäksi levyn julkaisusta on sovittu jo Itävaltaan, Saksaan, Sveitsiin ja Taiwaniin.

Kivenlahtirockin lastentapahtuma Pikkukivirokki puolestaan marssittaa lavalle huippusuositun Moottörin Jyrinä -yhtyeen, joka soittaa heviä niin lapsille kuin lapsenmielisille. Musiikki on aitoa kunnon heviä sillä erotuksella, että sanoitukset on suunnattu lasten korville; kappaleiden sanoma voi olla opettavainen tai hauska tarina arkielämästä. Yhtye esittää omia sekä klassisten hevibändien - mm. Motörhead, Judas Priest, Iron Maiden, Helloween - kappaleiden käännösversioita. Lapsiyleisö otetaan huomioon myös soiton maltillisessa, lapsiystävällisessä äänenvoimakkuudessa.

Kivenlahti Rockin kansainvälisenä tähtivieraana nähdään tänä vuonna maailmankuulun laulaja-lauluntekijä Bob Geldofin luotsaama legendaarinen The Boomtown Rats, jonka edellisestä esiintymisestä Suomessa on kulunut jo yli 30 vuotta. Tapahtuman muita esiintyjiä ovat Nazareth, Kotiteollisuus, Mokoma, Poison Black, Robin, Kaija Koo, Apulanta, Sleepy Sleepers, Ismo Leikola ja Atomirotta.
********************

Jaa tapahtumasivu käyttämällä lyhytlinkkiä www.lippu.fi/kivenlahtirock


Liput:
Liput alk. 46e / lapset (7-15v) alk. 30e /päivä
Priority-liput alk. 76e /päivä
2 päivän lippu alk. 76e
Perheliput alk. 136e /päivä

Tapahtumanumero R-kioskilla: 109163




Pääkaupunkiseutu on täynnä upeita vapaa-ajan kohteita ja tapahtumatarjontaa riittää vuoden ympäri.



Vinkkaa tästä valitsemassasi kanavassa:




(Translate page)






Veräjäpellonkatu 17
02650 Espoo





Lintsin avautuminen on lähes varma kevään merkki
Lue lisää




Manta viettää vappua Vantaalla, lakitustapahtuma nähdään Helsingissä
Lue lisää




Kuvan Kevät tutustuttaa yleisön kiinnostaviin uusiin taiteilijoihin
Lue lisää




Artesaanioluiden festivaali hemmottelee oluen ystäviä kesäisessä Viikissä
Lue lisää




Michelin-tähdet jaetaan ravintoloille ensi kertaa Suomessa
Lue lisää




Palapelinrakenteamisen SM-kisat järjestetään ensimmäistä kertaa
Lue lisää




100-vuotistaivaltaan juhliva Gnistan lähtee historialliseen liigakauteen
Lue lisää




"Järjestyy" - Bugatti ovelle, yksityislentokone tai helikopteri pikana
Lue juttu




Itä-Pasilan katutaidekierroksilla sukelletaan tarinoihin töiden takana
Lue lisää




SCOPE-kollektiivi haluaa nostaa esiin nuoria tekijöitä
Lue juttu




"Sota apatiaa vastaan" - pop-up -näyttely pureutuu suomalaisen punkin historiaan
Lue lisää




Improvisaatio ja musikaali yhdistyvät luovalla tavalla Stella Polariksen uudessa esityksessä
Lue lisää




Tiina halusi korona-aikana piristystä arkeen - päätyi stand-up koomikoksi
Lue juttu




Mistä löytyvät maukkaimpia pizzoja tarjoavat ravintolat?
Katso täältä




Seagullsin kausi huipentuu jatkopeleihin korisliigassa
Katso pelit




Talvinen retkiluistelu on hauskaa ja onnistuu vaikka hokkareilla
Lue lisää




Munkkiniemeen avattiin ensimmäinen second hand -liike
Lue lisää




Tästä rakastetusta kaupasta löytyy makeaa joka makuun
Lue lisää




Heurekaan torstaisin vain kympillä koko kevään ajan
Lue lisää




Sofi Oksasen odotettu näytelmä saa kantaesityksensä keväällä
Lue lisää




Stand-up piristää harmaata arkea - Katso keikkatarjontaa
täältä




Ryhmäteatterin keväässä tragikoominen kuvaus selviytymisestä
Lue lisää




Second handin suosio jatkuu. Rediin avattiin myymälä lastenvaatteille
Lue lisää




Uuden pikaratikan varrelta löytyy paljon nähtävää
Katso tärpit




Värikäs kuplatee on suosittu ja eksoottinen juomaherkku
Lue lisää




Korkeasaaressa luvassa ilmaispäiviä jälleen syksyllä
Lue lisää




Käärijä paketoi menestyksekkään vuoden Kansalaistorin ilmaiskeikalla
Lue lisää




Tulevaisuuden taide hyödyntää tekoälyä luovasti ja leikitellen
Lue lisää




Ikoninen sisustusliike Day sulki ovensa Bulevardilla
Lue lisää




Vesipuistoissa polskitaan ja nautitaan - lämpimissä vesissä
Lue lisää




Tämä puisto täyttyy yleisöstä kukinnan aikaan, mutta on upea vuoden ympäri
Lue lisää




Kiasman ilmaisperjantaina kannattaa piipahtaa katsomassa nykytaiteen uusimmat tuulet
Lue lisää




Mistä löytyy seudun maukkaimmat burgerit? Nämä kannattaa testata
Lue lisää




Freestyle-futiksen taitaja Minna näyttää miten pallo kesytetään
Lue lisää




Tämä olutravintola vähentää hävikkiä tuoppi kerrallaan
Lue lisää







Kerro kokemuksesi paikasta. Mistä pidit tai mikä on erityisesti mainitsemisen arvoista? *

(maks. 500 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista, vain valinnainen nimimerkki)

Kuvavarmennus

Varmista laskutoimituksella, ettet ole robotti. / Make sure you are not a robot

captcha
Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi lasku klikkaamalla tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa) Load new calculation by clicking here

⭐ Voit myös nostaa ja promota tapahtumaasi tehokkaasti kauttamme.

If you want to promote your event, just ask about the options

Ota yhteyttä / Contact us at info(at)stadissa.fi.

* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Tarvitseeko paikan kuvaus mielestäsi muokkausta tai lisäystä? Kirjoita muokkaus-ehdotuksesi allaolevaan kenttään.

(maks. 1000 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista)

Kuvavarmennus

Varmista laskutoimituksella, ettet ole robotti. / Make sure you are not a robot

captcha
Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi lasku klikkaamalla tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa) Load new calculation by clicking here

⭐ Voit myös nostaa ja promota tapahtumaasi tehokkaasti kauttamme.

If you want to promote your event, just ask about the options

Ota yhteyttä / Contact us at info(at)stadissa.fi.

* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Ehdota kuvaa tähän paikkaan. Huomioithan, että sinulla tulee olla oikeudet kuvaan ja sen julkaisemiseen.

(maks. 20 kuvaa ja 500 kilotavua)

Kuvavarmennus

Varmista laskutoimituksella, ettet ole robotti. / Make sure you are not a robot

captcha
Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi lasku klikkaamalla tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa) Load new calculation by clicking here

⭐ Voit myös nostaa ja promota tapahtumaasi tehokkaasti kauttamme.

If you want to promote your event, just ask about the options

Ota yhteyttä / Contact us at info(at)stadissa.fi.

* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.