BANNER2_ALT

Marttojen joulumyyjäisiä

Hinta: vapaa pääsy
Ajankohdat:
Tämä tapahtuma on mennyt, katso tulevia tapahtumia täältä.
Tapahtumasta:

Uudenmaan Marttojen paikallisyhdistysten joulumyyjäisiä järjestetään eri puolilla pääkaupunkiseutua ja Helsinkiä. Tervetuloa tapaamaan marttoja, nauttimaan joulutunnelmasta ja tekemään jouluostoksia. 

Vilkkaita Marttojen joulumyyjäisviikonloppuja ovat su 24.11. ja la 30.11.2019.


Marttojen myyjäisiä pääkaupunkiseudulla

LAUANTAI 16.11.


Konalan Martat klo 11.00-13.00. Paikka: Pitäjänmäen kirkko Turkismiehenkuja 4. Leivonnaisia, käsitöitä, arpoja, kukkia, kirpputori sekä buffetissa keittoa ja kahvia.

LAUANTAI 23.11.

Puistolan Martat klo 10-14. Paikka: Puistolan tori 5 00760 Helsinki. Myynnissä erilaisia marttojen tekemiä käsitöitä esim. havukransseja, keramiikkaa, sukkia, leivonnaisia yms. Marttalassa on myös kahvio.

SUNNUNTAI 24.11.

Rekolan Martat klo 12-15. Paikka: Rekolan koulu, Rekolantie 67, Vantaa. Runsas valikoima käsitöitä ja leivonnaisia. Arpajaiset. Kahvio herkkuineen. Huom. Maksu käteisellä

Laaksolahden Martat klo 11-14. Paikka: Laaksolahtitalo, Ylänkötie 16, Espoo.

Oulunkylän Martat klo 10 – 15. Paikka: Oulunkylän nuorisotalo Nuotta, Kylänvanhimmantie 25. Iloiset Kädet -käsityömyyjäiset. Paljon myyjiä, ihania tuotteita. Sukkia, harjoja, kortteja, koruja, joulutuotteita, kakkuja, hilloja, jne. Lisäksi marttojen makoisa kahvio (mm. riisipuuroa) ja huippusuositut arpajaiset. Lämpimästi tervetuloa! Katso myyjäismainos

Haagan Martat klo 11-13. Paikka: Pohjois-Haaga Ilkantie 19 Leevin Palvelutalo. Leivonnaisia, käsitöitä, jouluruokia ja arpoja on myynnissä. Buffetissa on ostettavissa joulupuuroa rusinakeiton kanssa sekä kahvia leivonnaisten kera.

TORSTAI 28.11.

Tikkurilan Martat ry. klo 10-18. Paikka: K-Supermarket Yliveto Vantaa- Tikkurila. ”Leivonnaiset: uuni tuoreita karjalanpiirakoita, erilaisia maustekakkuja, pikkuleipiä, jouluisia ruokaleipiä (tarjolla myös laktoosittomia ja gluteenittomia leivonnaisia). Kuivattuja suppilovahveroita kauniisti pakattuina lasipurkkeihin. Tikkurilan Marttojen oma SINAPPI. Arpoja (joka arpa voittaa) Tienenkin myös käsitöitä ja jouluisia askartelu tuotteita, esim. ovikransseja.

PERJANTAI 29.11.

Pakilan Martat ry:n joulumyyjäiset klo 11-13. Paikka: Maunulatalo, Metsäpurontie 4, 00630 Helsinki. Myynnissä mm. suolaisia ja makeita leivonnaisia, lanttu-, porkkana- ym. laatikoita, sukkia, lapasia ja muita käsitöitä, askartelutuotteita. Katso myyjaismainos.

LAUANTAI 30.11.

Myllypuron Martat ry klo 10-13. Paikka: Asukastalo Mylläri, Kiviparintie 2 J, 00920 Helsinki. Perinteiset: leivonnaiset, arpajaiset, käsityöt jne.

Pohjois-Espoon Martat klo 10.00 – 14.00. Paikka: K-Supermarket, Niipperintie 3, Espoo. Jouluisessa tapahtumassa on ohjattua askartelua, neulepipojen tekoa ja vinkkejä leivontaan sekä myytävänä marttojen tuotoksia villasukista joulukakkuihin.

Latokasken Martat ry klo 10-12. Paikka: Kaskikappeli, Kaskipiha 5. Leivonnaisia, käsitöitä, arpajaiset, marja- ja omenahilloa, tuorepuristettua tyrni- ja omenamehua pastöroituna. Lisäksi kierrätysmateriaaleista tehtyjä tuotteita ja kahvila.

Laajalahden Martat ry klo 10.30 – 13.00. Paikka: Laajalahden Kirjaston kerhohuone alakerrassa ja pihapiiri talon takana. Laajalahden Martat ry järjestää joulumyyjäiset yhdessä paikkakuntamme kolmen muun yhdistyksen kanssa. Yhteistyökumppanit Marttojen kanssa ovat; Laajalahti ry, Laajalahden Eräveikot sekä Vanhempainyhdistys ry. Martat myyvät erilaisia jouluisia leivonnaisia ja laatikoita, käsitöitä sekä täytekakkuarpoja. Vanhempainyhdistyksellä on kahvio ja heijastinmyynti, Eräveikot myyvät mm lettuja ja hernekeittoa, Laajalahti ry myy joulukukkia, suklaata ja heiltä tulee myös Joulupukki.

