Kokit & Farmarit elämysillallinen Finlandia-talolla
Hinta: 89 €
Ajankohdat:
Tapahtumasta:
Kokit & Farmarit on ravintolaviihdettä parhaimmillaan; illallisyleisö saa ihailla ruokien valmistusta lavalla ja nauttia ainutlaatuisesta ja herkullisesta neljän ruokalajin menusta. Finlandia-ravintola luottaa luomuun, lähituottajiin ja pientilallisiin ja tämä ilta on oodi käsityölle!
Finlandia-talon keittiöpäällikkö Timo Lepistö kertoo idean synnystä: ”Halusin tuoda esiin ajatusta siitä, että ravintolassa syöty annos ei ole pelkästään meidän kokkien aikaan saama elämys, vaan sen valmistaminen on alkanut jo pitkän aikaa ennen kuin raaka-aineet saapuvat keittiöön.”
Illallisen valmistamiseen valitut suomalaiset huippukokit ovat valinneet jokainen oman pientilallisensa, jonka kanssa he valitsevat raaka-aineet. Tilalliset esitellään illallisen aikana lavalla, ruoka-alan asiantuntija Vappu Pimiä haastattelee sekä kokkeja että farmareita, sillä välin kun he valmistavat jokainen oman ruokalajinsa. Asiakkaalle tehdään todella läpinäkyväksi, mistä hänen ateriansa koostuu. Illallisen päätteeksi on vielä Meet&Greet tilaisuus, missä illallisvieraiden on mahdollista jututtaa kokkeja ja farmareita. Ilta on kokonaisuudessaan oodi suomalaiselle ruoalle ja pientuottajille.
Tänä vuonna illallinen järjestetään 26.9. klo 18.30. Illallispaketin hinta on 89 € ja se sisältää neljä ruokalajia. Menu julkistetaan elokuussa ja lipunmyynti avataan 1.8.
Illallisen kokkeina ja farmareina toimivat kotimaisen ruoan lähettiläät:
Timo Lepistö ja Hauhalan Hanhifarmi
Eero Vottonen ja Mäntymäen luomutila
Jouni Toivanen ja Saloniemen juustola
Markus Hurskainen ja Malmgårdin kartano
Kokit & Farmarit järjestettiin ensimmäistä kertaa viime vuonna. Tässä linkki tilaisuudesta kuvattuun videoon:
https://youtu.be/2ZOr-_mYRe0
https://www.finlandiatalo.fi/fi/kokit-farmarit-elamysillallinen
https://www.facebook.com/events/2006424786129123/
Finlandia-talon keittiöpäällikkö Timo Lepistö kertoo idean synnystä: ”Halusin tuoda esiin ajatusta siitä, että ravintolassa syöty annos ei ole pelkästään meidän kokkien aikaan saama elämys, vaan sen valmistaminen on alkanut jo pitkän aikaa ennen kuin raaka-aineet saapuvat keittiöön.”
Illallisen valmistamiseen valitut suomalaiset huippukokit ovat valinneet jokainen oman pientilallisensa, jonka kanssa he valitsevat raaka-aineet. Tilalliset esitellään illallisen aikana lavalla, ruoka-alan asiantuntija Vappu Pimiä haastattelee sekä kokkeja että farmareita, sillä välin kun he valmistavat jokainen oman ruokalajinsa. Asiakkaalle tehdään todella läpinäkyväksi, mistä hänen ateriansa koostuu. Illallisen päätteeksi on vielä Meet&Greet tilaisuus, missä illallisvieraiden on mahdollista jututtaa kokkeja ja farmareita. Ilta on kokonaisuudessaan oodi suomalaiselle ruoalle ja pientuottajille.
Tänä vuonna illallinen järjestetään 26.9. klo 18.30. Illallispaketin hinta on 89 € ja se sisältää neljä ruokalajia. Menu julkistetaan elokuussa ja lipunmyynti avataan 1.8.
Illallisen kokkeina ja farmareina toimivat kotimaisen ruoan lähettiläät:
Timo Lepistö ja Hauhalan Hanhifarmi
Eero Vottonen ja Mäntymäen luomutila
Jouni Toivanen ja Saloniemen juustola
Markus Hurskainen ja Malmgårdin kartano
Kokit & Farmarit järjestettiin ensimmäistä kertaa viime vuonna. Tässä linkki tilaisuudesta kuvattuun videoon:
https://youtu.be/2ZOr-_mYRe0
https://www.finlandiatalo.fi/fi/kokit-farmarit-elamysillallinen
https://www.facebook.com/events/2006424786129123/
Tapahtumapaikka / Venue
Jaa valitsemassasi palvelussa:
Stadissa.fi tarjoaa vinkkejä vapaa-aikaan vuoden ympäri.
Voit vinkata mukaan tapahtuman tai uutisen Helsingin seudulta.







































































