Streat Helsinki Masters
Vuoden 2016 Streat Helsinki starttaa MASTERS -illanvietoilla klo 18-21. Ilan aikana pohditaan, mitä tapahtuu katuruoan saralla nyt ja tulevaisuudessa. Mitä on pohjoismainen katuruoka, miten siinä näkyvät sesongit, raaka-aineet ja kestävä ajattelu?
MASTERS yhdistää kokkauskurssin, työpajan ja yhteisen illallisen. Saman pöydän ääressä käydään keskustelua illan teemasta, arvostetaan raaka-aineita, pohditaan valmistustapoja ja lopuksi nautitaan yhdessä tehty ateria saman pöydän ääressä.
Torstai-iltana MASTERS-setin ottaa haltuun Skånesta saapuva Hörte Brygga -ravintolan kokki Martin Sjöstrand, jonka kunnioitus raaka-aineita kohtaan on suurta ja valmistusmenetelmät perinteisiä, savustamisesta säilömiseen. Illan keskiössä on yhden vihanneksen yksinkertaisuus: kukkakaalia ja ruskistettua voita. Martinin johdolla kukkaalista valmistetaan viisi eri annosta viidellä eri menetelmällä.
MASTERS järjestetään Mothership of Work -hubin tiloissa, illalliskortin hinta on 30€, sisältäen illan menun. Mukaan mahtuu 30 henkeä, ilmoittautumiset: http://bit.ly/1UrQVg2 Lisäkysymykset: nina@mow.fi
Lisätietoa Streat Helsingistä: www.streathelsinki.com
Tapahtumapaikka / Venue
Jaa valitsemassasi palvelussa:
Stadissa.fi tarjoaa vinkkejä vapaa-aikaan vuoden ympäri.
Voit vinkata mukaan tapahtuman tai uutisen Helsingin seudulta.


































