PähkinäMartat klo 12-14. Paikka: Srk:n kerhotila, Lammaspolku 1, Pähkinärinne. Jouluisia leivonnaisia, koristeita, käsitöitä ym. Arpajaiset. Kahvilasta torttukahvit ja glögit. Tervetuloa!

Lohjan Kalkkitehtaan Suomalainen Marttayhdistys ry. klo 13 – 15. Paikka: Virkkalan marttatupa, Marttatuvantie 2, 08700 Lohja. Myynnissä käsitöitä mm. kaitaliinoja, poppanoita, mattoja, pyyhkeitä, villasukkia ja lapasia, joululeivonnaisia ja ruokatarvikkeita. Myös kahvio ja arpajaiset.

Joulukuu

SUNNUNTAI 1.12.

Tuomarilan Martat ry klo 13.00 – 15.00. Paikka: Suvelan kappeli, Kirstintie 24, 20760 Espoo. Tarjolla jouluisia leivonnaisia, kivoja käsitöitä ja arpajaiset.

Leppävaaran Martat ry klo 13.00-16.00. Paikka: Perkkaan kappeli Upseerinkatu 5, Leppävaara. Marttojen hyviä leivonnaisia, sinappia, käsitöitä.

PERJANTAI 6.12.

Martinlaakson Marttojen perinteiset joulumyyjäiset itsenäisyyspäivänä 6.12.2019 klo 11-13. Paikka: Martinristi, Martinpolku 2 C Vantaa. Herkkuja on siellä monenlaista: kahvia ja torttuja paikan päällä nautittavaksi ja kotiin vietäväksi, perinteisiä laatikkoruokia ym., kotileivonnaisia, käsitöitä jos jonkinlaista, pieni jouluinen kirppis, arpoja ja runsaasti voittoja. Katso myyjaismainos.

KESKIVIIKKO 11.12.

Pohjois-Espoon Martat ry klo 18 – 19.00. Paikka: Kalajärven Kappeli, Ruskaniitty3, Espoo. Tarjolla puuroa ja rusinasoppaa, 5 € diakoniatyön hyväksi. Myyntipöydällä marttojen käsitöitä ja leivonnaisia. Kello 19.00 alkaen seurakunnan järjestämät Kauneimmat joululaulut.

PERJANTAI 13.12.

Kirkkonummen Heikkilän Martat ry. klo 10:00 – 13:00. Paikka: Ravintola Ervasti, Ervastintie 2, Kirkkonummi. Myytävänä leivonnaisia, käsitöitä sekä muuta itsetehtyä vaikkapa tuliaisiksi tai joululahjaksi.

LAUANTAI 14.12.

Länsimäen Martat klo 11-14. Paikka: Länsimäenkirkko Kerokuja 9, Vantaa. Myynnissä käsitöitä, joululeivonnaisia, laatikoita ja arpajaiset. Kahviossa lohikeittoa ja kahvia, torttuja ym.

SUNNUNTAI 15.12.

Suurpellon Martat klo 11-15. Paikka: Suurpellon Opinmäen kampus. Myynnissä käsitöitä, leivonnaisia, joulukoristeita, jouluruokia yms. Paikalla myös kahvila, jossa myydään jouluherkkuja ja riisipuuroa. Lisäksi koululaisten lauluesityksiä ja joulupukki.


Katso myös muut Helsingin joulumyyjäiset ja -markkinat


 
Pääkaupunkiseutu on täynnä upeita vapaa-ajan kohteita ja tapahtumatarjontaa riittää vuoden ympäri.Helsinki

Reittiopas opastaa sinut perille. Syötä vain oma lähtöosoitteesi kenttään.


Kerro kokemuksesi paikasta. Mistä pidit tai mikä on erityisesti mainitsemisen arvoista? *

(maks. 500 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista, vain valinnainen nimimerkki)

Kuvavarmennus

Varmista allaolevalla laskutoimituksella, ettet ole robotti.

captcha
Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi tehtävä klikkaamalla tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa)

Halutessasi nostaa tapahtumaasi, kysy mainospaikkoja: info(at)stadissa.fi.

* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Tarvitseeko paikan kuvaus mielestäsi muokkausta tai lisäystä? Kirjoita muokkaus-ehdotuksesi allaolevaan kenttään.

(maks. 1000 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista)

Kuvavarmennus

Varmista allaolevalla laskutoimituksella, ettet ole robotti.

captcha
Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi tehtävä klikkaamalla tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa)

Halutessasi nostaa tapahtumaasi, kysy mainospaikkoja: info(at)stadissa.fi.

* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Ehdota kuvaa tähän paikkaan. Huomioithan, että sinulla tulee olla oikeudet kuvaan ja sen julkaisemiseen.

(maks. 20 kuvaa ja 500 kilotavua)

Kuvavarmennus

Varmista allaolevalla laskutoimituksella, ettet ole robotti.

captcha
Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi tehtävä klikkaamalla tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa)

Halutessasi nostaa tapahtumaasi, kysy mainospaikkoja: info(at)stadissa.fi.

* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.