Ravintolapäivä
Ravintolapäivä on yhden päivän pop-up ravintoloiden juhlapäivä, jolloin kuka tahansa voi perustaa ravintolan, kahvilan tai baarin minne itse haluaa.
Päivä on erinomainen mahdollisuus myös omasta ravintolasta haaveileville kotikokeille. Pop-up ravintola on helppo tapa testata konseptia ja sen vastaanottoa ilman suurta riskiä ja jättimäisiä pankkilainoja. Moni helsinkiläisravintola onkin saanut alkunsa ravintolapäivästä, kuten Hämeentien suosittu filippiiniläistyylinen viini- ja tapas bistro Platito.
Ulkona syömisen epävirallinen juhlapäivänä on parhaimmillaan mahdollisuus löytää pop-up ravintoloita omalta lähialueelta. Teemapäivän huippuvuosina ovat varsinkin kauniina kesäpäivinä suosittuja keskittymiä olleet Ruttopuisto, Espan puisto ja Karhupuisto.
Kuva: marrakechbbqrestday
HUOM: Tapahtumia on jouduttu perumaan koronavirustilanteen johdosta. Tarkistathan tapahtuman toteutumisen tai palvelun aukiolon suoraan sen tarjojalta.
Reittiopas opastaa sinut perille. Syötä vain oma lähtöosoitteesi kenttään.