Tiede ja ruoka
Hinta: Vapaa pääsy; ennakkoilmoittautuminen

Ajankohdat:
Lisätietoa tapahtumasta:
Tämä tapahtuma on mennyt, katso tulevia tapahtumia täältä.
Oliko Hipporates oikeassa todetessaan, että ”Terveys asuu suolessa” – onko suolisto toinen aivomme? Onko suoliston mikrobistolla yhteyttä neurologisiin sairauksiin? Mistä saamme kestävästi ruokaa kasvavalle maapallon väestölle – ovatko ratkaisuna esimerkiksi kasviraaka-aineen parempi hyödyntäminen ja uudet proteiininlähteet? Entä miten saamme ruoasta tietoa, mikä on kuluttajan kasvava rooli ja miten ruoka yksilöllistyy?
Tule kuulemaan näistä ja muista ruokaan liittyvistä asiosta, tilaisuuteen on vapaa pääsy! Ilmoittautuminen viimeistään keskiviikkona 7.11.
OHJELMA
Tilaisuuden avaus
Akateemikko Risto Nieminen, Suomalaisen Tiedeakatemian esimies
Esitelmät
Suolen mikrobisto ja aivot
Professori Riitta Korpela, Helsingin yliopisto
Mistä ja miten uutta ruokaa?
Professori Kaisa Poutanen, VTT
Keskustelua illan teemasta
Kahviatarjoilu kaikille osallistujille
https://www.acadsci.fi/ajankohtaista/595-tiede-ja-ruoka-12-11.html
https://www.facebook.com/events/1028965170601537/
Tule kuulemaan näistä ja muista ruokaan liittyvistä asiosta, tilaisuuteen on vapaa pääsy! Ilmoittautuminen viimeistään keskiviikkona 7.11.
OHJELMA
Tilaisuuden avaus
Akateemikko Risto Nieminen, Suomalaisen Tiedeakatemian esimies
Esitelmät
Suolen mikrobisto ja aivot
Professori Riitta Korpela, Helsingin yliopisto
Mistä ja miten uutta ruokaa?
Professori Kaisa Poutanen, VTT
Keskustelua illan teemasta
Kahviatarjoilu kaikille osallistujille
https://www.acadsci.fi/ajankohtaista/595-tiede-ja-ruoka-12-11.html
https://www.facebook.com/events/1028965170601537/
Snellmaninkatu 9-11
00170 Helsinki
Reittiopas opastaa sinut perille. Syötä vain oma lähtöosoitteesi kenttään.